reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

:-)zaszalałam na allegro i kupiłam hurtem, juz mam w domu i są super

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 50
  • 2.jpg
    2.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 32
  • 3.jpg
    3.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 29
  • 4.jpg
    4.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 32
  • 6.jpg
    6.jpg
    50,4 KB · Wyświetleń: 27
  • 7.jpg
    7.jpg
    52,7 KB · Wyświetleń: 28
  • 8.jpg
    8.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 30
  • 5.jpg
    5.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Ollutka super łóżeczko zwłaszcza kolorki:tak:, ja będę miała drewniane łóżeczko ( chyba takie jak Tau:-)).

Jeśli chodzi o kaftaniki i śpioszki to moim zdaniem są to okropne rozwiązania dla maluszków, my zamierzamy kupować body i pajacyki:-)! Po pierwsze wygoda, po drugie dzieciaczki super w takich rzeczach wyglądają:tak:.

Gumisia super ciuszki!

A ja mam pytanie z serii "głupie":), co jest potrzebne do wózka do środka?

Wózek dostanę w prezencie po bratanku, ale "goły", co do niego trzeba kupić? Materacyk? Kocyk? Podusię? nie mam pojęcia, wiem tylko że torbę na pieluchy i podręczne rzeczy no i folię przeciwdeszczową.

Gumisia, fajne ciuszki:tak:.
Ja też się pochwalę nowymi nabytkami:

Załączniki

• 551506267.jpg
    551506267.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 31
  • 547381004.jpg
    547381004.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 25
  • bda61ae6357d45bb.jpg
    bda61ae6357d45bb.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 29
  • 551741639.jpg
    551741639.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 29
Gumisia - zaszalalas.................. i dobrze. Swietne ciuszki. :-)
Meva - rowniez slodkie wdzianka.
A to moja dzisiejsze zdobycze ;-)

3797_1.JPG

9c69_1.JPG

A ja mam pytanie z serii "głupie":), co jest potrzebne do wózka do środka?

Wózek dostanę w prezencie po bratanku, ale "goły", co do niego trzeba kupić? Materacyk? Kocyk? Podusię? nie mam pojęcia, wiem tylko że torbę na pieluchy i podręczne rzeczy no i folię przeciwdeszczową.
Potrzebna bedzie mała podusia, coś na spód-może być kocyk w poszewce(czasem kładłam też biały duży ręcznik frotte) i cos do przykrycia znów może być kocyk.Dobrze jest mieć też orginalny pokrowiec na nózki i folię przeciwdeszczową-bez problemu dokupisz, a na zimę śpiworek

Wy to dopiero możecie poszaleć:rofl2:, na dziewczynki są takie super ciuszki, słodkie:-):-):-) i w super kolorkach, a ja biedna tylko te spodnie i bluzy:-:)-D:-D:-D

A co do samego lozeczka, to ciekawe i fajne. W moim wypadku kiedy to maly bedzie pewnie z nami spal w sypialni przez dluzszy czas (az sie tesciowie nie wyprowadza i zwolnia pokoj), to takie kolorowe lozeczko za bardzo skrasiloby nam pokoj :-(.

My mieszkamy sami ale zdecydowaliśmy, że Madzia (nasza starsza córcia) mimo to, że zrobiliśmy jej pokój (bawialnię) będzie spała obok nas w sypialni aby mieć ją na oku;-) no i to rozwiązanie zobligowalo nas do kolorystyki łóżeczka. Nie mogliśmy sobie pozwolić na takie ślicznie bajeczne i kolorowe:-(no i wyglądało to tak: załączę zdjęcia:-).
A teraz planujemy przeprowadzkę i jeszcze niewiem jak to będzie. Starsza będzie całkiem w swoim pokoju a maluch pewnie znowu z nami w sypialni:blink: więc łóżeczko zgra się z kompletem mebli sypialnianych:-)

Gumisia to się nazywa mieć rozmach:-D super:tak:
Meva przesłodkie te ubranka:tak:
Dominika również fajniutkie ciuszki:tak::-)

Aż milo popatrzec jak powstaje garderoba małych modniś i modnisiów;-):tak::-D

Serdecznie pozdrawiam

Załączniki

• 03. Sypialnia.jpg
    03. Sypialnia.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 33
  • 316. LUBLIN - 30 XII 2006.jpg
    316. LUBLIN - 30 XII 2006.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
My mieszkamy sami ale zdecydowaliśmy, że Madzia (nasza starsza córcia) mimo to, że zrobiliśmy jej pokój (bawialnię) będzie spała obok nas w sypialni aby mieć ją na oku;-) no i to rozwiązanie zobligowalo nas do kolorystyki łóżeczka. Nie mogliśmy sobie pozwolić na takie ślicznie bajeczne i kolorowe:-(no i wyglądało to tak: załączę zdjęcia:-).
A teraz planujemy przeprowadzkę i jeszcze niewiem jak to będzie. Starsza będzie całkiem w swoim pokoju a maluch pewnie znowu z nami w sypialni:blink: więc łóżeczko zgra się z kompletem mebli sypialnianych:-)

Gumisia to się nazywa mieć rozmach:-D super:tak:
Meva przesłodkie te ubranka:tak:
Dominika również fajniutkie ciuszki:tak::-)

Aż milo popatrzec jak powstaje garderoba małych modniś i modnisiów;-):tak::-D

Serdecznie pozdrawiam
Też mam takie łóżeczko, a baldachim po Misku w misie:-D

reklama
Do góry