reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Maleństwo, cudne są! Dobrze, że droższe od łóżeczek Graco, bo bym znów miała kłopot z wyborem, a tak... kryzys, te sprawy... :-)

dzięki za opinie ! chyba faktycznie zdecyduję się na tę drugą (choć na początku byłam bliższa wyboru tej pierwszej) może na ciut dłużej starczy :-)

A ja się zdecydowałam na kołyskę zamiast łóżeczka :-) A jak mała wyrośnie z kołyski, która będzie stała w naszej sypialni, kupimy łóżeczko ale już do jej pokoju.

Podobają mi się 2 kołyski, jedna to typowa kołyska:
KOLYSKA KOLCRAFT sama kolysze - Z USA -TANIO (572295887) - Aukcje internetowe Allegro

natomiast druga wygląda tak:
OD RĘKI KOLCRAFT KOLYSKA GONDOLA PRZEWIJAK 48H (566646227) - Aukcje internetowe Allegro

tylko nie mogę się zdecydować na jedną z nich ;-) Co o nich myślicie ?

Mnie bardziej podoba sie ta pierwsza, ale druga wyglada na bardziej stabilna i funkcjonalna .... ciezki wybor :-)

No i się trochę najeździłam różnymi wózkami. Okazało się, że sam wygląd nie wystarcza. Jednak dałam się przekonać do wózków 3-kołowych, pod warunkiem, że na duuużych kołach (wszystkich!).

ja tez bylam w weekend w dzieciecym i obejrzalam wozki na zywo, tyle ze doszlam do dokladnie przeciwnego wniosku. :-D Mezowi i mi podobalo sie bardzo prowadzenie 3 kol. i jak sa skretne, ale zrobilam nimi manewr ala zjezdzanie z kraweznika, schodka i wozek doslownie lecial mi na bok. To nie dla mnie, dobrze, ze kupilam na 4 kolkach, choc z akcesoriami do quinny 4-kolowego jest nieciekawie....

A w moim miasteczku otworzyli komis dzieciecy, prowadzi go taka elegancka kobieta, w sklepie czysciutko, pachnaco, ciuszki (niektore chyba nowki, mowila ze takich z najmniejsza plamka czy chocby nieprzyjemnie pachnacych nawet nie przyjmuja) poukladane rowniutko na eleganckich polkach, doslownie jak w swietym butiku :-) To bedzie teraz moj przystanek za kazdym razem jak bede na miescie. Ciuszki moge obejrzec, dotknac i jest taniej niz na ebay :tak:
Ma tez mebelki, zabawki, ciuchy ciazowe. Jest piekne metalowe biale lozko, tak od 2 lat, ale niestety zamiast w komisie musielismy zostawic pieniazki u weterynarza, wiec dupka blada z lozia :-(Ale spokoju mi nie daje...

Wikucha - jak będziesz wiedziała coś więcej o chicco to daj znać proszę (a tak przy okazji: jestem z Wrocka, a w BabyMaxie robiłam zakupy dla pierwszej pociechy. Pozdrawiam).
hey :) Byłam i oglądałam wózek...NIE POLECAM!!!!.....wygląda fajnie i solidne tylko i wyłącznie na zdjęciu. Teściu jak go zobaczył to od razu powiedział że nawet 10zł. za ten badziew by nie dał. Strasznie "chuda" i niestabilna rama, chybotliwy, kolory są o wiel brzydsze w rzeczywistości no i w ogóle wózek wygląda tandetnie.

Teściu upatrzył mi inny. Zaje.......sty wózek!!!! Też firmy Chicco ;-) Cena jest powalająca bo 1999,00zł. ale za to jaka jakość!!!! no mówie wam dziewczynki.

Będzie taki wózek jak w linku poniżej tyle że z czterema kołami i zamierzamy go kupić w sklepie(oczywiście czerwono czarny bo chcemy żeby nam posłużył nie tylko przy jednym dziecku)......z tamtego poprzedniego już zrezygnowałam.....powiem wam że jednak obejrzenie takiego wózka na żywo duuuuuuuuużo daje i wiesz że w razie co nie kupisz badziewia ;-)
Wózek Chicco S3 TRIO Top kol.FUEGO RATY PL gwaran (573179658) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
reklama
hehe a też już nie jestem taka pewna :zawstydzona/y: ta pierwsza jest śliczniutka, sama się buja no i cena niższa a biorąc pod uwagę, że to zakup na pół roku ... w dobie kryzysu ... już sama nie wiem !

Do góry