reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
aadka- śliczneeeeee pajacyki!! i łóżeczko też super :)

Agusiakemisia- No mamy takie same leżaczki dla naszych maluszków :)) ja jestem bardzo zadowolona, zdjęcie troszkę bladziutkie ci wyszło, w rzeczywistości ma bardzo ładne te kolorki :))

aadka- śliczneeeeee pajacyki!! i łóżeczko też super :)

Agusiakemisia- No mamy takie same leżaczki dla naszych maluszków :)) ja jestem bardzo zadowolona, zdjęcie troszkę bladziutkie ci wyszło, w rzeczywistości ma bardzo ładne te kolorki :))

nie wiem czemu takie wlasnie jasne robione iphonem :confused2: zazwyczaj ma dobra rozdzielczosc ale lezaczek ujal mnie ze ma podnozek regolowany i kilka poziomow siedzoka, szkoda ze nie ma wibracji. no i moj ma tylko 2 orginalne zabaweczki , ale juz znalazlam zastepstwo, udalo mi sie go kupic od babci malenstwa , byl uzyty 2 razy :) uwielbiam akie promocje :tak:

Ale bajeranckie łóżeczko!! Masz jakis link do sklepu??
Kiedys bedziemy musieli o jakims pomyslec do Polski jak bedziemy wizytowac, a do tego na dwa domy to musi jakis byc zawsze ;-)

Ale bajeranckie łóżeczko!! Masz jakis link do sklepu??
Kiedys bedziemy musieli o jakims pomyslec do Polski jak bedziemy wizytowac, a do tego na dwa domy to musi jakis byc zawsze ;-)

Angel,
sklep krasnal z wesolej z wwy, kupiłam od nich, maja aukcje na Allegro, jest jeszcze kolor ciemno granatowy

agusiakemisia- ja też kupiłam używany, i miałam niezłego farta, za 1/3 ceny sklepowiej, material w stanie idealnym- wyprałam jest jak nowy, ale bez zabaweczek również, niby zgubione zostały przy przeprowadzce, ale z tym żaden problem, jakieś zabaweczki się zawiesi i gotowe :)) po co przepłacać, skoro i tak tylko na pół roczku, a cena super i wcale nie widać, że nie kupiłam w sklepie ;p
okazje górą ;-)

No super, ale cośmy się z mężem na kombinowali aby je rozłożyć, a to proste było jak konstrukcja cepa, tyle tylko, że nam się instrukcji nie chciało czytać ;-)

:-D:-D:-D fajne łóżeczko :tak:

Agusia - leżaczek pierwsza klasa - a wibracje nie są aż tak istotne - maluszek i tak sie wierzga, więc sam sie będzie kołysać ;-)

Aadka świetne łóżeczko - ja mam tak samo (parter/piętro), ale na dole postawię chyba wiklinowy kosz albo nosidełko z wózka, a do przewijania jednak pobiegam po schodach - mały fitness nie zaszkodzi ;-):-)

reklama
Do góry