reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

ajako kochana zmierz sobie swoje portki i porownaj wymiary :tak: szkoda je wyrzucic sa w baaardzo dobrym stanie chociazby do domku i do parku ;-)

co do H&M ja nie wiem , w naszym osiedlowym to byl jeden wieszak i kazdy ciuch z innej parafii w innym rozmiarze i szok ze znalazlam takie pumpy czarne elastyczne za 7 funtow..
A specjalnie bujnelismy sie raz na Oxford street (lodnyn) gdzie sklep na sklepie ..a wogole dzialu maternity nie mieli :crazy: to juz w pl sklepie wiecej bylo.. wogole dostalam od mamy tunike z h&m taka bordo z dlugim rekawkiem, sliczna i chowam ja ( przed sierscia :crazy: ) na specjalne okazje juz wizytowo bardziej ..

reklama
No ja wczoraj cały dzień na zakupach, no i udało się kupić płaszczyk. Zero wyboru płaszczy ciążowych....masakra. Znalazłam w H&M ciepły czarny za 70 euro= około 320 zł a W Polsce 279 zł.
Product Detail | H&M PL
No i kupiłam jeszcze sobie dresik też w H&M - czarny ciążowy. Bluza 24 euro i spodnie 20 euro :-) ALe przynajmniej bedą dobre już na cała ciąże.
kurcze no fajny:-)...tez się porozglądam.
A dzis tak zimno że az strach:wściekła/y:

nusia fajny ten płaszczyk, trochę podobny do tego, który ja kupiłam na allegro w związku z tym też mam pytanie: jest ciepły?
Angel spodenki super ale to na nasze chudzieńkie marcóweczki,ja się niestety nie zasunę zamka w moich żadnych spodniach r. 40-42 więc te odpadają :crazy:

a ja upolowałam wczoraj czadowego bodziaka- koszulę wizytową, ok roz. 62/68 :D
do tego dżinsy, pajacyka welurowego i skarpeki (te akurat nowe, nie z lupeksu)

nusia fajny ten płaszczyk, trochę podobny do tego, który ja kupiłam na allegro w związku z tym też mam pytanie: jest ciepły?

Płaszczyk wydaje się ciepły:-) Ale jest miejsce jeszcze na jakiś cieplutki golfik lub sweterek. No i fajnie ze na cała zimę mi starczy bo jest dużo miejsca na brzusio:-) Dobrze ze chociaż ten H&M jet tutaj bo inaczej chyba w kocu bym chodziła.

tunia to ja widzę że ty modna mama będziesz :-D bo ja dziś właśnie reklamę widziałam z Anią Rubik i ona właśnie ten płasz miała ;-)

reklama
Wróciłam i kupiłam.
Mialam kupic ten ciazowy ale kupilam normalny i miejsca na brzuszek jest tyle ze moge rosnac i rosnac:-)to ten
Product Detail | H&M PL
moj brazowy
i czapke
Product Detail | H&M PL
i jestem przeszczesliwa, ze cos wkoncu znalazlam:-D

Tunia też tą czapkę oglądałam. Jeszcze mowilam do mojego mężulka ze muszę tą czapkę kupic i szalik:-) Żeby ładnie się odznaczało od płaszczyka:-) eheheh

Do góry