reklama
kalina_malina
Fanka BB :)
co jak co, ale na tlusta krowe to ja bym nawet w zyciu w Twoim przypadku nie wpadla
no ale w takim przypadku, jak miejsca macie niewiele, to ja bym wziela jednak tylko turystyczne, albo jeszcze lepiej, turystyczne jakies najprostsze, tylko na wyjazdy, a do domku kolyske/kosz a zamiast przewijaka takie cos:
IKEA | Baby | Wickeltische & Babypflege | ANTILOP | Wandwickeltisch
Carmi, dręczycielko, żebyś wiedziała, że kołyskowy asortyment z allegro mam od dziś obcykany
A co do przewijaków, to dla Fridy w ogóle nie używałam takowego - miałam zwykłą matę-podkładkę i sobie ją rozwijałam, gdzie mi się podobało Moja siostra też takową stosuje i nie używa przewijaka
A co do przewijaków, to dla Fridy w ogóle nie używałam takowego - miałam zwykłą matę-podkładkę i sobie ją rozwijałam, gdzie mi się podobało Moja siostra też takową stosuje i nie używa przewijaka
ja także nie używałam wcale przewijaka, nawet go nie kupiłam i nie zamierzam nadal. używałam podkładów jednorazowych Semi Line(prawda jest taka ze służy jeden dość długo) , tych samych ktore kupię sobie do szpitala. Rozkładałam taki zawsze na łóżku i było ok.
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
My lozeczko i materac juz mamy. Drewniane ze szczebelkami.
Sandra nie chciala spac w turystycznym, a ze mnie si epodoba baldachim i piekan posciel to turystyczne wogole nei wchodzilow gre. Posciel do lozeczka tez juz mamy nawet 2 komplety ;-)
Wanienke tez juz mamy, zwykla biala w zwierzaczki z kubusia puchatka, mysle tylko o zakupie wkaldki do kapania noworodka, ale jeszcz sie nad tym zastanawiam.
Mysle teraz o zakupie tego kosza wiklinowego na plozach do bujania i o niani elektrycznej. Wozio juz wybralam, ale jeszcze nie kupilismy.
Co do przewijaka to sama nie wiem. Chcialam kupic taki zakladany na lozeczko, ale stad nie wezme bo za wielkie, a tam w irlandii nie widzialam takeig o jakim mysle w sklepach.
Dominika fajne to skaldane "Cosik" :-)
Sandra nie chciala spac w turystycznym, a ze mnie si epodoba baldachim i piekan posciel to turystyczne wogole nei wchodzilow gre. Posciel do lozeczka tez juz mamy nawet 2 komplety ;-)
Wanienke tez juz mamy, zwykla biala w zwierzaczki z kubusia puchatka, mysle tylko o zakupie wkaldki do kapania noworodka, ale jeszcz sie nad tym zastanawiam.
Mysle teraz o zakupie tego kosza wiklinowego na plozach do bujania i o niani elektrycznej. Wozio juz wybralam, ale jeszcze nie kupilismy.
Co do przewijaka to sama nie wiem. Chcialam kupic taki zakladany na lozeczko, ale stad nie wezme bo za wielkie, a tam w irlandii nie widzialam takeig o jakim mysle w sklepach.
Pawimi ten lezaczek moze sluzyc dziecku nawet do 5 roku zycia :-) Rozklada sie go i robi sie z niego fotelik A ze mam an oku tylko ten rodzaj to dlatego napisalam ze sie wstrzymam z decyzja na okolo3msce zycia dziecka. Moja corcia w foteliku samochodowym jako lezaczko-bujaczku dosc dlugo chciala siedziec. Tak z ewydaje mi sie ze wszystko zalezy od dziecka.w tym wszystkim chodzi o to ze takowy lezaczek jest przydatny wlasnie w tych pierwszych miesiacach...gora 4-5 mc, pozniej maluch staje sie zbyt mobilny i niestety nie chce z tego wspanialego sprzetu korzystac...wiec nie ma sensu kupowanie go w wieku 3 mc....moze lepiej juz w ogole ominac akurat ten gadzet skoro ma sie inne i ten wydaje sie zbednym...to tylko moja porada...trzykrotnej mamuski.
Dominika fajne to skaldane "Cosik" :-)
kalina_malina
A ja się pochwalę - zaszaleliśmy i kupiliśmy dla Kseni to:
Urocza coreczka 6-9-12m NEXT*BENETTON wiosna-lato (564436160) - Aukcje internetowe Allegro
Obłędne, nie sądzicie?
Co do przewijania Frysi, to też rozkładało się matę na łóżku i było git. Ona miała taką plastikową, jakby pikowaną, z Myszą Mickey, łatwą do umycia A w tym łóżeczku turystycznym, nad którym się zastanawiamy, przewijak jest elementem wyposażenia - jest to dodatkowa zaleta, ale traktujemy to jako wartość dodaną, nie zaś warunek zakupu
Urocza coreczka 6-9-12m NEXT*BENETTON wiosna-lato (564436160) - Aukcje internetowe Allegro
Obłędne, nie sądzicie?
Co do przewijania Frysi, to też rozkładało się matę na łóżku i było git. Ona miała taką plastikową, jakby pikowaną, z Myszą Mickey, łatwą do umycia A w tym łóżeczku turystycznym, nad którym się zastanawiamy, przewijak jest elementem wyposażenia - jest to dodatkowa zaleta, ale traktujemy to jako wartość dodaną, nie zaś warunek zakupu
madziumba
czerwcowa mama 2009
A ja się pochwalę - zaszaleliśmy i kupiliśmy dla Kseni to:
Kalina ciuszki obłędne :-)
A my będziemy mieli tradycyjne łóżeczko (drewniane ze szczebelkami) i przewijak do kompletu .
kalina_malina
A my będziemy mieli tradycyjne łóżeczko (drewniane ze szczebelkami) i przewijak do kompletu .
O, to już wiem, gdzie będę przewijać Ksenię
Ja zamierzam do drewnianego tradycyjnego łożeczka dokupić przewijak.
Np. coś takiego
PRZEWIJAK PROFILOWANY NA ŁÓŻECZKO / KOMODĘ (560146132) - Aukcje internetowe Allegro
a oprócz tego taką matę ceratę,aby móc sobie przewinąć dzidzię na łożku.
W zależności od tego jak będzie mi wygodnie będe przemiennie to stosować.
Np. coś takiego
PRZEWIJAK PROFILOWANY NA ŁÓŻECZKO / KOMODĘ (560146132) - Aukcje internetowe Allegro
a oprócz tego taką matę ceratę,aby móc sobie przewinąć dzidzię na łożku.
W zależności od tego jak będzie mi wygodnie będe przemiennie to stosować.
reklama
Podziel się: