reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

hehe Kasiurek jest moja u ciebie w linku tyle że ma krótki rękaw :) ja w sklepie kupiłam, takim normalnym za 20zł nic nie było o tym że to dla karmiących ale te guziki mnie sprowokowały do kupna :) a takich z guzikami po środku mam też więc na pewno się przyda, jeszcze ze 2 dokupię i będę gotowa na karmienie i pobyt w szpitalu :-D

reklama
hehe Kasiurek jest moja u ciebie w linku tyle że ma krótki rękaw :) ja w sklepie kupiłam, takim normalnym za 20zł nic nie było o tym że to dla karmiących ale te guziki mnie sprowokowały do kupna :) a takich z guzikami po środku mam też więc na pewno się przyda, jeszcze ze 2 dokupię i będę gotowa na karmienie i pobyt w szpitalu :-D
hehe no ja zadzumiona i nie ten link za pierwsyzm razem dalam haha ;]ale blondyny tak maja ;]

Mnie też czeka zakup koszul do karmienia (te co miałam to wydałam...) i wygodnego szlafroku.
A jak te koszule z guziczkami po skosie - nie wbijają się w rękę jak się na boku lezy? Bo tego się najbardziej obawiam, a podobaja mi się :tak:
Ale to pikuś, ja musze sie rozglądać za porządnymi stanikami do karmienia, bo jak mnie znów będzie tak zalewac to z 3 minimum musze mieć, a to w moim przypadku może być z 600zł :baffled:

Ostatnia edycja:
mata-kow - o matko to Ci współczuję!! ja staniki do karmienia kupowałam na targu po 12zł.... i teraz też tak chyba zrobię....tylko one takie miekkie,bez fiszbina tylko tyle że odpinane. Ale pewnie na wyjazdy i gości przydałby mi się taki porządniejszy,co by w nim cycki wyglądały jako tako,bo mam ciężki biust i nie trudno sobie wyobrazić jak w tych miekkich się wygląda (ale stwierdzam że jeśli chodzi o wygodę to super,bo jak mnie coś uciskało to lało się z każdej strony....) Pamiętam,że jak gdzieś na imprezę szliśmy to zakładałam normalne staniki, byłe były miekkie i dobre rozmiarowo (nie było problemu żeby wysunąć pierś i podać,ale dla mnie to było dobre rozwiązanie na krótko,bo w takich szybciej mi mleko nachodziło i się lało)
coś widzę,że znasz ten ból chodzenia w staniku 24h na dobę i przecieków:baffled:

a podobno ma przyjsc wczesnie wiosna :) zima ma byc wczesna krotka ale bardzo bardzo zimna i sniezna ja sie wlansie zastabawiam nad kombinezonkiem tak sie zastanawiam czy sie oplaca kupowac kombinezonik zeby malenstwo zeszpitala przywiesc zobaczymy jaka bede pogoda moze sie uda ze bedzie ciepelko

a ja też mam na koniec marca.

Bozienka - ja nie kupuję. W razie co to ja mam rozgarniętego męża to dokupi. (przy Jagodzie szybko nauczył się co jak wygląda hehe) W końcu my ze szpitala nie wyjdziemy po 4h, tylko najprędzej po 3 dobach,więc zdąży kupić,wyprać,przeprasować i przywieść. ALe jakoś mi się nie wydaje to konieczne(jak już to na krótko) a dość drogie. Wiadomo,że do domu trza dziecia zapakować w fotelik,to się grubo ubierze,przykryje kocem i będzie git.
A jeszcze jak Twoje przepowiednie pogodowe się sprawdzą to tym bardziej;-)

reklama
hehe dlamnie zimy moglo by niebyc ale niestety umnie troszke gorzej z tym kupowaniem bo maz pracuje caly czas od 3-4 rano do 13-14 potem ledwo zywy idzie spac rozumie go kiedys tez tak pracowalam to padaLAM NA PYSK a pozatym tutaj niema wyboru kolorow wszystko na jedna masc masakra ale moze pozycze odkogoc coprawda ja mam termin na 1 marzec wiec zima pewnie jeszcze bedzie

Do góry