reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

jajć jakie cudeńka znow tu zawitały :-D:-D puchate bamboszki wygrywają!!

wanienka - wg mnie lepiej kupić od razu dużą;) dziecko ma frajdę w wodzie i musi mieć odpowiednio dużo miejsca na wyciągnięcie się czy machanie nogami :-D

reklama
ajako kpiłam medeli mini elektric . Dość fajnie wygląda - dałam nie dużo więcej niż trzy lata temu za ręczny :sorry2:
a i tak po dwóch miesiącach mi się rozwalił :dry:

Atomowka - gdzie kupiłas taka sliczna koszule? Ja szukam czegos podobnego, bo te wszystkie misie, zyrafki i króliczki jakos do mnie nie przemawiają :-)
Dzieki

Mini55 dresików to Ci u mnie pod dostatkiem :-D nawet body pumy się znalazło :-) teraz czekamy na kolejną dostawę z UK mają przyjść 3 dresiki, ale większe bo jednak na taką dzidzie 0-3 to trochę bez sensu :-)

reklama
Ajajaj ile cudności!

Ewstra piękne rzeczy- i jakże chętnie ukradłabym Ci tego niebieskiego pajaca z pieskiem, zdecydowanie w moim stylu :-D

Agusia ale lansik trampkowy :-D

Innamorate dresiara pełną parą -do tego różowa ma sie rozumieć :-D

Kasiurek- alez takie zakupy ciesza nie mniej jak ciuchowe! JA swoje jeszcze w pl zrobilam, bez kosmetykow i lektów. Mialams super z ta karta bonem :tak:

Mini wyglada to przeslicznie! A co to to z pestkami? :confused:

Atomówka- a teraz ja nie widze fotek :crazy: A tak zachwalaja, ciekawa jestem co tam wrzucilas- szczegolnie wozka!

Aadka przesłodkie ciuszki!

Villandra a mnie sie szlafroczek bardzo podoba! UWIELBIAM zielony :-)

Mi przyszedł dzis laktator- zakup życia normalnie! W pudełku, widać butla zupełnie nie uzywana, pompka kilka razy na próbe widac, ba nawet oryginalne wkladki laktacyjne aventu nie ruszone! Ale sie ciesze!

I co nam zostało- wanienka ( i do niej te pierdoły), leki i kosmetyki ( czesc zamawiam w piatek z pl apteki) , termometr,pojemnik na zuzyte pieluszki, podgrzewacz avent tez bede sie czaic uzywany na ebay ;-)
Zmienil mi sie swiatopoglad na szczescie- taka bylam nastawiona, ze tylko nówki, a poczytalam, pomyslalam i niektore rzeczy to nie ma sensu! Tym bardziej jak na tytm ebayu za drobne w idealnym malo zywanym stanie mozna wyhaczyc. ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry