reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

hehe Kasiurek jest moja u ciebie w linku tyle że ma krótki rękaw :) ja w sklepie kupiłam, takim normalnym za 20zł nic nie było o tym że to dla karmiących ale te guziki mnie sprowokowały do kupna :) a takich z guzikami po środku mam też więc na pewno się przyda, jeszcze ze 2 dokupię i będę gotowa na karmienie i pobyt w szpitalu :-D

reklama
hehe Kasiurek jest moja u ciebie w linku tyle że ma krótki rękaw :) ja w sklepie kupiłam, takim normalnym za 20zł nic nie było o tym że to dla karmiących ale te guziki mnie sprowokowały do kupna :) a takich z guzikami po środku mam też więc na pewno się przyda, jeszcze ze 2 dokupię i będę gotowa na karmienie i pobyt w szpitalu :-D
hehe no ja zadzumiona i nie ten link za pierwsyzm razem dalam haha ;]ale blondyny tak maja ;]

Mnie też czeka zakup koszul do karmienia (te co miałam to wydałam...) i wygodnego szlafroku.
A jak te koszule z guziczkami po skosie - nie wbijają się w rękę jak się na boku lezy? Bo tego się najbardziej obawiam, a podobaja mi się :tak:
Ale to pikuś, ja musze sie rozglądać za porządnymi stanikami do karmienia, bo jak mnie znów będzie tak zalewac to z 3 minimum musze mieć, a to w moim przypadku może być z 600zł :baffled:

Ostatnia edycja:
mata-kow - o matko to Ci współczuję!! ja staniki do karmienia kupowałam na targu po 12zł.... i teraz też tak chyba zrobię....tylko one takie miekkie,bez fiszbina tylko tyle że odpinane. Ale pewnie na wyjazdy i gości przydałby mi się taki porządniejszy,co by w nim cycki wyglądały jako tako,bo mam ciężki biust i nie trudno sobie wyobrazić jak w tych miekkich się wygląda (ale stwierdzam że jeśli chodzi o wygodę to super,bo jak mnie coś uciskało to lało się z każdej strony....) Pamiętam,że jak gdzieś na imprezę szliśmy to zakładałam normalne staniki, byłe były miekkie i dobre rozmiarowo (nie było problemu żeby wysunąć pierś i podać,ale dla mnie to było dobre rozwiązanie na krótko,bo w takich szybciej mi mleko nachodziło i się lało)
coś widzę,że znasz ten ból chodzenia w staniku 24h na dobę i przecieków:baffled:

a podobno ma przyjsc wczesnie wiosna :) zima ma byc wczesna krotka ale bardzo bardzo zimna i sniezna ja sie wlansie zastabawiam nad kombinezonkiem tak sie zastanawiam czy sie oplaca kupowac kombinezonik zeby malenstwo zeszpitala przywiesc zobaczymy jaka bede pogoda moze sie uda ze bedzie ciepelko

a ja też mam na koniec marca.

Bozienka - ja nie kupuję. W razie co to ja mam rozgarniętego męża to dokupi. (przy Jagodzie szybko nauczył się co jak wygląda hehe) W końcu my ze szpitala nie wyjdziemy po 4h, tylko najprędzej po 3 dobach,więc zdąży kupić,wyprać,przeprasować i przywieść. ALe jakoś mi się nie wydaje to konieczne(jak już to na krótko) a dość drogie. Wiadomo,że do domu trza dziecia zapakować w fotelik,to się grubo ubierze,przykryje kocem i będzie git.
A jeszcze jak Twoje przepowiednie pogodowe się sprawdzą to tym bardziej;-)

reklama
hehe dlamnie zimy moglo by niebyc ale niestety umnie troszke gorzej z tym kupowaniem bo maz pracuje caly czas od 3-4 rano do 13-14 potem ledwo zywy idzie spac rozumie go kiedys tez tak pracowalam to padaLAM NA PYSK a pozatym tutaj niema wyboru kolorow wszystko na jedna masc masakra ale moze pozycze odkogoc coprawda ja mam termin na 1 marzec wiec zima pewnie jeszcze bedzie

Do góry