reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Ja jakiś kombinezonik będę mieć, bo termin na początek marca, a kto wie czy nie szybciej. Ale zobaczymy czy nie dostanę jakiegos po chrzesniaku (z listopada, więc cieplych rzeczy miałs poro), a jak nie to kupie na allegro bądź w lumpku - wyjdzie max 10 zł a ja nie będe się bała czy maluszkowy za zimno. Nowego nie ma sensu, bo ceny kosmiczne ;-)

Ewstra super kombinezonik - ja miałąm dla Dobrusi podobny, tyle, ze większy - jest super, milutki i ciepły :tak:

Olavip to zazdroszczę że możesz sie tak tanio zaopatrywać ;-)

reklama
a ja dostałam becik i myślę że na wyjście ze szpitala może się przydać
becik.jpg

ale ten kombinezon jest przesłodki dzidziuś misiaczek :-) myślę że coś takiego zakupie też tyle że wtedy nie kombinezon ocieplany a takie coś lżejsze :tak:

anula_mm - myślisz że się przyda przy wyjściu ze szpitala?a da się go zamontować we fotelik? U nas (zresztą z tego co wiem to w większości szpitali) nie wypuszczą bez fotelika samochodowego...

a co do kombinezonów - oprócz takich ciepłych zimowych są też takie polarkowe całe - lżejsze (widziałam u kumpeli która rodziła w lutym i ona swoją córkę w tym właśnie trzymała luty-marzec)

Ostatnia edycja:
Ewstra śliczny kombinezon :tak:
Anula ale słodki becik :-) Mnie położne ubierały Borysa na wyjście i zapakowały go do rożka , owinęły kocem i taki pakunek włożyły do fotelika :szok: a rodziłam w maju ....

Mini55 polecam zrobienie takiego worka.:-))))
wystarczy zdobyć styropianowe kuleczki , granulat do wypełnień.
można znaleźć tani jak sie dobrze poszuka.
.. a może ktoś ma na zbyciu (jakaś firma w okolicy)

Skrawki materiału i jazda! ;-)))

Ostatnia edycja:
te worki sako sa super - bardzo wygodnie się na nich siedzi:tak: - gorzej wstać z dużym brzuchem bez pomocy :rofl2: a ja planuje kupic taki wypełniacz (na allegro jest sporo ofert) i zrobic puf dla Dobrusi na szydełku :tak: ale chyba od razu dwa :confused:

reklama
Do góry