reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

dziewczyny proszę ogłaszać się ze sprzedażą ubranek w odpowiednim dziale forum, nie tu u nas!! wszystkie takie posty będą brutalnie i bez ostrzeżenia kasowane!! ;)

Dwa posty wyzej :)

reklama
Dziewczyny a przeszkadza Wam jak ktoś piszę posta z takimi ofertami ??
Mnie osobiście nie , a może przy okazji któraś mama będzie miała akurat to czego poszukujemy ;-).

niestety regulamin bb jest jasny w tych sprawach.. ogłaszanie ofert sprzedaży/wymiany itd - tylko w odpowiednim dziale

a ja dzisiaj byłam u mnie na bazarze i kupiłam dla maleństwa taka kołderkę duża bo 140x110cm ma, z takim słodkim misiem na środku, były różne kolory (różowy,niebieski, pomarańczowo-żółty) i wziełam kolor pomarańczowo-żółty gdzie jest więcej żółtego i będzie neutralnie akurat dla dziewczynki i chłopczyka, kołderka a mianowicie ja bym to nazwała jakąś narzutkę, kapę na wózek, łóżeczko itp. kosztowała mnie tylko 10zł bo to u rumunów, jak nie do przykrycia to nawet do zabawy na podłogę nada się dla dziecka :) wieczorem wrzucę fotkę bo obecnie jestem u rodziców.

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/829/zdjcie0265o.jpg/]

[/URL]

Ostatnia edycja:
a ja dzisiaj byłam u mnie na bazarze i kupiłam dla maleństwa taka kołderkę duża bo 140x110cm ma, z takim słodkim misiem na środku, były różne kolory (różowy,niebieski, pomarańczowo-żółty) i wziełam kolor pomarańczowo-żółty gdzie jest więcej żółtego i będzie neutralnie akurat dla dziewczynki i chłopczyka, kołderka a mianowicie ja bym to nazwała jakąś narzutkę, kapę na wózek, łóżeczko itp. kosztowała mnie tylko 10zł bo to u rumunów, jak nie do przykrycia to nawet do zabawy na podłogę nada się dla dziecka :) wieczorem wrzucę fotkę bo obecnie jestem u rodziców.
pochwal sie fota ;]

dzis przyszly leginsy i sa fajne cieple w sam raz na jesien i słaba zime ;] super jestem zadowolona iz lauje ze nie wzielam 3 par ale co tam jak sie znosza kupie nowe;]

pochwal sie fota ;]

dzis przyszly leginsy i sa fajne cieple w sam raz na jesien i słaba zime ;] super jestem zadowolona iz lauje ze nie wzielam 3 par ale co tam jak sie znosza kupie nowe;]

kochana pochwale sie dopiero po 17 bo jestem teraz u rodziców, czekam na męża jak wróci z pracy to mnie zabierze po drodzę i w domku dopiero zrobie fotke bo nie mam tego przy sobie.

kasiurek leginsy na tylek i sie prosze pochwalic :) lasteputina czekamy na zdiecie zawsze ta narzuto-kolderka moze robic jako kocyk na podloge jak dzidzi bedzie sie bawic :)

reklama
Do góry