reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
sie rozmunie
pasja musi być zaszczepina od wod płodowych..
moze "dorzuc" do tej paczki coś typowo "kobitkowego" jeszcze
zeby sobie tak na ta 18 -stke nie pomyslała ze rodzice chłopca chcieli ..
wiadomo bunt nastolatka i hormony..
przynajmniej ja bym tak zrobiła.. bo ta czapka od razu mi chłopca na mysl przywołała..
pasja musi być zaszczepina od wod płodowych..
moze "dorzuc" do tej paczki coś typowo "kobitkowego" jeszcze
zeby sobie tak na ta 18 -stke nie pomyslała ze rodzice chłopca chcieli ..
wiadomo bunt nastolatka i hormony..
przynajmniej ja bym tak zrobiła.. bo ta czapka od razu mi chłopca na mysl przywołała..
MantaZG
dla mnie taka uniwersalna sie wydaje i dla chłopca i dziewuszki. - ale u nas w miescie tak jest, ze te barwy są uniwersalne jezeli chodzi o kibicowanie wlasnie.
Typowe dziewczęce albo chłopięce rzeczy do pudełeczka będa jak się urodzi - bo ja nie wierzę w zapewnienia odnośnie płci tak do konca takze narazie zakupy robione są tak zeby pasowały i dla chłopca i dla dziewuszki
Typowe dziewczęce albo chłopięce rzeczy do pudełeczka będa jak się urodzi - bo ja nie wierzę w zapewnienia odnośnie płci tak do konca takze narazie zakupy robione są tak zeby pasowały i dla chłopca i dla dziewuszki
Kasiurek1983
kindzia gdzie kupilas te butki ?w sam raz na zime bo domyslam sie ze od podeszwy do kostek jest cos ala gumowiec?
Angel.
Zwierzoholik;)
Ale zakupujecie, szok )
Perelandra płaszczyk wypas, to,ze wiekszy az tak nie razi , bardzo ładnie na tobie lezy!! Mowisz, ze cieplutki, zime przesmigasz?? Aha jaki wkoncu rozmiar bralas?? Oni takie zawyzone maja niezle co? :-)
Perelandra płaszczyk wypas, to,ze wiekszy az tak nie razi , bardzo ładnie na tobie lezy!! Mowisz, ze cieplutki, zime przesmigasz?? Aha jaki wkoncu rozmiar bralas?? Oni takie zawyzone maja niezle co? :-)
MaMicurina
ładny kolorek
hehhe... no faktycznie beda pamiatki kibicoweto ja wam pokażę zestaw małego kibica. Tatus kibic więc nie obejdzie się bez takiej pamiątki do pudełeczka. (robimy pamiątkowe pudełko dla dziecka - typu: opaska ze szpitala, pierwsze buciki, czapeczka , itd ... -które dostanie na 18stkę - jeżeli pojdzie w ślady tatusia odnosnie kibicowania to pewnie zrobi fajna minę na 18stke, gdy to zobaczy w pudełku).
Zobacz załącznik 402687
ale odjazdowe pasiaste !!!
Perelandra
Ale zakupujecie, szok )
w środku ma pikowaną podszewkę więc cieplutki
a co do rozmiaru - na metce 44, na aukcji 44/46 ale jak ja przymierzałam u nas na targu 44 to mi w ramionach leżał spoko, a od tego rozszerzenia był luźny i jeszcze było trochę miejsca na brzuszek, a ten jednak jest dużo luźniejszy w ramionach i na dole to ma miejsce na 2 brzuszki... tak, że wg mnie to jest 46/48
ale skoro mogą się trafić bliźniaki w przyszłości... ;-)
reklama
kamilaedi
pereladra- super ten plaszczyk, zwalcza kolor
tunia- te pasiaste spodenki extra!! bardzo mi sie podobaja
wogole to juz sporo rzeczy macie
ja kupilam na ebay-u kombinezonik na zime i pajacyk (oba z tygryskiem:-)) wstawie foto jak paczki przyjda, a dzis w tk maxx byla 'dojarka' z 35£ za 8£ avent to tez zakupilam a co tam i micro czapeczka
to tyle co my mamy z naszych dzidziowych- ciazowych zakupow
tunia- te pasiaste spodenki extra!! bardzo mi sie podobaja
wogole to juz sporo rzeczy macie
ja kupilam na ebay-u kombinezonik na zime i pajacyk (oba z tygryskiem:-)) wstawie foto jak paczki przyjda, a dzis w tk maxx byla 'dojarka' z 35£ za 8£ avent to tez zakupilam a co tam i micro czapeczka
to tyle co my mamy z naszych dzidziowych- ciazowych zakupow
Podziel się: