reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Dziewczyny szalejecie z zakupami dla maleństwa - wszystko jest po prostu cudowne, śliczne, wspaniałe :-)
ja zacznę takie zakupy robić w styczniu/lutym
a póki co kupuję dla siebie...
przyszedł płaszcz - jest trochę za duży, rękawy za długie no trudno
będę do niego rosła:-D
a poza tym będę widoczna na drodze
ma jedną b. ważną zaletę - jest cieplutki
Zobacz załącznik 402684
na zdjęciu widać też moje cichobiegi z lidla

Ostatnia edycja:
to ja wam pokażę zestaw małego kibica. Tatus kibic więc nie obejdzie się bez takiej pamiątki do pudełeczka. (robimy pamiątkowe pudełko dla dziecka - typu: opaska ze szpitala, pierwsze buciki, czapeczka , itd ... -które dostanie na 18stkę :) - jeżeli pojdzie w ślady tatusia odnosnie kibicowania to pewnie zrobi fajna minę na 18stke, gdy to zobaczy w pudełku).
Obraz.jpg

Pelerandra
spoko maroko..
kolorek jak najbardziej ..
w koncu z drogi mamcia idzie..

ja tez mam taki bordo/winny czy cuś...

Ivi szalik

Ostatnia edycja:
Perelandra płaszczyk czadowy , i do tego fajnie się już układa na brzusiu . Pewnie jest bardzo cieplutki :-)

Manta niezły zestaw :-D

reklama
Do góry