reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

a ja dzisiaj pojadę na zakupki,bo muszę coś temu nowemu bratankowi męża kupić bo jutro chyba przyjdą do domu:-) także przy okazji na pewno zakupię cosik malućkiego i dla naszego synka;-):laugh2: przynajmniej nikt się nie skapnie,że będziemy mieć synusia,bo jak coś to powiem że to dla mełego Mikiego hehe. ALe fajnie jutro będą w domu i on taki maleńki:-) (chciaż nie taki maleńki bo ma 4350g i 58cm hehe)
pewnie pojadę do Pepco,albo gdzieś bo u nas w sob zwykłe sklepy do 13 otwarte,a ja pojadę dopiero ok 15-16:-( ale i tam fajne cuda uda się wyszukać hehe:-D

Ostatnia edycja:
reklama
mialam nic niekupowac ale niemoglam ssie powstrzymac :) Zdjęcie0927.jpgZdjęcie0929.jpg sjak zobaczylam ta malusia sukieneczke to zwariowalam musialam kupic :) a i spiociachy to tak niechcacy ;) :) a poszlam na zakupy dla siebie :)

Te ciuszki mnie powlają:)

MantaZG
my z moim to kibice pierwsza klasa, zawsze na mecze chodzimy w Warszawie, na wyjazdy z "naszą" drużyną jeździmy :)
Teraz niestety trochę przystopowaliśmy, przynajmniej ja
Wyjazdy cało dniowe w zadymionym pociągu pełnym chłopów raczej nie wskazane, a i na meczę rzadziej chodzę. Jednak tańce i skakanie nie zawsze mi służą, ale gadżety kibicowskie dla maluszka też są
Póki co słodki smoczek kupił mój luby, cały biały z herbem Legii na tym białym polu
A jak poznam płeć lecę na zakupy do sklepu Legii po śpioszki
Są takie słodkie różowe, niebieskie z herbem klubu
Już nie mogę się doczekać

olavip w Pepco są śliczne rzeczy, można naprawdę cudne ubranka kupić - pojedyncze i całe komplety, nawet ostatnio oglądałam parę rzeczy :-)
Bozienka te kreacje to już na jakąś poważną imprezę wiosenną :-)

nusia a może po prostu mu wytłumacz że lepiej teraz coś kupować jak się znajdzie na przecenie lub w promocji niż później kupować wszystko na raz:-) my tak robimy bo będą tu trzeba korzystać z tego :-)

reklama
Do góry