reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

ajako jeżeli nawet kupujesz od osób prywatnych masz prawo zwrócic kupioną rzecz do 10 dni bez podania nawet przyczyny i musi ci zwrócic pieniądze, poczytaj o prawach kupującego i sprzedającego, w przypadku moim i tego nieszczesnego telefonu to byłam o tyle dobrej sytuacji ze przyjechałam wtedy z zarobku z Anglii i miałam kase żeby sobie pozwolic na taki telefon jaki chciałam ale pech chciał że widocznie byłam zabardzo chciwa zeby go miec i Bozia mnie skarała :p ale na szczescie dobrze ze chcociaz te 500zl mi allegro wróciło bo tak to bym sobie tez pewnie pluła w brode za kupiłam taka drogą żecz i ze prawie 1000zł przeszło koło nosa :/

reklama
A oto moje dzisiejsze zakupy :)

DSC03225.JPGDSC03224.JPGDSC03223.JPGDSC03222.JPGDSC03221.JPGDSC03220.JPGDSC03219.JPGDSC03218.JPG

Załączniki

• DSC03226.jpg
    DSC03226.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 30
dzieki dziewczyny, bo ja to taka stara, zacofana jestem serio, konto na allegro mam od niedawna i w ogole sie na tym nie znam i zawsze mam stres jak cos zamawiam, wiem, wiem, az wstyd sie przyznac w dzisiejszych czasach;-)
mam nadzieje, ze jutro dojdzie i maz mi ja skrecic to dam znac.

lina- piekniste zakupy!!! a to TY bedziesz miala coreczke? to juz potwierdzone na 100 %??

ja tak powoli sie przekonuje, ze dla chlopcow tez sa teraz fajne szmatki i mozna kawalera modnie ubrac:-)

Ajako nie martw się jest teraz tyle sposobów odzyskiwania gotówki - jeśli tylko masz potwierdzenie wpłaty będzie dobrze!!

Tak na 90% ma być Zuzia - z doktorka wyciągnełam jak byłam na usg w 17 tc a ma świetny sprzęt - w ogóle na 4d w 14 tc było widać buziulkę już także czad :) ale mój lekarz jak nie ma 100% pewności to nie mówi z tego co wiem :) więc zapewne jest Zuzia :) wesoło będzie jak chłopak wyjdzie ;) będzie miał bardzo męskie hello kitty :) a w h&m dużo większy wybór dla chłopców był i naprawdę super ciuchy :)

ajako kurierzy w sobotę nie jeżdzą, jedynie że sprzedający zamajwiając kuriera zaznaczył taka opcję i dopłacił do tego żeby w sobotę przywiózł to przywiezie ale chyba watpie w to żeby sprzedająca kołyskę zapłaciła dodatkowo za taką opcję :) więc do poniedziałku bedziesz musiała sie wstrzymac, dopiero wtedy kołyska przyjdzie,

Ostatnia edycja:
hej - powiem Wam ze w dordze od dentysty wstapilam do lumpka i jedyne co znalazlam to moze 3 body ale kazde po 6 zł wiec nie bralam - moja mama ostatnio kupila mi 4 pajace po 1zł w lupku. a tu jakas masarka - od poniedziałku sie wybieram na zwolnienie wiec bede miala czas na szukanie ciuszkow :) napawam sie ostatnim pracujacym dniem :) ohhhhh
te Wasze ciuszki sa takie slodkie ja ostatnio wlasnie w H&M widzialam te przeceny ale jakos tak wpadlam na sekunde i nic nie kupilam...

Ejjj a mi sie własnie wydaje, ze małych ziomków można teraz przefantastycznie ubrać :-D
Z tych ciuchów co dostalam to jest jedna bluza z h&m wlasnie, taki materiał misiowy, soczyscie zielona z kapturkiem z uszkami no jestem zakochana na maksa w niej :-D Te male dżisny ziomalskie, koszulki i sweterki jak maly facecik no cos pieknego :-) Ale macie fajnie , ze wiecie co kupowac juz , ja to bym musiala czytso na chybił trafił ;-) A jak powtarzam, jeszcze dziewczynke w bluze niebieska sie ubierze, ale chlopca w rozowa sukienke to juz faux pas :-D

ale robicie dziewczyny ochotę...ja narazie robie liste....za miesiąc MOZE zacznę zamawiac.
powybierałam sobie w NEXT , kolezanka czesto zamawia wiec sie przyłącze.
odlozylam trochę pieniazkow wiec moge poszalec :)

to i ja sie jesszcze pochwale moimi ciuszkami dla malucha które dostalismy od szwagierki a to jeszcze nie koniec bo ich córa ma dopiero pół roku wiec ciuszki beda przechodzic na nas tylko zeby u nas córka także była :) occzywiscie to nie wszystkie sa na zdjeciach bo jakby miałam wszystkim zrobic zdjecia to by mi cały dzień to zajęło :)
Zobacz załącznik 398605

to tylko część pięknych ciuszków dla dzewczynki, aż żal będzie się z nimi rozstawać jak się okaże że chłopak w brzuszku siedzi.

Zobacz załącznik 398606Zobacz załącznik 398607

a tu kilka takich neutralnych dla chłopca jak i dziewczynki :)

Zobacz załącznik 398608Zobacz załącznik 398609

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry