reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

a ja sobie kupiłam płaszczyk trochę większy na chłody i mrozy. Nareszcia znalazłam taki w który upchne swoje dwa "bimbałki" - z tym zawsze mialam problem.
PŁASZCZ CZARNY PRIMARK 44 (1869290983) - Aukcje internetowe Allegro

Dla dzidzi mamy kupiony śliczny kocyk, taki mieciutki z misiami. - upatrzony został na naszym Winobraniu juz we wrzesniu.

Mamy już troszeczkę rzeczy w sumie . - tatko znosi z hurtowni jak zostaje coś z wystawki - nieruszone:-)

Mamy śliczny pastelowy zielony rożek, kilka ciuszków, dydka, czapunie, niedrapki... Mamy juz nawet super siedzisko do wanny z przyssawkami (ale to sie przyda dopiero jak zacznie siadac):-))) posciele i ochraniacze do lozeczka tez są (zostaly rozowe na magazynie u tatowego wiec jak nic musi byc dziewczynka) :-))
Ja osobiście zacznę kupowac powolutku jakieś pierdołki za ok miesiąc-dwa. Narazie niech się znoszą "resztki" magazynowe. :-)

reklama
u mnie podobno w sklepach dla ciązówek takie getry/leginsy są za ok 20 zł... także ja na pewno zakupie, ale osobiście w sklepie:-)))) tez słyszałam, ze bardzo wygodne.

Dziewczyny ogarnął mnie zakupowy szał!
Przechodząc dziś obok charity shop nie mogłam go ominąć :)
Kupiłam 2 sukienki, spódniczkę, słodkie ogrodniczki i bodziaki :) Stan idealny, z metkami! A wszystko 'aż' za 7 funtów :D
Mam nadzieję, że w środku jest jednak Lenka, inaczej przyjdzie mi rozdać sukieneczki :D

Zobacz załącznik 398404

Ja sobie wczoraj zrobiłam na stronie IKEA listę zakupów dla dziecka. Chyba łóżeczko też stamtąd wezmę, podoba mi się ich "prostackie" wzornictwo. Wanienka, ręczniki i jakieś pierdoły też z ikei:tak:.

ja właśnie przejrzałam wszystko co mam i już wiem co muszę dokupić,znając życie to nie oprę się pewnie jakiemuś ciuszkowi to na pewno

Maruusia sukieneczka super

Maarusia sukienka super :-)

Tricia ja też uwielbiam ikeę za tą prostotę właśnie i za fajne pomysły :tak: Mają cudne zabawki dla dzieci , materiały i wzory :tak:

reklama
Ja dzisiaj byłam u kuzynki w lumpku. Zostawiła mi sporo pajacyków bawełanianych z poprzednich dostaw. Niektóre śa z metkami. Wszystkie sliczne i nie wiele zniszczone. za 15 sztuk pajacyków. Zapłaciłam całe 30 zł :D Są w różnych rozmiarach. Pajacyki już mam, body też. Więc zostało mi zakupic jeszcze pare rzeczy. Już mam poł szafy dla Maluszka. Masakra. Dobrze mi idzie z tą wyprawką. :D znowu dzisiaj nie miałam czasu na zrobienie zdjęc. może jutro po pracy mi sie uda?? :( Maskara doba dla mnie jest za któka....

Do góry