reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
aadka- śliczneeeeee pajacyki!! i łóżeczko też super :)

Agusiakemisia- No mamy takie same leżaczki dla naszych maluszków :)) ja jestem bardzo zadowolona, zdjęcie troszkę bladziutkie ci wyszło, w rzeczywistości ma bardzo ładne te kolorki :))

aadka- śliczneeeeee pajacyki!! i łóżeczko też super :)

Agusiakemisia- No mamy takie same leżaczki dla naszych maluszków :)) ja jestem bardzo zadowolona, zdjęcie troszkę bladziutkie ci wyszło, w rzeczywistości ma bardzo ładne te kolorki :))

nie wiem czemu takie wlasnie jasne robione iphonem :confused2: zazwyczaj ma dobra rozdzielczosc ale lezaczek ujal mnie ze ma podnozek regolowany i kilka poziomow siedzoka, szkoda ze nie ma wibracji. no i moj ma tylko 2 orginalne zabaweczki , ale juz znalazlam zastepstwo, udalo mi sie go kupic od babci malenstwa , byl uzyty 2 razy :) uwielbiam akie promocje :tak:

Ale bajeranckie łóżeczko!! Masz jakis link do sklepu??
Kiedys bedziemy musieli o jakims pomyslec do Polski jak bedziemy wizytowac, a do tego na dwa domy to musi jakis byc zawsze ;-)

Ale bajeranckie łóżeczko!! Masz jakis link do sklepu??
Kiedys bedziemy musieli o jakims pomyslec do Polski jak bedziemy wizytowac, a do tego na dwa domy to musi jakis byc zawsze ;-)

Angel,
sklep krasnal z wesolej z wwy, kupiłam od nich, maja aukcje na Allegro, jest jeszcze kolor ciemno granatowy

agusiakemisia- ja też kupiłam używany, i miałam niezłego farta, za 1/3 ceny sklepowiej, material w stanie idealnym- wyprałam jest jak nowy, ale bez zabaweczek również, niby zgubione zostały przy przeprowadzce, ale z tym żaden problem, jakieś zabaweczki się zawiesi i gotowe :)) po co przepłacać, skoro i tak tylko na pół roczku, a cena super i wcale nie widać, że nie kupiłam w sklepie ;p
okazje górą ;-)

No super, ale cośmy się z mężem na kombinowali aby je rozłożyć, a to proste było jak konstrukcja cepa, tyle tylko, że nam się instrukcji nie chciało czytać ;-)

:-D:-D:-D fajne łóżeczko :tak:

Agusia - leżaczek pierwsza klasa - a wibracje nie są aż tak istotne - maluszek i tak sie wierzga, więc sam sie będzie kołysać ;-)

Aadka świetne łóżeczko - ja mam tak samo (parter/piętro), ale na dole postawię chyba wiklinowy kosz albo nosidełko z wózka, a do przewijania jednak pobiegam po schodach - mały fitness nie zaszkodzi ;-):-)

reklama
Do góry