reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

dziewczyny proszę ogłaszać się ze sprzedażą ubranek w odpowiednim dziale forum, nie tu u nas!! wszystkie takie posty będą brutalnie i bez ostrzeżenia kasowane!! ;)

Dwa posty wyzej :)

reklama
Dziewczyny a przeszkadza Wam jak ktoś piszę posta z takimi ofertami ??
Mnie osobiście nie , a może przy okazji któraś mama będzie miała akurat to czego poszukujemy ;-).

niestety regulamin bb jest jasny w tych sprawach.. ogłaszanie ofert sprzedaży/wymiany itd - tylko w odpowiednim dziale

a ja dzisiaj byłam u mnie na bazarze i kupiłam dla maleństwa taka kołderkę duża bo 140x110cm ma, z takim słodkim misiem na środku, były różne kolory (różowy,niebieski, pomarańczowo-żółty) i wziełam kolor pomarańczowo-żółty gdzie jest więcej żółtego i będzie neutralnie akurat dla dziewczynki i chłopczyka, kołderka a mianowicie ja bym to nazwała jakąś narzutkę, kapę na wózek, łóżeczko itp. kosztowała mnie tylko 10zł bo to u rumunów, jak nie do przykrycia to nawet do zabawy na podłogę nada się dla dziecka :) wieczorem wrzucę fotkę bo obecnie jestem u rodziców.

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/829/zdjcie0265o.jpg/]

[/URL]

Ostatnia edycja:
a ja dzisiaj byłam u mnie na bazarze i kupiłam dla maleństwa taka kołderkę duża bo 140x110cm ma, z takim słodkim misiem na środku, były różne kolory (różowy,niebieski, pomarańczowo-żółty) i wziełam kolor pomarańczowo-żółty gdzie jest więcej żółtego i będzie neutralnie akurat dla dziewczynki i chłopczyka, kołderka a mianowicie ja bym to nazwała jakąś narzutkę, kapę na wózek, łóżeczko itp. kosztowała mnie tylko 10zł bo to u rumunów, jak nie do przykrycia to nawet do zabawy na podłogę nada się dla dziecka :) wieczorem wrzucę fotkę bo obecnie jestem u rodziców.
pochwal sie fota ;]

dzis przyszly leginsy i sa fajne cieple w sam raz na jesien i słaba zime ;] super jestem zadowolona iz lauje ze nie wzielam 3 par ale co tam jak sie znosza kupie nowe;]

pochwal sie fota ;]

dzis przyszly leginsy i sa fajne cieple w sam raz na jesien i słaba zime ;] super jestem zadowolona iz lauje ze nie wzielam 3 par ale co tam jak sie znosza kupie nowe;]

kochana pochwale sie dopiero po 17 bo jestem teraz u rodziców, czekam na męża jak wróci z pracy to mnie zabierze po drodzę i w domku dopiero zrobie fotke bo nie mam tego przy sobie.

kasiurek leginsy na tylek i sie prosze pochwalic :) lasteputina czekamy na zdiecie zawsze ta narzuto-kolderka moze robic jako kocyk na podloge jak dzidzi bedzie sie bawic :)

reklama
Do góry