reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Słodkie te zakupy robione niechcący :-D

Perelandra płaszczyk super - nie musisz sie obawiac, że z niego brzuszek wyrośnie (a pewie juz niedługo będzie bardzo dopasowany :-p)

Kindzia to poszalałaś na zakupach :tak:

Ja póki co na przyszły tydzień planuje przegląd ubranek po Dobrusi i chyba zacznę te dla dziewczynek sprzedawać, bo co ja z nimi mam zrobić... a tak będzie na jakies rzeczy dla malucha ;-) musze tez zrobic przegląd ile czego mam i co by sie jeszcze przydało...

Póki co zrobiłam dla maluszka komplecik, żeby ciepło było ;-)

_IGP6314.jpg
(Dobrunia ma z tej samej włóczki kapciuszki po domu)

kolejne rzeczy w planach, ale to raczej po świętach dopiero ;-)

ja po zakupach:-)
zadowolona tak se,kupiłam super zestaw dla małego kuzyna Jagody, dla Jagody też fajne rzeczy ale dla maluszka dwa body i pajacyka cieplusiego, no i skarpetusie<ale nic rewelacyjnego nie było>
pokaże Wam zakupy dla Jagusi bo jestem z nich zadowolona że hej no i dla małego łobuza są body i pajacyk:-)

Załączniki

• 100_5768.jpg
    100_5768.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 46
  • 100_5770.jpg
    100_5770.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 46
  • 100_5771.jpg
    100_5771.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 49
  • 100_5766.jpg
    100_5766.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 43
  • 100_5767.jpg
    100_5767.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 44
Mata - śliczne! Jak ja Ci zazdroszczę, że potrafisz takie rzeczy wyczarować.

Kupiłam sobie koszulkę:-D

razz_baby_tshirt.jpg

Ostatnia edycja:
ja po zakupach:-)
zadowolona tak se,kupiłam super zestaw dla małego kuzyna Jagody, dla Jagody też fajne rzeczy ale dla maluszka dwa body i pajacyka cieplusiego, no i skarpetusie<ale nic rewelacyjnego nie było>
pokaże Wam zakupy dla Jagusi bo jestem z nich zadowolona że hej no i dla małego łobuza są body i pajacyk:-)
ten pajacyk jest boski!!!!!!!

Mata - śliczne! Jak ja Ci zazdroszczę, że potrafisz takie rzeczy wyczarować.

Kupiłam sobie koszulkę:-D

Zobacz załącznik 403146
ale swietna!!

Słodkie te zakupy robione niechcący :-D

Perelandra płaszczyk super - nie musisz sie obawiac, że z niego brzuszek wyrośnie (a pewie juz niedługo będzie bardzo dopasowany :-p)

Kindzia to poszalałaś na zakupach :tak:

Ja póki co na przyszły tydzień planuje przegląd ubranek po Dobrusi i chyba zacznę te dla dziewczynek sprzedawać, bo co ja z nimi mam zrobić... a tak będzie na jakies rzeczy dla malucha ;-) musze tez zrobic przegląd ile czego mam i co by sie jeszcze przydało...

Póki co zrobiłam dla maluszka komplecik, żeby ciepło było ;-)

Zobacz załącznik 403084
(Dobrunia ma z tej samej włóczki kapciuszki po domu)

kolejne rzeczy w planach, ale to raczej po świętach dopiero ;-)
o nie jakie piękne!!!!zdolniacha z ciebie:tak:

Mata super !!!!
Jak będziesz sprzedawać ubranka to pamiętaj o nas w pierwszej kolejności :tak:

Może zrobimy oddzielny topik z bazarkiem . Można będzie sprzedać coś po starszych dzieciach jak inna płeć , albo nietrafione lub zdublowane prezenty dla dzidziusiów itd
Co Wy na to ??

Ola ubranka śliczne , a kapciuszki myszki podbiły moje serce :-D

Tricia ale czad :-D:-D:-D

A ja się dorobiłam spodni ciążowych , koleżanka mi odsprzedała ... Praktyczne nowe z H&M , wygodne choć nieco lecą mi z tyłka :-D

No i mam pytanie odnośnie geterków ciążowych ... Bo wiem że kupowałyście , które po czasie polecacie z czystym sumieniem ... Chciałam kupić jakieś do tuniczek :tak:

Mini -oddzielny wątek z naszymi zakupami będzie ok, ale jest jeden warunek - ogłaszać się możemy wyłącznie my, nikt z zewnątrz.. Bo będę musiała kasować ;-)(regulamin BB)

reklama
Mata super !!!!
Jak będziesz sprzedawać ubranka to pamiętaj o nas w pierwszej kolejności :tak:

Może zrobimy oddzielny topik z bazarkiem . Można będzie sprzedać coś po starszych dzieciach jak inna płeć , albo nietrafione lub zdublowane prezenty dla dzidziusiów itd
Co Wy na to ??

Ola ubranka śliczne , a kapciuszki myszki podbiły moje serce :-D

Tricia ale czad :-D:-D:-D

A ja się dorobiłam spodni ciążowych , koleżanka mi odsprzedała ... Praktyczne nowe z H&M , wygodne choć nieco lecą mi z tyłka :-D

No i mam pytanie odnośnie geterków ciążowych ... Bo wiem że kupowałyście , które po czasie polecacie z czystym sumieniem ... Chciałam kupić jakieś do tuniczek :tak:

Myślę, że super pomysł :tak: z tym wątkiem ;-) Myślałam juz o tym, że fajnie byloby cos miedzy soba wymieniac/sprzedawac nie koniecznie na bazarze ogolnym..

Do góry