reklama
almasta
Zaangażowana w BB
Zobacz załącznik 426595
To i ja się pochwalę zakupami.
I mam pytanie o wanienkę jakie polecacie bo już zawrót głowy mam anatomiczna, większa, mniejsza etc.
A trochę pewnie na starcie będę się bała kąpać małą. Co radzicie? Jakieś konretne modele?
.
LÄTTSAM Wanienka - IKEA
my mamy taka wanienka z IKEI
uzywalam jej przy Misce i teraz tez bede uzywac
nie jest za duza i ma w srodku takie paski antyposlizgowe - bardzo fajna rzecz, zawsze bezpieczniej dla dziecka
inamorate
marcóweczka 2012 :)
agusiakemisia aaaa jaakie czadowe te trampki
Ewstra- cudnosci, widac zadbane, piekne!! bedzie laleczka!
tunia- a te bamboszki czadowe!! i ten pasiak czerwonawy cudny!
Agusia- trampki sa zaj....tez mam podobne, tylko ciekawam czy dam rade je mlodemu zalozyc, dostalam po siostrzencu, nowki, bo dlugo sis nie mogla mu zadnych takich malenkich bucikow zakladac, chyba to podbicie mial jakies nie teges czy cus, nie wiem....ja tam mojej od poczatku zakladalam na spacerki i pasowaly, to nie wiem o co caman.
Kasiurek- no brawo za zakupki! swietnego dostalas bonusa w postaci tej karty!
to co jestesmy gotowe??;-):-)
a ja dostalam ta masc Bepanthen i jaka ona wielkaaaaa szok
kurde, a ja teraz mysle gdzie moge miec laktator, chyba czeka mnie przekopanie calej chaty, cholera
mini- jaki zakupilas elektryczny? chyba tez bym chciala elektryczny, ale nie kupuje, bo juz kasiory brak:-(
tunia- a te bamboszki czadowe!! i ten pasiak czerwonawy cudny!
Agusia- trampki sa zaj....tez mam podobne, tylko ciekawam czy dam rade je mlodemu zalozyc, dostalam po siostrzencu, nowki, bo dlugo sis nie mogla mu zadnych takich malenkich bucikow zakladac, chyba to podbicie mial jakies nie teges czy cus, nie wiem....ja tam mojej od poczatku zakladalam na spacerki i pasowaly, to nie wiem o co caman.
Kasiurek- no brawo za zakupki! swietnego dostalas bonusa w postaci tej karty!
to co jestesmy gotowe??;-):-)
a ja dostalam ta masc Bepanthen i jaka ona wielkaaaaa szok
kurde, a ja teraz mysle gdzie moge miec laktator, chyba czeka mnie przekopanie calej chaty, cholera
mini- jaki zakupilas elektryczny? chyba tez bym chciala elektryczny, ale nie kupuje, bo juz kasiory brak:-(
dziewczyny zakupy rewelacyjne
ale trampki są zajefajne, ja na bank kupie conversy jak będzie już brykał, czyli w lato za 2 lata :-), mojej przyjaciółki syncio chodził w conversach, takich tylko że żółtych Zobacz załącznik 426721 mały kozaczek był
ale trampki są zajefajne, ja na bank kupie conversy jak będzie już brykał, czyli w lato za 2 lata :-), mojej przyjaciółki syncio chodził w conversach, takich tylko że żółtych Zobacz załącznik 426721 mały kozaczek był
Mini55
&&&&&
K&M moja siostra miała i używała chyba do roczku a potem do zwykłej wanny . Mała nie mała - potem dziecko siedzi więc i miska mu wystarczy a jak ma mało miejsca to można do zwykłej wanny wstawić - są takie specjalnie siedzonka - Ola chyba takie wklejała ...
A mnie właśnie przyszło :
pieluszka :
woreczek z pestkami - np na kolki
i wkładki laktacyjne nie przeciekające ;-)
A mnie właśnie przyszło :
pieluszka :
woreczek z pestkami - np na kolki
i wkładki laktacyjne nie przeciekające ;-)
reklama
Podziel się: