reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

A mozesz jeszcze raz wkleic link do nich?
Juz tyle par legginsow obserwuje na allegro , ze sama nie wiem ktore wybrac. A w piatek juz bede zamawiac czesc ciuchow , tak mnie wywala:(

CIĄŻOWE LEGINSY getry długie - jersey roz. XL/XXL (1779231496) - Aukcje internetowe Allegro

dzis dokupiłam do nich takie wysokie botki za kolano, w zelszym orku kupilam takie same ale mi pękly i daichmann oddal mi kase mówiąc ze juz ich nie ma wiecej w sprzedaży a dzis w innym miescie na końcówkach seri znalazlam je znowu wiec kupilam ;] mam nadzieje ze te sie nie rozwala jak nie wytrzymaja to wtedy znow mi kase oddadzą ;] Ale leginsy sa takie jak na aukcjoi - jutro wskocze w geterki i butki to cykne fote- wybaczcie ale dzis nie mam juz sily

lastpetunia - kapa fajna i oby to był chlopak ;] a nie dziewuszka ;]

reklama
narzutka fajna jak na 10zł i nawet na podłoge bedzie jak sie dzidzia urodzi a do płci to bym chciała dziewczynke i nawet jak by urodziła sie dziewczynka to mi w niczym nie przeszkadza ze tam pisze baby boy, były różowe i niebieskie takie typowe własnie dla płci wiec nie chciałam kupowac wolałam coś neutralnego i wybrałam to :) dla dzieczynki tez bedzie w razie czego :)

Ooooo Kasiurek ale masz cudnego brzusia :-)
No i takie połącznie nie lubie - mam bardzo podobne buty o podobnej historii ;) heh w sensie w zeszlym sezonie kupilam, rewelacyjnie wygodne ( ale przez to, ze na poczatku byly akurat to potem sie rozczłapały troche) i łaziłam w nich cała jesien i zime i zdarłam do zera ;) A osttanio wyrzucili w tym sklepie ostatnie sztuki tego samego modelu za 10 funtow :szok: Mimo, ze byl srodek lata bralam odrazu :-D No i tym razem rozmiar mniejszy na styk bo juz wiem, ze sie rozlaza i wtedy beda ok ;-)

sory za moja mine haha ale -zrobilam ze 100 zdjec i zawsze lampa sie w lustrze odbijała !!! Lginsy wygodne ;] ja z kolei kocham takie połączenie z tym ze nie pizamą jak na zdjęciu ;p haha tylko długa tunika swetrowa ;]

a ja w tymorku buty o numer wieksze kupilam, w zeszłym roku byly na styk ale niestety w łydce troche grubsza jestem i po prostu materiał sie rozszedł - a wiec w tym roku kupilam rozmiar większe i mam luz w lydce- ale kobiety kotre byly juz w ciąży wiedza ze po jakimś czasie ciało zbiera wode i puchnie . a ja nie chce znow buty stracić ;p haha (na samej gorze sa takie klamerki do sciagania butów wiec po ciazy tez beda dobre ;]

Ja dzisiaj miałąm bezruch w pracy wiec wyskoczyłam na szmaty i kupiłam tunike taką sweterkową. Koło kołnierza nie jest za ładna i rękawy ma za długie ale jak ją przymierzyłam i zobaczyłam w niej brzuszek ciążowy to brałąm od razu i nawet sie nie zastanawiałam :D heheh :D

reklama
Do góry