reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
ja takie notatki robiłam jak byłam z Agą w ciąży,a że trzeba było wszystko kupić więc lista była długa,zapisywałam co ile gdzie kosztuje i zakupy robiłam tak pomału a wózek to już jak urodziłam się kupiło

Patrzcie jakie fajne paputki
3285913.jpg 3301213.jpg

ehh a ja musze dzisiaj poukladac ciuszki od siostry posegregowac malutkie mniejsze wieksze i poukladac niehcce mi sie strasznie ale tak mnie korci :) popatrzec co tam jest co ja mam i wrazie czego dokupic pomalu :) a mam tego bardzooo duzo nawet niewiedzialam ze tego asz tyle wiec dizsiaj bedzie ukladanko pakowana i chowanko malutkich ubraneczek :D

fajnie ta oglądać maluszkowe rzeczy
ja w niedzielę,posegregowałam rozmiarami i wiem co mam dokupić a co już mam,później będzie przyjemność prania tych malutkich ciuszków i ich prasowanie

oj miska dokladnie jak nielubie prasowania tak synka ciuszki prasowalam z taka ochota ze szok :) teraz tez posegregowac reszte dokupic zaniedlugo poprac i prasowac :) ehh chciala bym zeby byl ju luty :)

też już bym chciała,ale szybko minie czas jak ja to mówię byle do świąt potem już nowy rok styczeń i po mału będziemy szykować się do porodu

ja też nie cierpię prasowania,ale te maluszki mogę prasowac

reklama
oj minie szybciutko ja niewiem kiedy minely te 20 tygodni a tak niedawno bylam w ogromnym szoku ze bedzie dzidizus i stresowalam sie pierwsza wizyta a tu juz polowa za mna :)

Do góry