reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Zobacz załącznik 426595

To i ja się pochwalę zakupami.

I mam pytanie o wanienkę jakie polecacie bo już zawrót głowy mam anatomiczna, większa, mniejsza etc.
A trochę pewnie na starcie będę się bała kąpać małą. Co radzicie? Jakieś konretne modele?

.

LÄTTSAM Wanienka - IKEA

my mamy taka wanienka z IKEI
uzywalam jej przy Misce i teraz tez bede uzywac
nie jest za duza i ma w srodku takie paski antyposlizgowe - bardzo fajna rzecz, zawsze bezpieczniej dla dziecka :)

Witam dziewczyny;) pochwałę sie najnowszymi zdobyczami:
Tatuś synciowi trampki zakupił all Star ;-) malicie takie słodkie
A to ubranko to już ja żeby tatusiowi milisio było

almasta super jest ta wanienka - ja też tym razem taką kpiłam bo ostatnio miałam wielgachną i była mało praktyczna

Agusia trampki wymiatają :-D

Ewstra- cudnosci, widac zadbane, piekne!! bedzie laleczka!
tunia- a te bamboszki:-D czadowe!! i ten pasiak czerwonawy cudny!
Agusia- trampki sa zaj....tez mam podobne, tylko ciekawam czy dam rade je mlodemu zalozyc, dostalam po siostrzencu, nowki, bo dlugo sis nie mogla mu zadnych takich malenkich bucikow zakladac, chyba to podbicie mial jakies nie teges czy cus, nie wiem....ja tam mojej od poczatku zakladalam na spacerki i pasowaly, to nie wiem o co caman.
Kasiurek- no brawo za zakupki! swietnego dostalas bonusa w postaci tej karty!
to co jestesmy gotowe??;-):-)

a ja dostalam ta masc Bepanthen i jaka ona wielkaaaaa szok:-D

kurde, a ja teraz mysle gdzie moge miec laktator, chyba czeka mnie przekopanie calej chaty, cholera:wściekła/y:

mini- jaki zakupilas elektryczny? chyba tez bym chciala elektryczny, ale nie kupuje, bo juz kasiory brak:-(

K&M moja siostra miała i używała chyba do roczku a potem do zwykłej wanny . Mała nie mała - potem dziecko siedzi więc i miska mu wystarczy :tak: a jak ma mało miejsca to można do zwykłej wanny wstawić - są takie specjalnie siedzonka - Ola chyba takie wklejała ...

A mnie właśnie przyszło :
pieluszka :
IMG_8985.jpg

woreczek z pestkami - np na kolki
IMG_8986.jpg

i wkładki laktacyjne nie przeciekające ;-)
IMG_8987.jpg

reklama
Do góry