mata-kow
mama do kwadratu :)
Pinula szczęściaro - w taki sposób wyprawkę za grosze będziesz miała
szalejecie kobitki z pieknymi ubrankami, nie ma co :-)
szalejecie kobitki z pieknymi ubrankami, nie ma co :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o jaaa!serio?...jak tak wyliczalas to myslalam ze ze 200-300za wszystko z przesyłką dałam 100zł tylko
o jaaa!serio?...jak tak wyliczalas to myslalam ze ze 200-300
................... za wszystko z przesyłką dałam 100zł tylko jeszcze pare rzeczy z listy trzeba bedzie zakupic ale to dopiero później wiem wiem za wcześnie ale ja nie mogłam się oapmiętac wczoraj zamiast leżeć w łóżku i sie wygrzewać to przyniosłam soie pudło z ciuszkami od szwagierki i segregowałam które beda tylko na dziewczynke a które mogą byc neutralne i powiem wam ze jak jest w brzuszku chłopak to ciężko bedzie mi sie rozstac bedzie z tymi ciuszkami dla dzieczynki bo takie śliczne są!
kupilam wlasnie na all kolyske uzywana, dobrze wygladala, cena taka sobie, troche tansza niz nowa (o jakas stowe, duzo nie zaoszczedzilam, ale zawsze cos i tak chcialam kupic uzywana), wplacilam lasce kase (ktora jeszcze wzielam od mamy) i wyobrazcie sobie cisza.......zero kuriera, zero wiadomosci, pisze do niej od 3 dni i nic, nie wiem co robic help:-(