reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

A mozesz jeszcze raz wkleic link do nich?
Juz tyle par legginsow obserwuje na allegro , ze sama nie wiem ktore wybrac. A w piatek juz bede zamawiac czesc ciuchow , tak mnie wywala:(

CIĄŻOWE LEGINSY getry długie - jersey roz. XL/XXL (1779231496) - Aukcje internetowe Allegro

dzis dokupiłam do nich takie wysokie botki za kolano, w zelszym orku kupilam takie same ale mi pękly i daichmann oddal mi kase mówiąc ze juz ich nie ma wiecej w sprzedaży a dzis w innym miescie na końcówkach seri znalazlam je znowu wiec kupilam ;] mam nadzieje ze te sie nie rozwala jak nie wytrzymaja to wtedy znow mi kase oddadzą ;] Ale leginsy sa takie jak na aukcjoi - jutro wskocze w geterki i butki to cykne fote- wybaczcie ale dzis nie mam juz sily

lastpetunia - kapa fajna i oby to był chlopak ;] a nie dziewuszka ;]

reklama
narzutka fajna jak na 10zł i nawet na podłoge bedzie jak sie dzidzia urodzi a do płci to bym chciała dziewczynke i nawet jak by urodziła sie dziewczynka to mi w niczym nie przeszkadza ze tam pisze baby boy, były różowe i niebieskie takie typowe własnie dla płci wiec nie chciałam kupowac wolałam coś neutralnego i wybrałam to :) dla dzieczynki tez bedzie w razie czego :)

Ooooo Kasiurek ale masz cudnego brzusia :-)
No i takie połącznie nie lubie - mam bardzo podobne buty o podobnej historii ;) heh w sensie w zeszlym sezonie kupilam, rewelacyjnie wygodne ( ale przez to, ze na poczatku byly akurat to potem sie rozczłapały troche) i łaziłam w nich cała jesien i zime i zdarłam do zera ;) A osttanio wyrzucili w tym sklepie ostatnie sztuki tego samego modelu za 10 funtow :szok: Mimo, ze byl srodek lata bralam odrazu :-D No i tym razem rozmiar mniejszy na styk bo juz wiem, ze sie rozlaza i wtedy beda ok ;-)

sory za moja mine haha ale -zrobilam ze 100 zdjec i zawsze lampa sie w lustrze odbijała !!! Lginsy wygodne ;] ja z kolei kocham takie połączenie z tym ze nie pizamą jak na zdjęciu ;p haha tylko długa tunika swetrowa ;]

a ja w tymorku buty o numer wieksze kupilam, w zeszłym roku byly na styk ale niestety w łydce troche grubsza jestem i po prostu materiał sie rozszedł - a wiec w tym roku kupilam rozmiar większe i mam luz w lydce- ale kobiety kotre byly juz w ciąży wiedza ze po jakimś czasie ciało zbiera wode i puchnie . a ja nie chce znow buty stracić ;p haha (na samej gorze sa takie klamerki do sciagania butów wiec po ciazy tez beda dobre ;]

Ja dzisiaj miałąm bezruch w pracy wiec wyskoczyłam na szmaty i kupiłam tunike taką sweterkową. Koło kołnierza nie jest za ładna i rękawy ma za długie ale jak ją przymierzyłam i zobaczyłam w niej brzuszek ciążowy to brałąm od razu i nawet sie nie zastanawiałam :D heheh :D

reklama
Do góry