reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

miska śliczne ciuszki, szczególnie ta bluza w paseczki, ja też je uwielbiam :-) póki co złożyłam zamówienie u kuzynki w Anglii, mają wszystko takie piękne a cena dużo niższa niż u nas :-) mówi że dostanę w ramach becikowego hehe

reklama
ja najbardziej uwielbiam pajacyki ciach i już maluch ubrany
ale na początku jak maluszek się urodzi to koszulki zapinane kopertowo tak samo body łatwiejsze do ubierania

ja się nastawiam na body,pajace,śpiochy bądź półśpiochy. Nie lubię kaftaników czy bluzeczek.... na początek też odradzam te piękne jeansy itp... przyda się wygodny dresik z polarku,w razie mrozów kombinezonik (mnie to chyba ominie bo termin na koniec marca:) oj już się nie mogę doczekać kiedy dowiem się kto siedzi w brzuszku. Zakupy dla dzidzi to fajna sprawa:laugh2:

a dziś zakupiłam pierwsze rzeczy dla maluszka, tak jak sobie obiecałam ale że z ubrankami muszę się wstrzymać bo mam ich dużo jeszcze dostać… to pochwalę się moimi nabytkami :happy:

kaftanik.jpgzakupy.jpg

Jakby co, w Biedronce jest promocja proszku Loveli. Proszek do białych, albo kolorowych rzeczy + płyn do płukania za niecałe 17zł. Normalnie sam proszek kosztuje koło 21zł. :)

reklama
Do góry