reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Słodkie te zakupy robione niechcący :-D

Perelandra płaszczyk super - nie musisz sie obawiac, że z niego brzuszek wyrośnie (a pewie juz niedługo będzie bardzo dopasowany :-p)

Kindzia to poszalałaś na zakupach :tak:

Ja póki co na przyszły tydzień planuje przegląd ubranek po Dobrusi i chyba zacznę te dla dziewczynek sprzedawać, bo co ja z nimi mam zrobić... a tak będzie na jakies rzeczy dla malucha ;-) musze tez zrobic przegląd ile czego mam i co by sie jeszcze przydało...

Póki co zrobiłam dla maluszka komplecik, żeby ciepło było ;-)

_IGP6314.jpg
(Dobrunia ma z tej samej włóczki kapciuszki po domu)

kolejne rzeczy w planach, ale to raczej po świętach dopiero ;-)

ja po zakupach:-)
zadowolona tak se,kupiłam super zestaw dla małego kuzyna Jagody, dla Jagody też fajne rzeczy ale dla maluszka dwa body i pajacyka cieplusiego, no i skarpetusie<ale nic rewelacyjnego nie było>
pokaże Wam zakupy dla Jagusi bo jestem z nich zadowolona że hej no i dla małego łobuza są body i pajacyk:-)

Załączniki

• 100_5768.jpg
    100_5768.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 42
  • 100_5770.jpg
    100_5770.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 42
  • 100_5771.jpg
    100_5771.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 45
  • 100_5766.jpg
    100_5766.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 39
  • 100_5767.jpg
    100_5767.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 40
Mata - śliczne! Jak ja Ci zazdroszczę, że potrafisz takie rzeczy wyczarować.

Kupiłam sobie koszulkę:-D

razz_baby_tshirt.jpg

Ostatnia edycja:
ja po zakupach:-)
zadowolona tak se,kupiłam super zestaw dla małego kuzyna Jagody, dla Jagody też fajne rzeczy ale dla maluszka dwa body i pajacyka cieplusiego, no i skarpetusie<ale nic rewelacyjnego nie było>
pokaże Wam zakupy dla Jagusi bo jestem z nich zadowolona że hej no i dla małego łobuza są body i pajacyk:-)
ten pajacyk jest boski!!!!!!!

Mata - śliczne! Jak ja Ci zazdroszczę, że potrafisz takie rzeczy wyczarować.

Kupiłam sobie koszulkę:-D

Zobacz załącznik 403146
ale swietna!!

Słodkie te zakupy robione niechcący :-D

Perelandra płaszczyk super - nie musisz sie obawiac, że z niego brzuszek wyrośnie (a pewie juz niedługo będzie bardzo dopasowany :-p)

Kindzia to poszalałaś na zakupach :tak:

Ja póki co na przyszły tydzień planuje przegląd ubranek po Dobrusi i chyba zacznę te dla dziewczynek sprzedawać, bo co ja z nimi mam zrobić... a tak będzie na jakies rzeczy dla malucha ;-) musze tez zrobic przegląd ile czego mam i co by sie jeszcze przydało...

Póki co zrobiłam dla maluszka komplecik, żeby ciepło było ;-)

Zobacz załącznik 403084
(Dobrunia ma z tej samej włóczki kapciuszki po domu)

kolejne rzeczy w planach, ale to raczej po świętach dopiero ;-)
o nie jakie piękne!!!!zdolniacha z ciebie:tak:

Mata super !!!!
Jak będziesz sprzedawać ubranka to pamiętaj o nas w pierwszej kolejności :tak:

Może zrobimy oddzielny topik z bazarkiem . Można będzie sprzedać coś po starszych dzieciach jak inna płeć , albo nietrafione lub zdublowane prezenty dla dzidziusiów itd
Co Wy na to ??

Ola ubranka śliczne , a kapciuszki myszki podbiły moje serce :-D

Tricia ale czad :-D:-D:-D

A ja się dorobiłam spodni ciążowych , koleżanka mi odsprzedała ... Praktyczne nowe z H&M , wygodne choć nieco lecą mi z tyłka :-D

No i mam pytanie odnośnie geterków ciążowych ... Bo wiem że kupowałyście , które po czasie polecacie z czystym sumieniem ... Chciałam kupić jakieś do tuniczek :tak:

Mini -oddzielny wątek z naszymi zakupami będzie ok, ale jest jeden warunek - ogłaszać się możemy wyłącznie my, nikt z zewnątrz.. Bo będę musiała kasować ;-)(regulamin BB)

reklama
Mata super !!!!
Jak będziesz sprzedawać ubranka to pamiętaj o nas w pierwszej kolejności :tak:

Może zrobimy oddzielny topik z bazarkiem . Można będzie sprzedać coś po starszych dzieciach jak inna płeć , albo nietrafione lub zdublowane prezenty dla dzidziusiów itd
Co Wy na to ??

Ola ubranka śliczne , a kapciuszki myszki podbiły moje serce :-D

Tricia ale czad :-D:-D:-D

A ja się dorobiłam spodni ciążowych , koleżanka mi odsprzedała ... Praktyczne nowe z H&M , wygodne choć nieco lecą mi z tyłka :-D

No i mam pytanie odnośnie geterków ciążowych ... Bo wiem że kupowałyście , które po czasie polecacie z czystym sumieniem ... Chciałam kupić jakieś do tuniczek :tak:

Myślę, że super pomysł :tak: z tym wątkiem ;-) Myślałam juz o tym, że fajnie byloby cos miedzy soba wymieniac/sprzedawac nie koniecznie na bazarze ogolnym..

Do góry