reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

ajako kochana zmierz sobie swoje portki i porownaj wymiary :tak: szkoda je wyrzucic sa w baaardzo dobrym stanie chociazby do domku i do parku ;-)

co do H&M ja nie wiem , w naszym osiedlowym to byl jeden wieszak i kazdy ciuch z innej parafii w innym rozmiarze i szok ze znalazlam takie pumpy czarne elastyczne za 7 funtow..
A specjalnie bujnelismy sie raz na Oxford street (lodnyn) gdzie sklep na sklepie ..a wogole dzialu maternity nie mieli :crazy: to juz w pl sklepie wiecej bylo.. wogole dostalam od mamy tunike z h&m taka bordo z dlugim rekawkiem, sliczna i chowam ja ( przed sierscia :crazy: ) na specjalne okazje juz wizytowo bardziej ..

reklama
No ja wczoraj cały dzień na zakupach, no i udało się kupić płaszczyk. Zero wyboru płaszczy ciążowych....masakra. Znalazłam w H&M ciepły czarny za 70 euro= około 320 zł a W Polsce 279 zł.
Product Detail | H&M PL
No i kupiłam jeszcze sobie dresik też w H&M - czarny ciążowy. Bluza 24 euro i spodnie 20 euro :-) ALe przynajmniej bedą dobre już na cała ciąże.
kurcze no fajny:-)...tez się porozglądam.
A dzis tak zimno że az strach:wściekła/y:

nusia fajny ten płaszczyk, trochę podobny do tego, który ja kupiłam na allegro w związku z tym też mam pytanie: jest ciepły?
Angel spodenki super ale to na nasze chudzieńkie marcóweczki,ja się niestety nie zasunę zamka w moich żadnych spodniach r. 40-42 więc te odpadają :crazy:

a ja upolowałam wczoraj czadowego bodziaka- koszulę wizytową, ok roz. 62/68 :D
do tego dżinsy, pajacyka welurowego i skarpeki (te akurat nowe, nie z lupeksu)

nusia fajny ten płaszczyk, trochę podobny do tego, który ja kupiłam na allegro w związku z tym też mam pytanie: jest ciepły?

Płaszczyk wydaje się ciepły:-) Ale jest miejsce jeszcze na jakiś cieplutki golfik lub sweterek. No i fajnie ze na cała zimę mi starczy bo jest dużo miejsca na brzusio:-) Dobrze ze chociaż ten H&M jet tutaj bo inaczej chyba w kocu bym chodziła.

tunia to ja widzę że ty modna mama będziesz :-D bo ja dziś właśnie reklamę widziałam z Anią Rubik i ona właśnie ten płasz miała ;-)

reklama
Wróciłam i kupiłam.
Mialam kupic ten ciazowy ale kupilam normalny i miejsca na brzuszek jest tyle ze moge rosnac i rosnac:-)to ten
Product Detail | H&M PL
moj brazowy
i czapke
Product Detail | H&M PL
i jestem przeszczesliwa, ze cos wkoncu znalazlam:-D

Tunia też tą czapkę oglądałam. Jeszcze mowilam do mojego mężulka ze muszę tą czapkę kupic i szalik:-) Żeby ładnie się odznaczało od płaszczyka:-) eheheh

Do góry