reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

odświeżam wątek
nowy problem
nowe wyzwanie

po porodzie
został brzuch.. staszny wielki.. odstajacy!! sam nie obkurczy sie nie ma bata, nie łudze sie, cwiczenia tak ale jeszcze nie teraz

jakie macie opinie o wysokich majtach wyszczupajacych?
czy sie zwijaja? mamusie podwojne/potrojne/kolezanka miała ktos z rodziny o takie
56 zeta dobrze wydana kasa czy w błoto?

majtki-wyszczuplajace-korygujace-wysokie-hanna-style-06-49.jpg

czy wystaczy zwykły pas poporodowy (taki mam i mykam od kilku dni)

8b332985f8f29aa44b7dc6fbbb8f4420.jpg

????????????????????????????????????????????????????????????????????

reklama
kindzia miałam podobne majty na studniówkę (może ciut niższe) - zdały egzamin średnio na jeża...
Lepiej chyba pozostać przy pasie a do tego trochę czasu i cierpliwości... Wiadomo, że zaraz po porodzie ciężko o super sylwetkę (pomijając wyjątkowe szczęściary)

Miałam takie majty na ślubie. Sprawdziły się super, nic się nie zwijało. Ale i tak było mi w tym średnio wygodnie i trochę gorąco. Na jakieś wyjścia są ok, ale żeby każdego dnia nosić, to bym się nie zdecydowała:no:.

ja miałam majty i pas - i powiem tak - dobre to ale po kilku praniach i jedno i drugie zacznie się zwijać....
a poza tym no gorąco w tym.
Ja się mimo wsio zaopatrzę w to, bo przy wyjściach się lepiej czułam, wiecie,że lepiej wyglądam itd...

Ja mialam takie majty na ślub :sorry: Z tego co pamiętam to nie zsuwały się, były naprawde ok- ale dosc drogie , jz nie takie najtansze.
A pas nie wiem- sama bym chciala cos, mialam z pl kupic jak jeszcze bylam i mowiac szczerze zapominialam :confused2: a tu nie widzialam poki co takiego czegos.. A bede chciala cokolwiek sobie pomoc, bo oponka plus obwisly brzuch po ciazy to bedzie pewnie malo apetycznie pod bluzka sie rysowac :-(

ja słyszałam pozytywne opinie o pasie firmy pani teresa, z uwagi na nieziemską nazwę firmy jakoś mi ten produkt utkwił w głowie;D dziewczyny w szpitalu zachwalały go po porodzie

faktycznie taki pas moze sie przydac jak czlowiek bedzie szedl gdzies do ludzi ...ale z 2 strony doris dobrze pisala na ogolnym ze troche czasu minie i dochodzi sie do siebie z dnia na dzien nie bedziemy wygladac jak z przed ciazy

reklama
Do góry