reklama
inamorate
marcóweczka 2012 :)
A mi właśnie buciki dla małej przywieźli o takie :
Zobacz załącznik 426725
Będzie mała dresiara w adidaskach
Zobacz załącznik 426725
Będzie mała dresiara w adidaskach
MaMicurina
Fanka BB :)
fajne rzecz dziewczyny
V
villandra8
Gość
Dziewczyny zakupy czadowe i widzę że róż rządzi
Ja będę straszyć zielonym
Zobacz załącznik 426731
Do czerwonej i niebieskiej koszuli w sam raz (no chyba, że się będę w różowym ciepłym gotować)
Agusia, Kasiulka, inamorate sportowe buciki gicior
Mini wkładki rzeczywiście ciekawe
reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
Ajajaj ile cudności!
Ewstra piękne rzeczy- i jakże chętnie ukradłabym Ci tego niebieskiego pajaca z pieskiem, zdecydowanie w moim stylu
Agusia ale lansik trampkowy
Innamorate dresiara pełną parą -do tego różowa ma sie rozumieć
Kasiurek- alez takie zakupy ciesza nie mniej jak ciuchowe! JA swoje jeszcze w pl zrobilam, bez kosmetykow i lektów. Mialams super z ta karta bonem
Mini wyglada to przeslicznie! A co to to z pestkami?
Atomówka- a teraz ja nie widze fotek A tak zachwalaja, ciekawa jestem co tam wrzucilas- szczegolnie wozka!
Aadka przesłodkie ciuszki!
Villandra a mnie sie szlafroczek bardzo podoba! UWIELBIAM zielony :-)
Mi przyszedł dzis laktator- zakup życia normalnie! W pudełku, widać butla zupełnie nie uzywana, pompka kilka razy na próbe widac, ba nawet oryginalne wkladki laktacyjne aventu nie ruszone! Ale sie ciesze!
I co nam zostało- wanienka ( i do niej te pierdoły), leki i kosmetyki ( czesc zamawiam w piatek z pl apteki) , termometr,pojemnik na zuzyte pieluszki, podgrzewacz avent tez bede sie czaic uzywany na ebay ;-)
Zmienil mi sie swiatopoglad na szczescie- taka bylam nastawiona, ze tylko nówki, a poczytalam, pomyslalam i niektore rzeczy to nie ma sensu! Tym bardziej jak na tytm ebayu za drobne w idealnym malo zywanym stanie mozna wyhaczyc. ;-)
Ewstra piękne rzeczy- i jakże chętnie ukradłabym Ci tego niebieskiego pajaca z pieskiem, zdecydowanie w moim stylu
Agusia ale lansik trampkowy
Innamorate dresiara pełną parą -do tego różowa ma sie rozumieć
Kasiurek- alez takie zakupy ciesza nie mniej jak ciuchowe! JA swoje jeszcze w pl zrobilam, bez kosmetykow i lektów. Mialams super z ta karta bonem
Mini wyglada to przeslicznie! A co to to z pestkami?
Atomówka- a teraz ja nie widze fotek A tak zachwalaja, ciekawa jestem co tam wrzucilas- szczegolnie wozka!
Aadka przesłodkie ciuszki!
Villandra a mnie sie szlafroczek bardzo podoba! UWIELBIAM zielony :-)
Mi przyszedł dzis laktator- zakup życia normalnie! W pudełku, widać butla zupełnie nie uzywana, pompka kilka razy na próbe widac, ba nawet oryginalne wkladki laktacyjne aventu nie ruszone! Ale sie ciesze!
I co nam zostało- wanienka ( i do niej te pierdoły), leki i kosmetyki ( czesc zamawiam w piatek z pl apteki) , termometr,pojemnik na zuzyte pieluszki, podgrzewacz avent tez bede sie czaic uzywany na ebay ;-)
Zmienil mi sie swiatopoglad na szczescie- taka bylam nastawiona, ze tylko nówki, a poczytalam, pomyslalam i niektore rzeczy to nie ma sensu! Tym bardziej jak na tytm ebayu za drobne w idealnym malo zywanym stanie mozna wyhaczyc. ;-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: