reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
kalina ciuszki sa przesliczne :tak::-)

lenka wlasnie o takim przewijaku myslalam :tak:
Tylko, ze jest za wielki i wziasc go ze soba nie moge, a tam nie spotkalam sie z takim czyms. Sa same drewniane i nie bardzo mi sie podobaja.

aga29 bardzo ladna kolyska :tak:

kalina ale zaszalałaś, ciuszki są prześliczne:tak:

aga29 super kołyska:tak:

Ja przewijak bardzo sobie chwalę:tak: miałam właśnie taki jak z linku lenki, nakładany na łóżeczko i teraz też jest to nr.1 na mojej liście zakupów:tak: Niesamowita wygoda, robi się wszystko przy dziecku bez schylania i obciążania kręgosłupa.

Dziewczyny ja mam łóżeczko drewniane (leży sobie spakowane u rodziców w piwnicy) a do tego dokupiłam taki przewijak jak pokazywała lena.
Co do wanienki to sama nie wiem jeszcze jaką kupię i gdzie ja ją będę trzymała, bo w łazience to napewno się nie zmieści, a brodzik mam mały 70x70 i do tego płytki :-(.
Kalina- te ciuszki są boskie, oglądałam takie zestawy jak jeszcze nie znałam płci dziecka. Niestety Filipkowi takie nie będą pasowały :-D:-D

kalinko ubranka sa poprostu cudowne ja tez ogladałam juz wiele takich aukcji z ślicznymi ubrankami dla dziewczynki ale dopóki nie znam płci dopóty sie nie skusze na kupienie jakiegos zestawu.Ale takie ciuszki sa cudowne!!!!

andzia111-"wypasione" to łózeczko:tak:, też bym takie chciała,ale trzeba mieć troche miejsca, a u nas na 2 pokojach to z tym krucho:-(

reklama
Bardzo fajne łóżeczko.Ale chyba dla mnie za dużo miejsca by zajęło. A narazie mamy naprawdę ciaśniutko.
A poza tym istotna jest dla mnie też cena. Nie wiem ile przeznaczyć na łóżeczko
Nie chcę aby było przesadnie drogie,ale nie ma być też słabej jakości. Przydała by się rada jakiejś doświadczonej mamusi.
Ja myślałam o tym:

Myślę,że może dokupię baldachim,bo mi się zawsze to podobało.

Do góry