reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Ja tez mam takie turystyczne na dół domu żeby nie łazić na górę ;-)
A przy Bartku znalazłam takie turystyczne w rezultacie chyba nowe na śmietniku :) i nie umiałam rozłożyć - doszlam do wniosku że ktoś wywalił bo uszkodzone. Więc poprułam materiał i się okazało że wszystko jest z nim ok - tylko te łóżeczka turystyczne się tak łatwo rozkłada że nikomu nie przychodzi to do głowy :) to podobnie jak z tymi namiotami co się składa w koło i nigdy to nie wychodzi :-D

reklama
tunia świetne :tak: A renifery na Wielkanoc? A czemu nie? :-D:-D:-D Zwłaszcza jeśli będzie śnieg (tfu tfu tfu) :confused: bo to wiadomo co ta pogoda wymyśli :confused:

nusia powywalalam wszystkie duperele zrobilam generalny porzadek i jak narazie wszystko sie miesci:-Djak ja przestalam szalec to teraz wszyscy do okola zaczeli:-D

On i tak bidny poszkodowany:-)upchalam go w najmniejszej szafce:-)juz teraz mi mowi ze czuje sie nie potrzebny:-)

reklama
tunia- śliczny komplecik, a na Wielkanoc też będzie extra, będzie oryginalnie wyglądał, a szkoda byłoby nie założyć wcale... No to mężulka ładnie upchnęłaś, ale ja mojego tak samo.. także pociesz go, że nie jest sam ;))

Do góry