reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
dziewczyny zakupy rewelacyjne
ale trampki są zajefajne, ja na bank kupie conversy jak będzie już brykał, czyli w lato za 2 lata :-), mojej przyjaciółki syncio chodził w conversach, takich tylko że żółtych Zobacz załącznik 426721 mały kozaczek był

moj M tez uwielbia conversy :) kupil dla malego :) gdziesz wrzucalam zdjecie a moj 5 latek ma takie tylko czarne - latwiej utrzymac w czystosci :)

Anula ale wypas dostac takie paczki naraz :-) Ja uwielbiam dostawac paczki z zamowionymi rzeczami jeeeeej :-)
Świetne te rzeczy!

Ale najpiękniesza kotka :happy: UWIELBIAM poprostu tzw trikolorki :happy:

anula to masz juz wszystko sporo tego masz
agusia trampki superasne i mata fajna
mini co to za pieluszka nie widzialam takiej a w tych pieluszka siedzie ciagle i ten woreczek hmmm ciekawe
atomowka to taczke :)juz masz dla malego, ja musze zamowic w tym miesiacu jakas

reklama
no i doszły do mnie moje "cycki"... jestem tak zadowolona, ze ...ooohoho.
LEPEL-piękny stanik 36/80 FF (2043622597) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A477 SUPER BIUSTONOSZ DLA KARMIĄCEJ ROZM. 85G (2040802650) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

pierwszy...co prawda nie do karmienia, ale super wygodny i łatwo się odchyla, bo jest mięciutki... (koronka nie "gryzie" ;-) )
ten drugi (do karmienia)...re-we-la-cja! (aż musiałam podzielić na sylaby:p) ... jest tak wygodny... super trzyma, wygodnie odpina się "cycka"... ramiączka przyczepione na stałe (metalowe zapinki i do klapki i od ramiączek)...materiał podobny do tego z którego robi się kostiumy kąpielowe, wygodny jak sportowy - bez fiszbin (a trzyma pięknie - na dole szeroka guma)...no i z tyłu zapinany na CZTERY zatrzaski x CZTERY rzędy... także szeroki "pasek" ma... polecam, polecam. Idę szukać takiego natstepnego;p
ciężko mi znaleźć biustonosz dobry , cieżko zadowolić mnie i mój biust... udało się. chętnie kupiłabym takich jeszcze 10.;]

Do góry