reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

tunia ja mierzyłam i w żadnym nie wyglądam :-D
bo się nie dopinam, a jak się dopinam to mam 1,5 m w barach :szok:
mam nadzieję, że ten czerwony będzie ok, bo trochę zaryzykowałam...

reklama
Dziewczyneczki- mam dla którejś spodeneczki :-D

A serio to mam jeansy NETX maternity uzywane ale w bardzo dobrym stanie rozmiar 12 UK nasza 40 no ale wg mnei to taka mniejsza :confused2: Dostałam od znajomej a na moje szanowne cztery litery nie mam szans tego wcisnac :wściekła/y: :-D
Tak więc jak ktróejś sie podobaja i beda pasowac, prosze bardzo- jedynie 10 zł na wysyłkę ;-)

Wymiary na leżąco bez rozciągania:

Długość całkowita- 95 cm

Długość nogawki od kroku- ok 74 cm

Szerokosc na wysokości bioder- ok 48 cm

pas (zamizony typowe "biodrówki"- 44 cm

stan ( od kroku ) - 20 cm

DSCF2094.jpgDSCF2095.jpgDSCF2096.jpgDSCF2097.jpgDSCF2098.jpgDSCF2099.jpgDSCF2101.jpgDSCF2102.jpgDSCF2104.jpg

wygladaja interesujaco ale ja nielubie kupowania bez przymierzania ;) dzisiaj maz mi kupil golfik cieplutki dluzszy :) asz bylam w szoku ze rozmiarem sie zgadza haha pewnie wziol najwiekszy jaki byl a i kolor calkiem niezly ;)

udało mi się nam dziś zrobić kilka zakupów :-) po pierwsze spodnie dla mnie bo za chwilkę przestanę się mieścić w stare :-( w sumie martwiłam się że nie uda mi się znaleźć nic fajnego, zawsze wydawało mi się że te materiały są gorszej jakości... no ale udało się znaleźć fajne dżinsy :-) i do tego za jaką cenę zapłaciłam 8,5 funta z 28 był przecenione :-) w sumie nawet nie patrzyłam na cenę tylko na rozmiar i materiał a przy kasie delikatne zdziwko jaki mi pani powiedziała :-)

udało nam się jeszcze kupić nianie elektroniczną :-) też na przecenie :-) tak patrzeliśmy wcześniej i stwierdziliśmy że z 30 funtów to możemy dać żeby była tylko dobrej jakości, a tu trafiliśmy na taką za 35 tylko przecenioną z 90 :-) więc mąż uznał że lepsza jakość i kupił dla dzidzi :-) mąż jeszcze wybrał piżamkę ale już na takie od pół roku, a jak komplet bodziaków i dwie koszulki :-) oczywiście wszystko w kolorach uniwersalnych :-)

reklama
Do góry