reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

no widze, ze rosniemyyyyy
ja wciaz mieszcze sie w wiekszosc moich ciuchow, choc musze przyznac ze juz zaczynaja sie ciasne robic... takze niedlugo i ja bede musiala zaczac jakies zakupy dla siebie zrobic - zwlasza bluzki, koszulki i bluzy no kurtke jakas... ale nie kupuje ciazowej tylko poprostu wiekszy rozmiar...

reklama
JA dostałam od przyjaciółki która rodziła w lipcu 2 reklamówki ciuszków: śpioszki, kaftaniki, pajacyki, skarpetki m czapeczki, ale i tak znając siebie pokupuję pełno ciuszków:-) No bo pierwsze dziecko i weź nic nie kup:-)

Ja biorę się własnie za oglądanie wózków. Założyłam zeszyt:-)I te które wpadną mi w oko będę wpisywać wymiary gondoli i spacerówki hehehe. Żeby później jak będę w Polsce było mi łatwiej :-)Ale mnie wzięło:-)

reklama
nusia - życzę udanego notowania:D w sumie uważam że kompletowanie wyprawki jest jedną z najwspanialszych chwil:D a potem pranie tych ubranek i patrzenie jak schną.. a potem prasowanie i wyobrażanie sobie że już wkrótce będzie w nich nasze dzieciątko...:))))

Do góry