reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Tau dodam jeszcze moja opinie :)
Mi bardziej podoba sie ta druga, wydaje mi sie taka bardziej funkcjonalna :)
Co do koloru to fajnie byloby zeby pasowal do Twojego wozka - wiec ja stawialabym na czerwony lub czarny :)

Wracajac to tematu - Torba do wozka ;-) znalazlam kompromis, miedzy czarna a czerwna :-D
TORBA NA AKCESORIA HAUCK ESPRIT FLYING E CZARNA (569164516) - Aukcje internetowe Allegro

Co do tych toreb, co podalam wczesniej, kierowalabym sie ku pierwszej... Zdecydowanie wieksza, a jak wiecie kobiety lubia miec w torebkach duzo niepotrzebnych rzeczy wiec automatycznie potrzebuja duzej torby :-D:-D:-D

Ta torba ze wszystkich mi podoba się najbardziej :tak: i też w moim kolorze:tak:. Lubię torby które można przełożyć jak listonosz bo mam wolne ręce. Ale cena jeśli o mnie chodzi koszmarna :szok:.

Hej dziewczynki,

Fajne te torebki, ja kupilam taka zwykla torbe ktora i ja i mezus bedzie nosil- do tego okupilam mate do prebierania i reszte tez dorzuce do srodka.

http://www.argos.ie/wcsstore/argos/images/215-0758723A71UC548088X.jpg
moz-screenshot-2.jpg

moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg

reklama
Co do tych prezentow to u mnie w pracy mamy fajne rozwiazanie. Jak ktoras odchodzi na macierzynski to skladamy sie i kupujemy jej w bon w sklepie z dzieciecymi artykulami i kazda moze sobie kupic co jej potrzeba. Przy tym nie dajemy tak glupio pieniedzy w kopercie.;-)

Do góry