Popieram torebek nigdy za wieleJaki problem Zamawiasz dwie, jedna w paski a druga czerwona
I problemu brak
reklama
A widziałyście cos takiego ? :-)
Wózki dziecięce MUTSY Wielofunkcyjna torba - krzesełko Hoppop Babyboutique
No własnie tez się zatanawialam. Przeciez takie siedzące dziecko juz sporo waży.
Znalazłam taka torbę, która mi sie podoba ( ten pomarańcz jest fajowy )
Red Castle _ DUŻA TORBA NA AKCESORIA - kolory (575029902) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Red Castle _ DUŻA TORBA NA AKCESORIA - kolory (575029902) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
madziumba
czerwcowa mama 2009
A widziałyście cos takiego ? :-)
Te torby mi się akurat średnio podobają :-(
Red Castle _ DUŻA TORBA NA AKCESORIA - kolory (575029902) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.[/quote]
Ale ta fajna, zwłaszcza pomarańczowa bo to mój kolor
angelika82
Fanka BB :)
Tau dodam jeszcze moja opinie
Mi bardziej podoba sie ta druga, wydaje mi sie taka bardziej funkcjonalna
Co do koloru to fajnie byloby zeby pasowal do Twojego wozka - wiec ja stawialabym na czerwony lub czarny
Mi bardziej podoba sie ta druga, wydaje mi sie taka bardziej funkcjonalna
Co do koloru to fajnie byloby zeby pasowal do Twojego wozka - wiec ja stawialabym na czerwony lub czarny
madziumba
czerwcowa mama 2009
Wracajac to tematu - Torba do wozka ;-) znalazlam kompromis, miedzy czarna a czerwna
TORBA NA AKCESORIA HAUCK ESPRIT FLYING E CZARNA (569164516) - Aukcje internetowe Allegro
Co do tych toreb, co podalam wczesniej, kierowalabym sie ku pierwszej... Zdecydowanie wieksza, a jak wiecie kobiety lubia miec w torebkach duzo niepotrzebnych rzeczy wiec automatycznie potrzebuja duzej torby
Ta torba ze wszystkich mi podoba się najbardziej i też w moim kolorze. Lubię torby które można przełożyć jak listonosz bo mam wolne ręce. Ale cena jeśli o mnie chodzi koszmarna .
madziumba
czerwcowa mama 2009
To super, jak mnie ktoś zapyta czego potrzebuję jeszcze dla Małej to też powiem o tej torbie. Bo naprawdę jest super!No spora... ale mam dostac na prezent, proponowane byly wlasnie w tej cenie, wiec co mam sie ograniczac ;-)
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Hej dziewczynki,
Fajne te torebki, ja kupilam taka zwykla torbe ktora i ja i mezus bedzie nosil- do tego okupilam mate do prebierania i reszte tez dorzuce do srodka.
http://www.argos.ie/wcsstore/argos/images/215-0758723A71UC548088X.jpg
Fajne te torebki, ja kupilam taka zwykla torbe ktora i ja i mezus bedzie nosil- do tego okupilam mate do prebierania i reszte tez dorzuce do srodka.
http://www.argos.ie/wcsstore/argos/images/215-0758723A71UC548088X.jpg
angelika82
Fanka BB :)
Wracajac to tematu - Torba do wozka ;-) znalazlam kompromis, miedzy czarna a czerwna
TORBA NA AKCESORIA HAUCK ESPRIT FLYING E CZARNA (569164516) - Aukcje internetowe Allegro
Mam taka sama ;-)
Wiec to zdecydowanie najlepsza opcja ;-);-);-)
reklama
Anavel
Mamuśka
Co do tych prezentow to u mnie w pracy mamy fajne rozwiazanie. Jak ktoras odchodzi na macierzynski to skladamy sie i kupujemy jej w bon w sklepie z dzieciecymi artykulami i kazda moze sobie kupic co jej potrzeba. Przy tym nie dajemy tak glupio pieniedzy w kopercie.;-)
Podziel się: