reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Anula ale słodki becik :-) Mnie położne ubierały Borysa na wyjście i zapakowały go do rożka , owinęły kocem i taki pakunek włożyły do fotelika :szok: a rodziłam w maju ....
o matko co Ty??? w maju??? jak one go tam zapięły?? szok:szok: ja wychodziłam z Jagodą 11 czerwca i miała na sobie body na dł rękaw +śpiochy+kaftanik tak w fotelik i na czas przejścia przez szpital kazały nakryć pieluchą (położna która mi ją ubierała stwierdziła że ubrała dość grubo i w samochodzie mamy ściagnąć tą pieluchę co zakrywa całe dziecko,a na dworze zawiewało troszkę:)

a co do płaszczu - ej no bez jaj...Ja mam nadzieję,że zmieszczę się w mój płaszcz.... ewentualnie przeszyje guziki....chyba....... a na teraz mam taką niebieską sportową z H&M (trochę mi była duża,ale kumpela w zeszłym roku ja kupiła za 130zeta i w domu stwierdziła,że jej się nie podoba i kupiłam nówkę z netką za 50:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ewstra w kombinezoniku sie po prostu zakochalam :)
sama o takim mysle :)

a ja dostałam becik i myślę że na wyjście ze szpitala może się przydać
Zobacz załącznik 396795

ale ten kombinezon jest przesłodki dzidziuś misiaczek :-) myślę że coś takiego zakupie też tyle że wtedy nie kombinezon ocieplany a takie coś lżejsze :tak:

Miski sa przekochane i pewnie sie przyda do spania pozniej ten becik, a nie tylko do transportu.

czy to łapki niedrapki? ja też pierwszy zakup mam za sobą, kupiłam ten rożek, który polecała ivi
Śliczny ROŻEK becik niemowlęcy Z HAFTEM kolorki (1846050466) - Aukcje internetowe Allegro
i razem z nim taki zestawik
NOŻYCZKI CĄŻKI PILNICZEK Zestaw BABYONO tanio (1864313191) - Aukcje internetowe Allegro
na razie nie kupuje nic więcej, bo wiem że sporo rzeczy dostanę, idzie mi też paczka ze Stanów z ubrankami dziecięcymi, nie wiem co tam konkretnie będzie może z niemowlęcych ciuszków też się coś znajdzie ;) czekam właśnie niecierpliwie, bo to już miesiąc idzie i dalej jej nie ma ;/ ale to tak zawsze do 8tyg trzeba czekac
zamówiłam też dla siebie taki sweterek
CIĄŻOWY REGULOWANY SWETER KARDIGAN OTULI BRZUSZEK (1845717702) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
też bez szalenstw , bo jeszcze się mieszczę w stare rzeczy. 3 kg na razie przytyłam a nie wiem jak to będzie z wagą później, nie chciałabym kupować rzeczy tylko na krótką chwilę

renia - daj znać co będziesz o nim sądziła, mam nadzieje że będziesz z niego równie zadowolona co ja :)

ja dziś kupiłam młodej skarpetki 3pak :) a rożki czy inne ubranka to zacznę kupować po tym usg.. chyba :)

reklama
Do góry