reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
A co sądzicie o stelażu na paskach?
Wózki dziecięce JEDO.

Myślę, że stelaż na paskach jest świetnym rozwiązaniem w wózku głębokim, może trochę gorzej sprawdza się w spacerówce, ale ja zakładam, że jak moje dziecko dorośnie do spacerówki, kupimy osobną lżejszą spacerówkę (spacerówki na stelażu wózka głębokiego ważą po kilkanaście kg)
Osobiście zdecydowałam się na JEDO Bartatina. W internecie znalazłam wiele pozytywnych wypowiedzi na temat tych wózków, a sprzedawca w sklepie twierdził, że firma jest bardzo solidna i te wózki są praktycznie bezawaryjne.
Ceny wózków tej firmy są całkiem przyzwoite. Waga wózka, który wybrałam- w porównaniu do innych modeli wózków 4 kołowych na pompowanych kołach- nie jest dramatycznie duża (14-15kg), choć i tak nie wyobrażam sobie noszenia po schodach ;-)

Fajniste sa obie ale jak dla mnie to ta druga bo ma zamkniecie (klapke) od gory. Tak naprawde to obie sa cool ;-)
A jak tak sie przyjrzalam to ta pierwsza zas jest wiekasza a pojemnosc ma duze znaczenie. Moze jednak ta pierwsza ;-)

Śliczne torby. Ja bym stawiała na pierwszą i to w paseczki ( ta niebieska ). Super :-)
Ja tez jeszcze nie mam torby do wózka. Musze pomysleć jaka kupić. Dobrze by było żeby pasowała do wózka więc pewnie stonowane kolory będe musiała kupić, jakies beże.
Tau, a Ty jaki kolor wózka masz wybrany ?

reklama
Do góry