reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
No to nie wiem co to sie porobiło, ani ich nie przenosiłam na komputerze ani nic.... Prostestuje.... :( idem spac bo jutro cięzki dzień... :(

a ja zakupiłam płaszcz na allegro, mam nadzieje, że jest ciepły.... powinien przyjść koło wtorku płaszcz.jpg

Hej kobietki.
ja zamówiłam na allegro spodnie i poduszkę.
Spodnie przyszły dziś i są rewelacyjne! Polecam!!!!
chyba skusze sie jeszcze na czarne :-)
398336661.jpgpoduszka_main.jpg
Na poduszke czekam - dam znać jak przyjdzie ;-)

O ty łobuzico czyzbys mi go sprzatnela sprzed nosa? Tez licytowalam hehehe ale bez musu tak ot chcialam zobaczyc jaka cena wyjdzie ;-) Daj znac koniecznie jaki kroj i jaki wogole jest :-)

no popatrz :-D a ja też w sumie niby bez musu ale nudziło mi się w szpitalu, to sobie popykałam, a potem dałam cenę "ostateczną" i okazało się że dałam radę
mam tylko nadzieję, że to dobry zakup, zwłaszcza że chciałam właśnie czerwony

kurcze ja muszę w końcu kupić takie spodnie bo powoli przestaję się mieścić :-( powiem szczerze że przeraża mnie to nie wiem dlaczego :-( ale jutro chyba się przełamię i pojedziemy na zakupy :-)

A powiedzcie mi czy zamierzacie kupować monitor, nie myślę tu o kamerce tylko o tak zwanej niani elektrycznej... my mamy piętro w domu i tak sobie myślę że to chyba będzie przydatne jak będzie spało na górze to mogę nie usłyszeć czy płacze... chyba nie przesadzam??

reklama
Do góry