reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

abed ja mysle, ze w przypadku domku z pietrami jak najbardziej ;-)
ja niemowlaka bede miala w jednym pokoju na poczatku wiec nawet sie nie zastanawiam nad takim bajerkiem..ehh

reklama
no nie maleństwo będzie z nami w pokoju, tylko myślę że w dzień jak będzie spać to nie muszę siedzieć z nim cały czas... chociażby zejść ugotować obiad to nie będę musiała nasłuchiwać

no nie maleństwo będzie z nami w pokoju, tylko myślę że w dzień jak będzie spać to nie muszę siedzieć z nim cały czas... chociażby zejść ugotować obiad to nie będę musiała nasłuchiwać

Ja mysle, ze to wlasnie po to jest, zeby nie leciec miedzy jednym machnieciem łyzka w zupie a drugim do pokoju i sprawdzac czy spi :tak:

Perelandra a ty w szpitalu tak przez telefon szalejesz czy lapka masz??

a ja zakupiłam płaszcz na allegro, mam nadzieje, że jest ciepły.... powinien przyjść koło wtorku Zobacz załącznik 400713
ale ladny!

Hej kobietki.
ja zamówiłam na allegro spodnie i poduszkę.
Spodnie przyszły dziś i są rewelacyjne! Polecam!!!!
chyba skusze sie jeszcze na czarne :-)
Zobacz załącznik 400714Zobacz załącznik 400715
Na poduszke czekam - dam znać jak przyjdzie ;-)
fajne! tez chyba juz kupie poduchee bo tak jakos mi brakuje koldry a co tu dalej

kurcze ja muszę w końcu kupić takie spodnie bo powoli przestaję się mieścić :-( powiem szczerze że przeraża mnie to nie wiem dlaczego :-( ale jutro chyba się przełamię i pojedziemy na zakupy :-)

A powiedzcie mi czy zamierzacie kupować monitor, nie myślę tu o kamerce tylko o tak zwanej niani elektrycznej... my mamy piętro w domu i tak sobie myślę że to chyba będzie przydatne jak będzie spało na górze to mogę nie usłyszeć czy płacze... chyba nie przesadzam??
na pewno kupie ale bardziej chyba zeby miec na wyjazd czy wyjscie do znajomych jak np dziecko bedzie w innym pokoju a my w innym. Czesto wyjezdzamy gdzies w grupie z dziecmi i widze ze sie sprawdzaja nianie

a ja polecam nianie elektroniczną:tak: jak najbardziej! my też mamy niby jeden pokój,ale tak - jak w kuchni byłam, albo na dworze a dziecko spało w domu, jak byli goście i hałasowali,albo wieczorem grilla w ogródku robiliśmy,to jest super sprawa!! Ja mam baby ono taką najzwyklejszą za 80zeta. Jak ludzie pytali co chcemy na chrzciny to sobie zażyczyłam i już:-)

ja tez nie widzialam zdjec Pinuli:-(

Perelandra- piekny plaszcz!!

Abed- ja mialam nianie, sprawdzila sie, chwale sobie, co prawda ja mala mialam na dole w ciagu dnia, bo spala w kolysce (drzemki), tylko na noc szla do sypialni, na gorze, ale wtedy tez wieczorem na luzie sie siedzialo w salonie, choc moja sie nie budzila w nocy w ogole hehehe.
na wyjazd wakacyjny tez zabralismy, wiec zazycz sobie od kogos smialo, bo sie przyda!

Perelandra a ty w szpitalu tak przez telefon szalejesz czy lapka masz??
nie no mężu mi lapka przyniósł, bo on i tak całymi dniami w pracy to się zlitował... :-) gdyby nie to, to pewnie Ty byś kupiła ten płaszczyk :-D:-D:-D

ja tez nie widzialam zdjec Pinuli:-(

Perelandra- piekny plaszcz!!
ja tych zdjęć też nie widzę
a co do płaszcza to mam nadzieję, że w rzeczywistości równie piękny jak na zdjęciu

Ostatnia edycja:
Perelandra a na zdrowie z płaszczykiem :tak:
Koniecznie tylko wstaw potem fotke na tobie jak się prezentuje, bo kazdy rozmiar nawet 56 na tej modelce mnie strasznie irytuje :crazy:

reklama
Do góry