reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Dziewczyny fajne ciuszki :tak:

Angel mnie się bardziej podobają ciuszki dla chłopców :-D i nawet jest fajny wybór .. Gorzej jak dziecko urośnie . Dla Borysa trudno mi znaleźć coś fajnego i nie w "burych " kolorach

reklama
ja sobie na razie tylko ogladam:)

414-963-X48s.jpg

Kindzia ta ostatnia sukienusia przesłodka :) z jakiego sklepu to masz?? :) jak mi lekarz potwierdzi dziewczynkę już wiem w jakim stroju będzie na śniadaniu wielkanocnym :) :) :) :)

Mini a mnie sie wydaje ze własnie jest za duzo
i ja nie wiem co wygodne , w czym "młodej" ładnie
a tak "posprawdzac na modelce" to nie bardzo to ceny sa masakryczne
tak po zdjeciach to mi sie podobaja tuniki i rajtki/getry
ale takie tiule/falbanki w sukienkach to nie.. jak beza moim zdaniem..

Lina next

wydaje mi sie ze dziewczyknę łatwiej ubrać niż chłopca, mój chrześniak ma 3.5l i jak byłam teraz na weekendzie u siostry to byłysmy w sklepach m.in realu, M1 i tam wiekszosc ubranek to dla dziewczynek a dla chłopców jedna mała półeczka :/ no ale wiadomo z dziewczynka zawsze łatwiej niż z chłopcem, bynajmniej mi się tak tylko wydaje :)

reklama
Moj ulubiony watek zakupowy :) :) :)

Ja sobie wczoraj zrobiłam na stronie IKEA listę zakupów dla dziecka. Chyba łóżeczko też stamtąd wezmę, podoba mi się ich "prostackie" wzornictwo. Wanienka, ręczniki i jakieś pierdoły też z ikei:tak:.

My tez przy Misce wiekszosc rzeczy kupowalismy w IKEI - takie jak wanienki wlasnie jakies podkladki, reczniki, przewijak i nakrycia na przewijak, czesc poscieli, lampke do jej pokoju i do tej pory uzywamy i jestem bardzo zadowolona :)

CUDA, CUDENKA :)
Tak patrze i wzdycham i tak sobie mysle, ze jak tym razem mamy chlopca to ciezko mi bedzie sie powstrzymac od dziewczynkowych zakupow ....

Do góry