reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

a ja dzisiaj pojadę na zakupki,bo muszę coś temu nowemu bratankowi męża kupić bo jutro chyba przyjdą do domu:-) także przy okazji na pewno zakupię cosik malućkiego i dla naszego synka;-):laugh2: przynajmniej nikt się nie skapnie,że będziemy mieć synusia,bo jak coś to powiem że to dla mełego Mikiego hehe. ALe fajnie jutro będą w domu i on taki maleńki:-) (chciaż nie taki maleńki bo ma 4350g i 58cm hehe)
pewnie pojadę do Pepco,albo gdzieś bo u nas w sob zwykłe sklepy do 13 otwarte,a ja pojadę dopiero ok 15-16:-( ale i tam fajne cuda uda się wyszukać hehe:-D

Ostatnia edycja:
reklama
mialam nic niekupowac ale niemoglam ssie powstrzymac :) Zdjęcie0927.jpgZdjęcie0929.jpg sjak zobaczylam ta malusia sukieneczke to zwariowalam musialam kupic :) a i spiociachy to tak niechcacy ;) :) a poszlam na zakupy dla siebie :)

Te ciuszki mnie powlają:)

MantaZG
my z moim to kibice pierwsza klasa, zawsze na mecze chodzimy w Warszawie, na wyjazdy z "naszą" drużyną jeździmy :)
Teraz niestety trochę przystopowaliśmy, przynajmniej ja
Wyjazdy cało dniowe w zadymionym pociągu pełnym chłopów raczej nie wskazane, a i na meczę rzadziej chodzę. Jednak tańce i skakanie nie zawsze mi służą, ale gadżety kibicowskie dla maluszka też są
Póki co słodki smoczek kupił mój luby, cały biały z herbem Legii na tym białym polu
A jak poznam płeć lecę na zakupy do sklepu Legii po śpioszki
Są takie słodkie różowe, niebieskie z herbem klubu
Już nie mogę się doczekać

olavip w Pepco są śliczne rzeczy, można naprawdę cudne ubranka kupić - pojedyncze i całe komplety, nawet ostatnio oglądałam parę rzeczy :-)
Bozienka te kreacje to już na jakąś poważną imprezę wiosenną :-)

nusia a może po prostu mu wytłumacz że lepiej teraz coś kupować jak się znajdzie na przecenie lub w promocji niż później kupować wszystko na raz:-) my tak robimy bo będą tu trzeba korzystać z tego :-)

reklama
Do góry