reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Przytaszczyłam właśnie od znajomej dwie torby ciuszków i rożek z wkładką kokosową i coś tam jeszcze. Pierwsze rzeczy dla dziecka:szok:.

udało nam się jeszcze kupić nianie elektroniczną :-) też na przecenie :-) tak patrzeliśmy wcześniej i stwierdziliśmy że z 30 funtów to możemy dać żeby była tylko dobrej jakości, a tu trafiliśmy na taką za 35 tylko przecenioną z 90 :-) więc mąż uznał że lepsza jakość i kupił dla dzidzi :-) mąż jeszcze wybrał piżamkę ale już na takie od pół roku, a jak komplet bodziaków i dwie koszulki :-) oczywiście wszystko w kolorach uniwersalnych :-)
to spore zakupy. nieźle :-)-niania fajna rzecz

ehh jak tylko wyzdrowieje ide zapolowac na jakies ubranka :) juz wiem co bedzie wiec moge sukieneczki kupowac tylko po co mi na zime hmm :p
ja tak sobie myslalam ze jak moze jutro lekarz zdradzi cos tajemnicy o plci (a jade sama bo maż musi zostac i pilnowac interesu) to kupie albo cos ewidentnego dla chlopca albo dla dziewczynki :-) ale tylko to nic wiecej narazie.

Witajcie, zapraszam na moje aukcje [CIACH]
bardzo fajne sukienusie! dzis powoli konczymy remont i zaczelam przenosic sie do garderoby...myslalam ze bedzie tam miejsce na ciuszki malucha ale chyba jednak trzeba bedzie i tak dokupic szafe poza komodą z przewijakiem :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Angel- fajniusie te galotki, ale ja nie wiem czy taka laska jak ja sie do nich zmiesci;-):-D zupelnie nie wiem jak to sie pomierzyc, zeby stwierdzic czy dobre by byly czy nie. normalnie, ale przed ciaza, nosilam 38-40, ale teraz to juz nie wiem...cos mi sie utylo w momencie, jestem przerazona, bo dzis zobaczylam 7 k na + :szok:

Marusia- cudneeeee butki!!

No ja wczoraj cały dzień na zakupach, no i udało się kupić płaszczyk. Zero wyboru płaszczy ciążowych....masakra. Znalazłam w H&M ciepły czarny za 70 euro= około 320 zł a W Polsce 279 zł.

http://www.hm.com/pl/product/94145?article=94145-A

No i kupiłam jeszcze sobie dresik też w H&M - czarny ciążowy. Bluza 24 euro i spodnie 20 euro :-) ALe przynajmniej bedą dobre już na cała ciąże.

nusia a ten plaszczyk nadaje sie na zime?
Bo ja w dalszym ciagu poszukuje czegos na zime pojezdze dzisiaj po sklepach moze cos znajde.

MaMicurina my postanowiliśmy kupować po kawałku i na razie tylko na przecenach :-) bo przecież jeszcze nam się nie śpieszy :-)

nusia181 ja też byłam w H&M ale nic nie mieli dla kobiet w ciąży :-( na stroch jest ale ja nie chce przez internet zamawiać wolę przymierzyć

reklama
ja też w H&M byłam,mierzyłam bluzę dla siebie taką ocieplaną,ale nie miałam tyle pieniędzy przy sobie
też wolę przymierzyć wiem wtedy czy mi to odpowiada czy nie

Do góry