reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

niemoge wstawic fotki :szok:

zdjcie0706u.jpg
zdjcie0707d.jpg
no sie udalo :)
cuuda u mnie nie ma takich ;(

reklama
moze akurat cos sie trafi :) ehh pokupowalabym juz troszke ciuszkow a tu plci nieznam ;) heh ale wpadlam na plan jak sie dowiem plci to zanim oznajmie mezowi dam mu ciuszek np spódniczkę jak bedzie dziewczynka albo spodenki jak bedzie chlopczyk ;) hehe ciekawe czy sie kapnie

moze akurat cos sie trafi :) ehh pokupowalabym juz troszke ciuszkow a tu plci nieznam ;) heh ale wpadlam na plan jak sie dowiem plci to zanim oznajmie mezowi dam mu ciuszek np spódniczkę jak bedzie dziewczynka albo spodenki jak bedzie chlopczyk ;) hehe ciekawe czy sie kapnie
a jak sie dowiecie na polowkowym ? hihi tzn na tym genetycznym po 20 tc ?

dziewczyny proszę ogłaszać się ze sprzedażą ubranek w odpowiednim dziale forum, nie tu u nas!! wszystkie takie posty będą brutalnie i bez ostrzeżenia kasowane!! ;)

Mini pokoik Borysa ReWeLaCjA drewniany i przejrzysty .. na pewno synek zadowolony i łozeczko fajne i bezpieczne...
tez miałam dla Remika "kacik malucha" jak był maluski zadnych mebelkow typowo niemowlecych z bajerami, proste , drewniane łozko , komoda z przewijakiem i obrazki na scianie w rameczkach klorowych... i było git
teraz ma mlodziezowe mebelki

Jak sie dowiem kto tam u mnie mieszka to M dostanie...
jak beda kucyki to w pudełeczku te butki:

Zobacz załącznik 388189
Paputy - tenisóweczki Mariquita serduszka 6 m-cy MARIQUITA - sklep intenetowy Kacperek - ubranka dla dzieci, MMDADAK - odzież dziecięca i niemowlęca

ja urwisek to te:

Zobacz załącznik 388191

Paputy - tenisóweczki Mariquita sznurowane granat 6 m-cy MARIQUITA - sklep intenetowy Kacperek - ubranka dla dzieci, MMDADAK - odzież dziecięca i niemowlęca

reklama
Do góry