reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Ja tez mam takie turystyczne na dół domu żeby nie łazić na górę ;-)
A przy Bartku znalazłam takie turystyczne w rezultacie chyba nowe na śmietniku :) i nie umiałam rozłożyć - doszlam do wniosku że ktoś wywalił bo uszkodzone. Więc poprułam materiał i się okazało że wszystko jest z nim ok - tylko te łóżeczka turystyczne się tak łatwo rozkłada że nikomu nie przychodzi to do głowy :) to podobnie jak z tymi namiotami co się składa w koło i nigdy to nie wychodzi :-D

reklama
tunia świetne :tak: A renifery na Wielkanoc? A czemu nie? :-D:-D:-D Zwłaszcza jeśli będzie śnieg (tfu tfu tfu) :confused: bo to wiadomo co ta pogoda wymyśli :confused:

nusia powywalalam wszystkie duperele zrobilam generalny porzadek i jak narazie wszystko sie miesci:-Djak ja przestalam szalec to teraz wszyscy do okola zaczeli:-D

On i tak bidny poszkodowany:-)upchalam go w najmniejszej szafce:-)juz teraz mi mowi ze czuje sie nie potrzebny:-)

reklama
tunia- śliczny komplecik, a na Wielkanoc też będzie extra, będzie oryginalnie wyglądał, a szkoda byłoby nie założyć wcale... No to mężulka ładnie upchnęłaś, ale ja mojego tak samo.. także pociesz go, że nie jest sam ;))

Do góry