reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

to niech ktoś uszyje... ciotki jakieś, albo ktoś:-)))

krawcowa też za wiele nie weźmie za taką pufke.
A sama sobie tylko w domu wypełnisz:-))))

reklama
Fajowa kurtałka i nie jest droga :o
ja właśnie też szukam czegoś.
Najpierw się w tygodniu po 'moich' lumpkach przejdę :-))) czasami skarby uda mi sie złowić.

tak patrze teraz, że ta kurtka to u mnie w mieście. o;p

Ja mam plaszcz na jesien i taka dluzsza kurtke khaki na teraz, ale na zime za to nie mam w co sie ubrac jak zmierzylam swoj plaszcz zimowy to sie zapielam ale guziki wygladaly jak by mialy wystrzelic zaraz:-)moj do mnie mowi sciagaj ten plaszcz bo guziki mi zaraz oczy powybijaja:-D

No właśnie muszę się przejść po lumpkach ale u nas nie ma za dużego wyboru, może u znajomej coś się pojawi wkrótce
a ta kurtka nawet niezła, tyle że wolałabym tę czerwoną :-p
w zimową to na pewno się nie zmieszczę - nie zapnę się za nic

ja w zimowo-jesienną kurtkę się jeszcze spokojnie mieszcze ( jest typowo sportowa, wiec bardzo luźna)a i płaszcz mam jakiś większy w szafie.. mam nadzieje że uda mi sie przechodzić zimę bez wydatków tego typu....

reklama
Do góry