reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

niemoge wstawic fotki :szok:

zdjcie0706u.jpg
zdjcie0707d.jpg
no sie udalo :)
cuuda u mnie nie ma takich ;(

reklama
moze akurat cos sie trafi :) ehh pokupowalabym juz troszke ciuszkow a tu plci nieznam ;) heh ale wpadlam na plan jak sie dowiem plci to zanim oznajmie mezowi dam mu ciuszek np spódniczkę jak bedzie dziewczynka albo spodenki jak bedzie chlopczyk ;) hehe ciekawe czy sie kapnie

moze akurat cos sie trafi :) ehh pokupowalabym juz troszke ciuszkow a tu plci nieznam ;) heh ale wpadlam na plan jak sie dowiem plci to zanim oznajmie mezowi dam mu ciuszek np spódniczkę jak bedzie dziewczynka albo spodenki jak bedzie chlopczyk ;) hehe ciekawe czy sie kapnie
a jak sie dowiecie na polowkowym ? hihi tzn na tym genetycznym po 20 tc ?

dziewczyny proszę ogłaszać się ze sprzedażą ubranek w odpowiednim dziale forum, nie tu u nas!! wszystkie takie posty będą brutalnie i bez ostrzeżenia kasowane!! ;)

Mini pokoik Borysa ReWeLaCjA drewniany i przejrzysty .. na pewno synek zadowolony i łozeczko fajne i bezpieczne...
tez miałam dla Remika "kacik malucha" jak był maluski zadnych mebelkow typowo niemowlecych z bajerami, proste , drewniane łozko , komoda z przewijakiem i obrazki na scianie w rameczkach klorowych... i było git
teraz ma mlodziezowe mebelki

Jak sie dowiem kto tam u mnie mieszka to M dostanie...
jak beda kucyki to w pudełeczku te butki:

Zobacz załącznik 388189
Paputy - tenisóweczki Mariquita serduszka 6 m-cy MARIQUITA - sklep intenetowy Kacperek - ubranka dla dzieci, MMDADAK - odzież dziecięca i niemowlęca

ja urwisek to te:

Zobacz załącznik 388191

Paputy - tenisóweczki Mariquita sznurowane granat 6 m-cy MARIQUITA - sklep intenetowy Kacperek - ubranka dla dzieci, MMDADAK - odzież dziecięca i niemowlęca

reklama
Do góry