reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Anula ale słodki becik :-) Mnie położne ubierały Borysa na wyjście i zapakowały go do rożka , owinęły kocem i taki pakunek włożyły do fotelika :szok: a rodziłam w maju ....
o matko co Ty??? w maju??? jak one go tam zapięły?? szok:szok: ja wychodziłam z Jagodą 11 czerwca i miała na sobie body na dł rękaw +śpiochy+kaftanik tak w fotelik i na czas przejścia przez szpital kazały nakryć pieluchą (położna która mi ją ubierała stwierdziła że ubrała dość grubo i w samochodzie mamy ściagnąć tą pieluchę co zakrywa całe dziecko,a na dworze zawiewało troszkę:)

a co do płaszczu - ej no bez jaj...Ja mam nadzieję,że zmieszczę się w mój płaszcz.... ewentualnie przeszyje guziki....chyba....... a na teraz mam taką niebieską sportową z H&M (trochę mi była duża,ale kumpela w zeszłym roku ja kupiła za 130zeta i w domu stwierdziła,że jej się nie podoba i kupiłam nówkę z netką za 50:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ewstra w kombinezoniku sie po prostu zakochalam :)
sama o takim mysle :)

a ja dostałam becik i myślę że na wyjście ze szpitala może się przydać
Zobacz załącznik 396795

ale ten kombinezon jest przesłodki dzidziuś misiaczek :-) myślę że coś takiego zakupie też tyle że wtedy nie kombinezon ocieplany a takie coś lżejsze :tak:

Miski sa przekochane i pewnie sie przyda do spania pozniej ten becik, a nie tylko do transportu.

czy to łapki niedrapki? ja też pierwszy zakup mam za sobą, kupiłam ten rożek, który polecała ivi
Śliczny ROŻEK becik niemowlęcy Z HAFTEM kolorki (1846050466) - Aukcje internetowe Allegro
i razem z nim taki zestawik
NOŻYCZKI CĄŻKI PILNICZEK Zestaw BABYONO tanio (1864313191) - Aukcje internetowe Allegro
na razie nie kupuje nic więcej, bo wiem że sporo rzeczy dostanę, idzie mi też paczka ze Stanów z ubrankami dziecięcymi, nie wiem co tam konkretnie będzie może z niemowlęcych ciuszków też się coś znajdzie ;) czekam właśnie niecierpliwie, bo to już miesiąc idzie i dalej jej nie ma ;/ ale to tak zawsze do 8tyg trzeba czekac
zamówiłam też dla siebie taki sweterek
CIĄŻOWY REGULOWANY SWETER KARDIGAN OTULI BRZUSZEK (1845717702) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
też bez szalenstw , bo jeszcze się mieszczę w stare rzeczy. 3 kg na razie przytyłam a nie wiem jak to będzie z wagą później, nie chciałabym kupować rzeczy tylko na krótką chwilę

renia - daj znać co będziesz o nim sądziła, mam nadzieje że będziesz z niego równie zadowolona co ja :)

ja dziś kupiłam młodej skarpetki 3pak :) a rożki czy inne ubranka to zacznę kupować po tym usg.. chyba :)

reklama
Do góry