reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
narazie kobitka - ale to nie ma znaczenia przeciez;p - tak czy siak tatus bedzie chcial zaszczepic kibicowanie. Juz na jednym meczu z tatuskiem i Bąblem w brzuszku bylismy - takze zestaw MUSI być:p

sie rozmunie
pasja musi być zaszczepina od wod płodowych..

moze "dorzuc" do tej paczki coś typowo "kobitkowego" jeszcze
zeby sobie tak na ta 18 -stke nie pomyslała ze rodzice chłopca chcieli ..
wiadomo bunt nastolatka i hormony..
przynajmniej ja bym tak zrobiła.. bo ta czapka od razu mi chłopca na mysl przywołała..

dla mnie taka uniwersalna sie wydaje i dla chłopca i dziewuszki. - ale u nas w miescie tak jest, ze te barwy są uniwersalne jezeli chodzi o kibicowanie wlasnie.
Typowe dziewczęce albo chłopięce rzeczy do pudełeczka będa jak się urodzi:) - bo ja nie wierzę w zapewnienia odnośnie płci tak do konca:) takze narazie zakupy robione są tak zeby pasowały i dla chłopca i dla dziewuszki:D

Ale zakupujecie, szok :))
Perelandra płaszczyk wypas, to,ze wiekszy az tak nie razi , bardzo ładnie na tobie lezy!! Mowisz, ze cieplutki, zime przesmigasz?? Aha jaki wkoncu rozmiar bralas?? Oni takie zawyzone maja niezle co? :-)

ładny kolorek:tak:

to ja wam pokażę zestaw małego kibica. Tatus kibic więc nie obejdzie się bez takiej pamiątki do pudełeczka. (robimy pamiątkowe pudełko dla dziecka - typu: opaska ze szpitala, pierwsze buciki, czapeczka , itd ... -które dostanie na 18stkę :) - jeżeli pojdzie w ślady tatusia odnosnie kibicowania to pewnie zrobi fajna minę na 18stke, gdy to zobaczy w pudełku).
Zobacz załącznik 402687
hehhe... no faktycznie beda pamiatki kibicowe

kozaki
pomykałki

Kurtka
gdy bede "napakowana".. ale fota słaba jakosc..

Komplet z Reporter"a

Kalesonki Remka

Pajac polarek z KappAhla
Emil przytachany w nim był ze szpitala.. az sie łezka w oku kreci... musiałam odswieżyc..

ale odjazdowe pasiaste !!!

Ale zakupujecie, szok :))
Perelandra płaszczyk wypas, to,ze wiekszy az tak nie razi , bardzo ładnie na tobie lezy!! Mowisz, ze cieplutki, zime przesmigasz?? Aha jaki wkoncu rozmiar bralas?? Oni takie zawyzone maja niezle co? :-)

w środku ma pikowaną podszewkę więc cieplutki
a co do rozmiaru - na metce 44, na aukcji 44/46 ale jak ja przymierzałam u nas na targu 44 to mi w ramionach leżał spoko, a od tego rozszerzenia był luźny i jeszcze było trochę miejsca na brzuszek, a ten jednak jest dużo luźniejszy w ramionach i na dole to ma miejsce na 2 brzuszki:-p... tak, że wg mnie to jest 46/48
ale skoro mogą się trafić bliźniaki w przyszłości... ;-):-p

reklama
pereladra- super ten plaszczyk, zwalcza kolor
tunia- te pasiaste spodenki extra!! bardzo mi sie podobaja

wogole to juz sporo rzeczy macie
ja kupilam na ebay-u kombinezonik na zime i pajacyk (oba z tygryskiem:-)) wstawie foto jak paczki przyjda, a dzis w tk maxx byla 'dojarka' z 35£ za 8£ avent to tez zakupilam a co tam :happy2: i micro czapeczka

to tyle co my mamy z naszych dzidziowych- ciazowych zakupow

Do góry