reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

ajako jeżeli nawet kupujesz od osób prywatnych masz prawo zwrócic kupioną rzecz do 10 dni bez podania nawet przyczyny i musi ci zwrócic pieniądze, poczytaj o prawach kupującego i sprzedającego, w przypadku moim i tego nieszczesnego telefonu to byłam o tyle dobrej sytuacji ze przyjechałam wtedy z zarobku z Anglii i miałam kase żeby sobie pozwolic na taki telefon jaki chciałam ale pech chciał że widocznie byłam zabardzo chciwa zeby go miec i Bozia mnie skarała :p ale na szczescie dobrze ze chcociaz te 500zl mi allegro wróciło bo tak to bym sobie tez pewnie pluła w brode za kupiłam taka drogą żecz i ze prawie 1000zł przeszło koło nosa :/

reklama
A oto moje dzisiejsze zakupy :)

DSC03225.JPGDSC03224.JPGDSC03223.JPGDSC03222.JPGDSC03221.JPGDSC03220.JPGDSC03219.JPGDSC03218.JPG

Załączniki

• DSC03226.jpg
    DSC03226.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 24
dzieki dziewczyny, bo ja to taka stara, zacofana jestem serio, konto na allegro mam od niedawna i w ogole sie na tym nie znam i zawsze mam stres jak cos zamawiam, wiem, wiem, az wstyd sie przyznac w dzisiejszych czasach;-)
mam nadzieje, ze jutro dojdzie i maz mi ja skrecic to dam znac.

lina- piekniste zakupy!!! a to TY bedziesz miala coreczke? to juz potwierdzone na 100 %??

ja tak powoli sie przekonuje, ze dla chlopcow tez sa teraz fajne szmatki i mozna kawalera modnie ubrac:-)

Ajako nie martw się jest teraz tyle sposobów odzyskiwania gotówki - jeśli tylko masz potwierdzenie wpłaty będzie dobrze!!

Tak na 90% ma być Zuzia - z doktorka wyciągnełam jak byłam na usg w 17 tc a ma świetny sprzęt - w ogóle na 4d w 14 tc było widać buziulkę już także czad :) ale mój lekarz jak nie ma 100% pewności to nie mówi z tego co wiem :) więc zapewne jest Zuzia :) wesoło będzie jak chłopak wyjdzie ;) będzie miał bardzo męskie hello kitty :) a w h&m dużo większy wybór dla chłopców był i naprawdę super ciuchy :)

ajako kurierzy w sobotę nie jeżdzą, jedynie że sprzedający zamajwiając kuriera zaznaczył taka opcję i dopłacił do tego żeby w sobotę przywiózł to przywiezie ale chyba watpie w to żeby sprzedająca kołyskę zapłaciła dodatkowo za taką opcję :) więc do poniedziałku bedziesz musiała sie wstrzymac, dopiero wtedy kołyska przyjdzie,

Ostatnia edycja:
hej - powiem Wam ze w dordze od dentysty wstapilam do lumpka i jedyne co znalazlam to moze 3 body ale kazde po 6 zł wiec nie bralam - moja mama ostatnio kupila mi 4 pajace po 1zł w lupku. a tu jakas masarka - od poniedziałku sie wybieram na zwolnienie wiec bede miala czas na szukanie ciuszkow :) napawam sie ostatnim pracujacym dniem :) ohhhhh
te Wasze ciuszki sa takie slodkie ja ostatnio wlasnie w H&M widzialam te przeceny ale jakos tak wpadlam na sekunde i nic nie kupilam...

Ejjj a mi sie własnie wydaje, ze małych ziomków można teraz przefantastycznie ubrać :-D
Z tych ciuchów co dostalam to jest jedna bluza z h&m wlasnie, taki materiał misiowy, soczyscie zielona z kapturkiem z uszkami no jestem zakochana na maksa w niej :-D Te male dżisny ziomalskie, koszulki i sweterki jak maly facecik no cos pieknego :-) Ale macie fajnie , ze wiecie co kupowac juz , ja to bym musiala czytso na chybił trafił ;-) A jak powtarzam, jeszcze dziewczynke w bluze niebieska sie ubierze, ale chlopca w rozowa sukienke to juz faux pas :-D

ale robicie dziewczyny ochotę...ja narazie robie liste....za miesiąc MOZE zacznę zamawiac.
powybierałam sobie w NEXT , kolezanka czesto zamawia wiec sie przyłącze.
odlozylam trochę pieniazkow wiec moge poszalec :)

to i ja sie jesszcze pochwale moimi ciuszkami dla malucha które dostalismy od szwagierki a to jeszcze nie koniec bo ich córa ma dopiero pół roku wiec ciuszki beda przechodzic na nas tylko zeby u nas córka także była :) occzywiscie to nie wszystkie sa na zdjeciach bo jakby miałam wszystkim zrobic zdjecia to by mi cały dzień to zajęło :)
Zobacz załącznik 398605

to tylko część pięknych ciuszków dla dzewczynki, aż żal będzie się z nimi rozstawać jak się okaże że chłopak w brzuszku siedzi.

Zobacz załącznik 398606Zobacz załącznik 398607

a tu kilka takich neutralnych dla chłopca jak i dziewczynki :)

Zobacz załącznik 398608Zobacz załącznik 398609

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry