reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
narazie kobitka - ale to nie ma znaczenia przeciez;p - tak czy siak tatus bedzie chcial zaszczepic kibicowanie. Juz na jednym meczu z tatuskiem i Bąblem w brzuszku bylismy - takze zestaw MUSI być:p

sie rozmunie
pasja musi być zaszczepina od wod płodowych..

moze "dorzuc" do tej paczki coś typowo "kobitkowego" jeszcze
zeby sobie tak na ta 18 -stke nie pomyslała ze rodzice chłopca chcieli ..
wiadomo bunt nastolatka i hormony..
przynajmniej ja bym tak zrobiła.. bo ta czapka od razu mi chłopca na mysl przywołała..

dla mnie taka uniwersalna sie wydaje i dla chłopca i dziewuszki. - ale u nas w miescie tak jest, ze te barwy są uniwersalne jezeli chodzi o kibicowanie wlasnie.
Typowe dziewczęce albo chłopięce rzeczy do pudełeczka będa jak się urodzi:) - bo ja nie wierzę w zapewnienia odnośnie płci tak do konca:) takze narazie zakupy robione są tak zeby pasowały i dla chłopca i dla dziewuszki:D

Ale zakupujecie, szok :))
Perelandra płaszczyk wypas, to,ze wiekszy az tak nie razi , bardzo ładnie na tobie lezy!! Mowisz, ze cieplutki, zime przesmigasz?? Aha jaki wkoncu rozmiar bralas?? Oni takie zawyzone maja niezle co? :-)

ładny kolorek:tak:

to ja wam pokażę zestaw małego kibica. Tatus kibic więc nie obejdzie się bez takiej pamiątki do pudełeczka. (robimy pamiątkowe pudełko dla dziecka - typu: opaska ze szpitala, pierwsze buciki, czapeczka , itd ... -które dostanie na 18stkę :) - jeżeli pojdzie w ślady tatusia odnosnie kibicowania to pewnie zrobi fajna minę na 18stke, gdy to zobaczy w pudełku).
Zobacz załącznik 402687
hehhe... no faktycznie beda pamiatki kibicowe

kozaki
pomykałki

Kurtka
gdy bede "napakowana".. ale fota słaba jakosc..

Komplet z Reporter"a

Kalesonki Remka

Pajac polarek z KappAhla
Emil przytachany w nim był ze szpitala.. az sie łezka w oku kreci... musiałam odswieżyc..

ale odjazdowe pasiaste !!!

Ale zakupujecie, szok :))
Perelandra płaszczyk wypas, to,ze wiekszy az tak nie razi , bardzo ładnie na tobie lezy!! Mowisz, ze cieplutki, zime przesmigasz?? Aha jaki wkoncu rozmiar bralas?? Oni takie zawyzone maja niezle co? :-)

w środku ma pikowaną podszewkę więc cieplutki
a co do rozmiaru - na metce 44, na aukcji 44/46 ale jak ja przymierzałam u nas na targu 44 to mi w ramionach leżał spoko, a od tego rozszerzenia był luźny i jeszcze było trochę miejsca na brzuszek, a ten jednak jest dużo luźniejszy w ramionach i na dole to ma miejsce na 2 brzuszki:-p... tak, że wg mnie to jest 46/48
ale skoro mogą się trafić bliźniaki w przyszłości... ;-):-p

reklama
pereladra- super ten plaszczyk, zwalcza kolor
tunia- te pasiaste spodenki extra!! bardzo mi sie podobaja

wogole to juz sporo rzeczy macie
ja kupilam na ebay-u kombinezonik na zime i pajacyk (oba z tygryskiem:-)) wstawie foto jak paczki przyjda, a dzis w tk maxx byla 'dojarka' z 35£ za 8£ avent to tez zakupilam a co tam :happy2: i micro czapeczka

to tyle co my mamy z naszych dzidziowych- ciazowych zakupow

Do góry