reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Przytaszczyłam właśnie od znajomej dwie torby ciuszków i rożek z wkładką kokosową i coś tam jeszcze. Pierwsze rzeczy dla dziecka:szok:.

udało nam się jeszcze kupić nianie elektroniczną :-) też na przecenie :-) tak patrzeliśmy wcześniej i stwierdziliśmy że z 30 funtów to możemy dać żeby była tylko dobrej jakości, a tu trafiliśmy na taką za 35 tylko przecenioną z 90 :-) więc mąż uznał że lepsza jakość i kupił dla dzidzi :-) mąż jeszcze wybrał piżamkę ale już na takie od pół roku, a jak komplet bodziaków i dwie koszulki :-) oczywiście wszystko w kolorach uniwersalnych :-)
to spore zakupy. nieźle :-)-niania fajna rzecz

ehh jak tylko wyzdrowieje ide zapolowac na jakies ubranka :) juz wiem co bedzie wiec moge sukieneczki kupowac tylko po co mi na zime hmm :p
ja tak sobie myslalam ze jak moze jutro lekarz zdradzi cos tajemnicy o plci (a jade sama bo maż musi zostac i pilnowac interesu) to kupie albo cos ewidentnego dla chlopca albo dla dziewczynki :-) ale tylko to nic wiecej narazie.

Witajcie, zapraszam na moje aukcje [CIACH]
bardzo fajne sukienusie! dzis powoli konczymy remont i zaczelam przenosic sie do garderoby...myslalam ze bedzie tam miejsce na ciuszki malucha ale chyba jednak trzeba bedzie i tak dokupic szafe poza komodą z przewijakiem :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Angel- fajniusie te galotki, ale ja nie wiem czy taka laska jak ja sie do nich zmiesci;-):-D zupelnie nie wiem jak to sie pomierzyc, zeby stwierdzic czy dobre by byly czy nie. normalnie, ale przed ciaza, nosilam 38-40, ale teraz to juz nie wiem...cos mi sie utylo w momencie, jestem przerazona, bo dzis zobaczylam 7 k na + :szok:

Marusia- cudneeeee butki!!

No ja wczoraj cały dzień na zakupach, no i udało się kupić płaszczyk. Zero wyboru płaszczy ciążowych....masakra. Znalazłam w H&M ciepły czarny za 70 euro= około 320 zł a W Polsce 279 zł.

http://www.hm.com/pl/product/94145?article=94145-A

No i kupiłam jeszcze sobie dresik też w H&M - czarny ciążowy. Bluza 24 euro i spodnie 20 euro :-) ALe przynajmniej bedą dobre już na cała ciąże.

nusia a ten plaszczyk nadaje sie na zime?
Bo ja w dalszym ciagu poszukuje czegos na zime pojezdze dzisiaj po sklepach moze cos znajde.

MaMicurina my postanowiliśmy kupować po kawałku i na razie tylko na przecenach :-) bo przecież jeszcze nam się nie śpieszy :-)

nusia181 ja też byłam w H&M ale nic nie mieli dla kobiet w ciąży :-( na stroch jest ale ja nie chce przez internet zamawiać wolę przymierzyć

reklama
ja też w H&M byłam,mierzyłam bluzę dla siebie taką ocieplaną,ale nie miałam tyle pieniędzy przy sobie
też wolę przymierzyć wiem wtedy czy mi to odpowiada czy nie

Do góry