reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
Ivi
olala Nusia bedzie najlepiej ubraną Dama na zajaczka
olala Nusia bedzie najlepiej ubraną Dama na zajaczka
V
villandra8
Gość
ivi cuuuuuudowne :-)
Ja też chcę kupować takie sweetaśne kiecunie ;-)
Ja też chcę kupować takie sweetaśne kiecunie ;-)
MaMicurina
ivi ale sliczne!!
Amandla
a ja dziś nabyłam śliczny biustonosz, leży idealnie o ten
nabyłam też pas Pani Teresa, wybrałam rozmiar mniejszy niż zalecany przy moim obwodzie i jakoś nie czuję, żeby mnie drastycznie ściskał, czuję go ale bez przesady, jest nierozpinany, ale wbić się można w niego bez problemu, troszkę się roluje, pani w sklepie odradziła mi pas na rzep, bo twierdziła, ze klientki się skarżą, ze rzep zaciąga ubrania.
nabyłam też pas Pani Teresa, wybrałam rozmiar mniejszy niż zalecany przy moim obwodzie i jakoś nie czuję, żeby mnie drastycznie ściskał, czuję go ale bez przesady, jest nierozpinany, ale wbić się można w niego bez problemu, troszkę się roluje, pani w sklepie odradziła mi pas na rzep, bo twierdziła, ze klientki się skarżą, ze rzep zaciąga ubrania.
Amandla
renia tutaj Panache Superbra Andorra Full Cup Berry Biustonosz | Biustonosze | miękkie | Body.sklep.pl - Bielizna damska, brafitting. - Lublin
u nas w Lublinie jest sklep stacjonarny , właścicielka przerabia od razu biustonosz na karmnik, w bardzo dyskretny sposób, bo już jeden karmnik tam kupiłam
u nas w Lublinie jest sklep stacjonarny , właścicielka przerabia od razu biustonosz na karmnik, w bardzo dyskretny sposób, bo już jeden karmnik tam kupiłam
inamorate
marcóweczka 2012 :)
Ivi no cudne
Amandla super, szkoda że u nas takiego sklepu nie ma :-(
A ja nie wytrzymałam i kupiłam małej leżaczek i karuzele o takie:
KARUZELA MAŁA KSIEŻNICZKA + Pilot # TINY LOVE (2174288731) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BRIGHT STARTS * LEŻACZEK 3-18kg KACZUSZKA * 6978 (2168570589) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
do tego dostałyśmy paczkę z UK od rodznki ze ślicznymi ciuszkami i bucikami które świecą będzie miała moja princesska jak podrośnie
Amandla super, szkoda że u nas takiego sklepu nie ma :-(
A ja nie wytrzymałam i kupiłam małej leżaczek i karuzele o takie:
KARUZELA MAŁA KSIEŻNICZKA + Pilot # TINY LOVE (2174288731) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BRIGHT STARTS * LEŻACZEK 3-18kg KACZUSZKA * 6978 (2168570589) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
do tego dostałyśmy paczkę z UK od rodznki ze ślicznymi ciuszkami i bucikami które świecą będzie miała moja princesska jak podrośnie
reklama
cytrusowa85
Ina karuzea i lezaczek piekniości
jak sie lezaczek sprawuje?
jak sie lezaczek sprawuje?
Podziel się: