reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

a mi udało się dostać używany 3mieś wózeczek po dosyć wydaje mi się przystępnej cenie- dokładnie taki mi się marzył, Co o nim myślicie???

Fajny wózio :tak:i w ulubionym kolorze mojego A:-)

No i się trochę najeździłam różnymi wózkami. Okazało się, że sam wygląd nie wystarcza. Jednak dałam się przekonać do wózków 3-kołowych, pod warunkiem, że na duuużych kołach (wszystkich!).
W ten oto sposób moje poprzednie typy odeszły w zapomnienie, a w marzeniach pojawił się ABC Design Rodeo. Rewelacyjny wózek. Lekki jak diabli, skrętny, na trzech dużych kołach... Tylko cena 2 razy większa, niż wózków, które wcześniej chciałam :-(
No nic, będę pertraktować z Dziadkiem :-p
A oto mój nowy typ :-)

Cypisia wózki na trzech kołach są fajne ale sprawdź czy wszędzie nim wjedziesz. W Polsce podjazdy w większości są przystosowane do czterokołowców.
Ogólnie to super ten wózio:-)

reklama
Ja ogladalam w sobote wlasnie to lozeczko z Graco na zywo,bardzo fajne ,tylko ja bym chyba kupila jeszcze materacyk do niego,bo jakos nie zabardzo wydawalo mi sie stabilne,ogladalam przy okazji bo kupowalismy dla Viki lozko z oslonkami,wiec mala odziedziczy po niej lozeczko:-):-):-)

Ja to chyba zwarjuje przez ten internet ,zobaczcie co znalazłam

Jak narazie to stać mnie tylko na tą karuzele do łóżeczka , więc lece puścić totka na jutro:-D.

Załączniki

• 1_5c1b6ea57ba9.jpg
    1_5c1b6ea57ba9.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 31
  • 1_26e9f6080d5c.jpg
    1_26e9f6080d5c.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 31
  • 1_611c4618499c.jpg
    1_611c4618499c.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 32
  • 1_285586ab7c01.jpg
    1_285586ab7c01.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 29
  • 1_dc51717dbda4.jpg
    1_dc51717dbda4.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 30
  • 594_0_0.jpg
    594_0_0.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 43
  • 3461_2.jpg
    3461_2.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 28
Andzia i ciuszki sliczne i mebelki. Bardzo mi sie podobają :tak::-)

Kluseczka, a nie możesz kupic w Polsce łózeczka i potem sobie odebrać jak przyjedziecie, lub jak Was ktos odwiedzi ?

Andzia gdzie wynalazłaś to łóżeczko-szafko-przewijak ze zdjęcia na samym dole :confused:
To coś dla mnie! Ja tu kombinuję od tygodnia, jak to zrobić, żeby samemu coś w tym stylu poskręcać, bo myślałam, że takiego czegoś nie ma :-D
A tu proszę, jaka niespodzianka :-D

Andzia przepiękne te wszystkie mebelki, tylko podejrzewam, że i ich ceny są przepiękne:baffled: A poza tym, to trzeba by mieć dla dzidzi cały pokój, żeby go tak umeblować - a żeby to zrobić, to my musielibyśmy wyrzucić współlokatora;-) oj chyba nie byłby zadowolony:-D:-D:-D

Cypisia ten Twój wózek jest ekstra:tak:
Nooo, ale cenę też ma ekstra :zawstydzona/y:
Nie wiem, jak my podołamy tym wszystkim wydatkom...
Firma się rozkręca, więc pożera kasę... remont w domu na całego, coby mi się dziecko na niewykończonych elementach nie zabiło... a tu jeszcze takie wydatki :zawstydzona/y:
No, ale Dziadek się zadeklarował, że zakupi wnukowi pierwszą furę, to będę go namawiać :-p
Poza tym w razie draki znalazłam tańsze wersje, które wyglądają w zasadzie identycznie, ale cena jest dużo niższa. Np. Bexa AX3, albo Baby Boo TITANUM...
Zobaczymy ;-)

reklama
Znalazłam to łóżeczko-komodo-przewijak. Kosztuje 670 PLN bez materaca :szok:
Chyba jednak nadal będę wymyślać projekt, żeby mi A. takie coś podobnego zmontował :-D

Do góry