Angel.
Zwierzoholik;)
Dziewczyny przemyslcie komu pasowalyby spodenki bo będa do wyrzucoenia a sa w rewelacyjnym stanie wiec szkoda, narawde szkoda ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzisiaj maz mi kupil golfik cieplutki dluzszy asz bylam w szoku ze rozmiarem sie zgadza haha pewnie wziol najwiekszy jaki byl a i kolor calkiem niezly
to spore zakupy. nieźle :-)-niania fajna rzeczudało nam się jeszcze kupić nianie elektroniczną :-) też na przecenie :-) tak patrzeliśmy wcześniej i stwierdziliśmy że z 30 funtów to możemy dać żeby była tylko dobrej jakości, a tu trafiliśmy na taką za 35 tylko przecenioną z 90 :-) więc mąż uznał że lepsza jakość i kupił dla dzidzi :-) mąż jeszcze wybrał piżamkę ale już na takie od pół roku, a jak komplet bodziaków i dwie koszulki :-) oczywiście wszystko w kolorach uniwersalnych :-)
ja tak sobie myslalam ze jak moze jutro lekarz zdradzi cos tajemnicy o plci (a jade sama bo maż musi zostac i pilnowac interesu) to kupie albo cos ewidentnego dla chlopca albo dla dziewczynki :-) ale tylko to nic wiecej narazie.ehh jak tylko wyzdrowieje ide zapolowac na jakies ubranka juz wiem co bedzie wiec moge sukieneczki kupowac tylko po co mi na zime hmm
bardzo fajne sukienusie! dzis powoli konczymy remont i zaczelam przenosic sie do garderoby...myslalam ze bedzie tam miejsce na ciuszki malucha ale chyba jednak trzeba bedzie i tak dokupic szafe poza komodą z przewijakiemWitajcie, zapraszam na moje aukcje [CIACH]