reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Lenka bardzo fajne łóżeczko ja jednak zdecydowałam sie na tusystyczne mi sie podoba jest kolorowe, z przewijakiem dokupie tylko osobno nowy materacyk i mysle ze bedzie fajnie.Ja jak zobaczyłam te turystyczne zakochałam sie w nich.MOje starsze dzieci miały zwykłe drewniane bo wtedy nie było takiego cuda jak turystyczne bynajmniej ja sie nie spotkałam.

reklama
Mi od zawsze bardziej podobały się drewniane. Ale to nie estetyka zachęca mnie do kupna, lecz kilka aspektów.
Chodzi mi o naukę wstawania dzdziusia-wydaje mi się,ze w drewnianym jest łatwiej. Myślałam o turystycznym na pierwsze miesiące dzidziusia. Ale nie chcę dwa razy wydawać-mam też bardzo mało miejsca-a te drewniane kolejno zachęca mnie szufladą-zawsze to jakieś miejsce do schowania paru rzeczy.
Dokupię to tego przewijak, i jakomś pozytywkę.
Jeśli chodzi o to czy dzidzia jest bezpieczna-chodzi o uderzenia w szczebelki-to noworodek jest mniej ruchliwy-a w późniejszym etapie chornić można ochraniaczem na szczebelki i mysle,że nie będzie takiego problemu.
Turystyczne rzeczywiście jest bardzo ładne-ale ja od zawsze miałam wizję drewnianego.

Hej Kobietki.

Dla dziewczyn z okolic UK mam nowinke.
Chodzi o wkladki poporodowe. Przy pierwszym porodzie mialam problem znaleźć cokolwiek wygodnego i aby bylo w miare duze. Teraz natomiast kolezanka mi polecila "Tena Lady Maxi Night" Sa naprawde duze i takie bardziej pieluszkowe oraz mieciutkie . Przystosowane dla kobiet ze slabym pecherzem i po porodzie.

images

Zalaczam linka gdzie mozecie zamowic probke za darmo. W opakowaniu jest tez kupon na 50P znizki w sklepach.

Try a free sample of TENA Lady Maxi Night - women’s bladder weakness products - TENA

;-);-);-)

Ostatnia edycja:
Babywiege Schaukelwiege inkl. 9 teilig. Zubehör Set b bei eBay.de: Wiegen (endet 27.02.09 18:55:46 MEZ) Takie wlasnie cudo zakupilam wczoraj:), z calym wyposazeniem, takze nic juz dodatkowo nie musze kupowac, dalam 40 euro razem z wysylka:tak:

Aga, :-D:-D:-D to teraz ja Ci zazdroszcze, bo za ta sama cene masz nowy zestawik :-)super!!! I bardzo ladny secik :-) kolyski mozna jednak taniej kupic, niz te wozki.
Ja wczoraj odebralam moj, babce chyba fotki nie wyszly, bo na zywo kosz i wyposazenie wyglada bosko. Calosc w kremie, dokupie tylko nowy materacyk, posciel na zmiane i przescieradla, a podusia i kolderka mysle ze moga zostac, bo wszystko sie pierze. Jestem bardzo zadowolona, jak maz przyniesie stelaz jeszcze, to ubiore calosc i sfotografuje :)

Ja bylam ostatnio w sklepach i jeszcze caly czas niewiele jest rzeczy na lato bo chyba bez sensu kupowac pajacyki, bo beda za cieple, czy sie myle? Nikt z moich znajomych nie rodzil w lato, wiec ciezko mi stwierdzic, co tak naprawde poza bodziakami sie przyda.

My chyba zdecydujemy sie na tego typu lozeczko turystyczne
Zobacz załącznik 118519
Jeszcze nie wiem w jakich kolorach i czy napewno ten model, ale na 100% firmy Graco.
No, a poza tym bedziemy mieć łożeczko Drewexu z szuflada jeszcze po Hubim. Było uzywane bardzo krótko więc zdecydowalismy je zostawić.
To turystyczne będe miała w salonie na parterze no i na wyjazdy do dziadków będzie zabierane.

Ja kupiłam też kaftaniki i półśpioszki. Kuzynka mówiła,ze taki maluszek to nie może w samych bodziakach być. Pogoda nawet latem jest różna pogoda.To co kupiłam jest bardzo cieniutkie. Dobre jest to,że ma się dwie częsci i jak się ubrudzi kaftanik to nie trzeba przebierać całości.

reklama
Piekne:):):) Stwierdzam,ze to najładniejsze z turystycznych jakie widziałam.
Ja już się zdecydowałam na drewniane:) też będzie ładnie:)

Do góry