reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Tricolor to samo podobalo mi sie pare tyg. temu i tez wkleilam tutaj to zdjecie,nawet ten sam kolor,dalej na niego choruje,ale mamy lozecko i kolyske po Viki tak ze za bardzo nawet niemamy go trzymac,ale jest sliczne:-):-):-)

reklama
A ja kupie lozeczko drewniane takie klasyczne, po prostu uwielbiem je. A turystyczne to swoja droga kupie, tylko jakies niedrogie, ktore bedzie stalo u babci malego, albo gdy gdzies bede jechac to bede brac ze soba. Tylko na te turystyczne nie chce wydac zbyt duzo.

Tricolor to samo podobalo mi sie pare tyg. temu i tez wkleilam tutaj to zdjecie,nawet ten sam kolor,dalej na niego choruje,ale mamy lozecko i kolyske po Viki tak ze za bardzo nawet niemamy go trzymac,ale jest sliczne:-):-):-)

Musiało mi umknąc ;-):-) No, ale to potwierdza, że łózeczko jest faktycznie ladne jak innym też sie podoba. Zastanawia mnie tylko czy jest stabilne przez ten przewijak. Chyba będe musiała pojechać do jakiegos sklepuje obejrzeć na "żywo" choć w pierwszej wersji mialam zamiar kupować od razu przez internet.

a mi udało się dostać używany 3mieś wózeczek po dosyć wydaje mi się przystępnej cenie- dokładnie taki mi się marzył, Co o nim myślicie???

Załączniki

• wózek.jpg
    wózek.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 70
My chyba zdecydujemy sie na tego typu lozeczko turystyczne
Zobacz załącznik 118519
Jeszcze nie wiem w jakich kolorach i czy napewno ten model, ale na 100% firmy Graco.
No, a poza tym bedziemy mieć łożeczko Drewexu z szuflada jeszcze po Hubim. Było uzywane bardzo krótko więc zdecydowalismy je zostawić.
To turystyczne będe miała w salonie na parterze no i na wyjazdy do dziadków będzie zabierane.

Tricolor lozeczko sliczne. Czy moglabys napisac okladnie jaki odel. My tez jenak zdecyujemy sie chyba na turystyczne i tez Graco ale nie wizialam jeszcze tego modelu tutaj w Irl.

Ostatnia edycja:
Łóżeczko sliczne ale ja podobnie jak lenka wole tradycyjne - może troszke udziwnione- ale jak porównywałam na zywca to te turystyczne niewydawały mi sie stabilne a na 2 niemoge sobie pozwolić .

A ja znowu grzebie w łaszkach i znalazłam coś fajowego

Załączniki

• 2_ee3b6baf6b5c.jpg
    2_ee3b6baf6b5c.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 39
  • 4e1712cdfe5a2c0e3a18dbc3ec6d3839_mini.jpg
    4e1712cdfe5a2c0e3a18dbc3ec6d3839_mini.jpg
    1,2 KB · Wyświetleń: 98
  • 6dc780059596567434a70767fee0328a.jpg
    6dc780059596567434a70767fee0328a.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 36
  • e38d7031fa3c72d22df491954dc51f22.jpg
    e38d7031fa3c72d22df491954dc51f22.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 34
  • f14ccd0ed439a940ebb8e386972ec315.jpg
    f14ccd0ed439a940ebb8e386972ec315.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 35
Fajowy wózek!
Ja też o takich marzyłam.
Ale...
Zaciągnęłam dzisiaj (prawie wołami :crazy:) mojego A. do sklepu "SŁOŃ - wszystko dla dziecka". 2 piętra rzeczy dla Maluszków i mamuś :-) Począwszy od ciuszków, poprzez butelki, sterylizatory, wanienki, przewijaki, nocniki, laktatory, pieluchy, podpaski, majtki dla ciężarnych, skończywszy na łóżeczkach, pościelach, wózkach, fotelikach, huśtawkach i plastikowych zjeżdżalniach :-D
Mogłabym tam zamieszkać! :-D
No i się trochę najeździłam różnymi wózkami. Okazało się, że sam wygląd nie wystarcza. Jednak dałam się przekonać do wózków 3-kołowych, pod warunkiem, że na duuużych kołach (wszystkich!).
W ten oto sposób moje poprzednie typy odeszły w zapomnienie, a w marzeniach pojawił się ABC Design Rodeo. Rewelacyjny wózek. Lekki jak diabli, skrętny, na trzech dużych kołach... Tylko cena 2 razy większa, niż wózków, które wcześniej chciałam :-(
No nic, będę pertraktować z Dziadkiem :-p

A oto mój nowy typ :-)

2619_l.jpg

reklama
Mi tez sie podobaja drewniane. Niestety nas tez nie bardzo obecnie stac na 2 a turystyczne nam sie przyda na wyjazdy do Pl- chociaz martwie sie troche ze nie bedzie stabilne.

Tricolor- chyba Irlandia jest troszezke zacofana bo tutaj nie mozna dostac tego lozeczcka a z dostawa z USA troche za drogo wychodzi. Ale bardzo mi sie podoba.

A mam jeszze pytanie do obecnych mam- czy ktoras z was uzywala tylko lozeczka turystycznego dla swoich dzieci?

Do góry