reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

a ja sobie kupiłam płaszczyk trochę większy na chłody i mrozy. Nareszcia znalazłam taki w który upchne swoje dwa "bimbałki" - z tym zawsze mialam problem.
PŁASZCZ CZARNY PRIMARK 44 (1869290983) - Aukcje internetowe Allegro

Dla dzidzi mamy kupiony śliczny kocyk, taki mieciutki z misiami. - upatrzony został na naszym Winobraniu juz we wrzesniu.

Mamy już troszeczkę rzeczy w sumie . - tatko znosi z hurtowni jak zostaje coś z wystawki - nieruszone:-)

Mamy śliczny pastelowy zielony rożek, kilka ciuszków, dydka, czapunie, niedrapki... Mamy juz nawet super siedzisko do wanny z przyssawkami (ale to sie przyda dopiero jak zacznie siadac):-))) posciele i ochraniacze do lozeczka tez są (zostaly rozowe na magazynie u tatowego wiec jak nic musi byc dziewczynka) :-))
Ja osobiście zacznę kupowac powolutku jakieś pierdołki za ok miesiąc-dwa. Narazie niech się znoszą "resztki" magazynowe. :-)

reklama
u mnie podobno w sklepach dla ciązówek takie getry/leginsy są za ok 20 zł... także ja na pewno zakupie, ale osobiście w sklepie:-)))) tez słyszałam, ze bardzo wygodne.

Dziewczyny ogarnął mnie zakupowy szał!
Przechodząc dziś obok charity shop nie mogłam go ominąć :)
Kupiłam 2 sukienki, spódniczkę, słodkie ogrodniczki i bodziaki :) Stan idealny, z metkami! A wszystko 'aż' za 7 funtów :D
Mam nadzieję, że w środku jest jednak Lenka, inaczej przyjdzie mi rozdać sukieneczki :D

Zobacz załącznik 398404

Ja sobie wczoraj zrobiłam na stronie IKEA listę zakupów dla dziecka. Chyba łóżeczko też stamtąd wezmę, podoba mi się ich "prostackie" wzornictwo. Wanienka, ręczniki i jakieś pierdoły też z ikei:tak:.

ja właśnie przejrzałam wszystko co mam i już wiem co muszę dokupić,znając życie to nie oprę się pewnie jakiemuś ciuszkowi to na pewno

Maruusia sukieneczka super

Maarusia sukienka super :-)

Tricia ja też uwielbiam ikeę za tą prostotę właśnie i za fajne pomysły :tak: Mają cudne zabawki dla dzieci , materiały i wzory :tak:

reklama
Ja dzisiaj byłam u kuzynki w lumpku. Zostawiła mi sporo pajacyków bawełanianych z poprzednich dostaw. Niektóre śa z metkami. Wszystkie sliczne i nie wiele zniszczone. za 15 sztuk pajacyków. Zapłaciłam całe 30 zł :D Są w różnych rozmiarach. Pajacyki już mam, body też. Więc zostało mi zakupic jeszcze pare rzeczy. Już mam poł szafy dla Maluszka. Masakra. Dobrze mi idzie z tą wyprawką. :D znowu dzisiaj nie miałam czasu na zrobienie zdjęc. może jutro po pracy mi sie uda?? :( Maskara doba dla mnie jest za któka....

Do góry