reklama
Perelandra
Fanka BB :)
zimno się zrobiło, a ja nie mam się w co ubrać.... ledwo się zasunę w jedynej kurtce :-(
znalazła takie coś 1*PIĘKNA KURTKA CIĄŻOWA FIRMY MAMA B.P.C.ROZM.44 (1844135313) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy chyba trochę na wyrost i teraz się zastanawiam...
a jak tam u Was z kurtkami/płaszczami? Jak sobie radzicie?
znalazła takie coś 1*PIĘKNA KURTKA CIĄŻOWA FIRMY MAMA B.P.C.ROZM.44 (1844135313) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy chyba trochę na wyrost i teraz się zastanawiam...
a jak tam u Was z kurtkami/płaszczami? Jak sobie radzicie?
Ja mam plaszcz na jesien i taka dluzsza kurtke khaki na teraz, ale na zime za to nie mam w co sie ubrac jak zmierzylam swoj plaszcz zimowy to sie zapielam ale guziki wygladaly jak by mialy wystrzelic zaraz:-)moj do mnie mowi sciagaj ten plaszcz bo guziki mi zaraz oczy powybijaja
Ewstra
fajna ta kurtka, ja przymierzylam swoja kurtke zimowa i.... brakuje mi sporo by sie dopiac
MantaZG
Perelandra
No właśnie muszę się przejść po lumpkach ale u nas nie ma za dużego wyboru, może u znajomej coś się pojawi wkrótce
a ta kurtka nawet niezła, tyle że wolałabym tę czerwoną
w zimową to na pewno się nie zmieszczę - nie zapnę się za nic
a ta kurtka nawet niezła, tyle że wolałabym tę czerwoną
w zimową to na pewno się nie zmieszczę - nie zapnę się za nic
reklama
Perelandra
Mini ja do pracy nie chodzę więc w zimie nie będę biegać po mrozie, a w razie czego założę 3 swetry ;-)Perelandra kurteczka fajna tylko że to chyba jesienna ... Ja bym chyba już w zimówkę zainwestowała
Podziel się: