reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Angel ja też dużo używek kupuje , moim zdaniem ma to bardzo dużo zalet :-)

a ten woreczek jest z pestkami wiśni - nagrzane w piekarniku albo mikrofali dobrze trzymają ciepło , można zrobić okład na bolący brzuszek albo wrzucić do wózka jak zimno i wietrzenie na zewnątrz . Taki termofor :tak:

reklama
Kurde te buty są mega mega czadowe. I trampki i adidaski
Ja jednak żadnych nie kupuję bo taki maluch i tak nie chodzi więc tylko skarpeteczki

Agusiakemisia Wy będziecie mieli Aleksandra czy Alexa?

LÄTTSAM Wanienka - IKEA

my mamy taka wanienka z IKEI
uzywalam jej przy Misce i teraz tez bede uzywac
nie jest za duza i ma w srodku takie paski antyposlizgowe - bardzo fajna rzecz, zawsze bezpieczniej dla dziecka :)

Też taką kupiłam. Tania, poręczna i szczerze mówiąc nie spotkałam się ze złymi opiniami na jej temat.
Najbardziej mnie rozwaliły wanienki z prysznicem i spa, można dziecku jacuzzi zrobić:-).

ja dostałam jakieś buciki i trampki i widzę że tylko z rąk do rąk przechodzą nawet metki na jednych były :-)

a ja już dostałam paczuszki z zamówienia na allegro wyprawki i jestem mega zadowolona z jakości
mam już:
-Zestaw pielęgnacyjno-kąpielowy, wanna+akcesoria
5.jpg

-Czapeczka PILOTKA
-Niedrapki RĘKAWICZKI dla niemowląt
-Śliniak cerat.-bawełniany
-Koc polarowy
-Praktyczny POKROWIEC NA PRZEWIJAK frotte 50X70 cm
-PRZEŚCIERADŁO bawełniane z gumką do łóżeczka
-PODKŁAD do łóżeczka ceratka 50 × 120 cm
-ZESTAW pilnik nożyczki cążki BabyOno niebieski
-Szczotka i grzebień do włosów z miękkim uchwytem
-Termometr ELEKTRONICZNY do ucha i czoła BabyOno
-MEGA ZESTAW do karmienia piersią Tommee Tippee
-Butelka ANTYKOLKOWA 260 ml Tommee Tippee + CZUJNIK
-Termoopakowanie pojedyncze BabyOno
-Praktyczna SZCZOTKA do butelek i smoczków
-FRIDA spray do nosa SÓL WODA MORSKA 280 dawek
-FRIDA aspirator do nosa noska + 4 FILTRY
-FRIDA filtry zestaw DO ASPIRATOR FRIDA 10 sztuk
-Gruszka aspirator do nosa BabyOno
-Pieluchy, Pieluszki tetrowe 80×80
-Kolorowe pieluchy pieluszki tetrowe
-Pieluchy Pieluszki FLANELOWE kolorowe
-Podkłady do przewijania Bella panda 10 szt 60×60cm
-PAKLANKI super woreczki na zużyte pieluszki 50 szt
-Gaziki kompresy 5 X 5 do pępuszka JAŁOWE z gazy
-Gaziki NASĄCZONE do pępuszka niemowląt 10 SZTUK
-Patyczki higieniczne Canpol 200 SZT
-Patyczki higieniczne dla dzieci bella baby 56 SZT
-PODKŁADY higieniczne SENI SOFT 60×60 cm – 5 SZTUK
-Poporodowe ginekologiczne PODKŁADY dla kobiet 34cm
-Majtki poporodowe Canpol rozmiar L 5 SZTUK
gratis dostałam jeszcze 2 czapeczki i śliniaczek

5.jpg3.jpg

-USZTYWNIANY przewijak na łóżeczko
/komodę
2.jpg

-Rożek becik niemowlęcy mięciutki ecru
1.jpg

-Wielofunkcyjna poduszka do karmienia rogal 170 cm
4.jpg

a taką kołyskę otrzymałam od kuzynki6.jpg

dziś też dostałam mebelki komodę i szafę, ale stoją jeszcze w kartonach i bardzo sie niecierpliwią, żeby je rozpakować i złożyć, no ale chyba do weekendu jeszcze poleżą :-(

reklama
Anula ALEEEEE. Zakupki poczynilas szok ! Fajny ten przewijak na łóżeczko , wysokie ścianki - bezpieczny

Wiedzę ze wszędzie zakupki pełna para ;) super chwalcie sie dziewczyny bo to aż oczy cieszy ;-) sie napatrze a pózniej sama nie mogę wytrzymać i dokupuje

Do góry