reklama
Mini55
&&&&&
Tu jest duuużo więcej filmików
Filmiki instruktażowe
Filmiki instruktażowe
Ja nigdy nawet małego dziecka na rękach nie miałam, ale co tam, jakoś dam radę. I chyba faktycznie kupię tkaną. Najwyżej potem dokupię jeszcze jakieś nosidło. Planuję jeszcze co najmniej jedno dziecko później (chyba, że mi się po pierwszym odwidzi), to mogę zainwestować w taki sprzęt.
Jak pisałam przyszły mi jeansy i polecam Wam, są naprawdę fajne, obawiam się jednak,że będę musiała wymienic na większy rozmiar, bo teraz wchodzą, ale ciężko a za msc, dwa jeżeli tyłek mi urośnie już nie wejdą
Fotki
A ponadto byłam dziś w sklepie no i nie mogłam się już powstrzymac, była promocja to sobie kupiłam cosik dla dzidziusia, ależ radości dostarcza ten pierwszy zakup
Bodziaki czy co to tam jest, kupiłam za całe 5 zł. Kolor zwykły biały bo nie wiem co w brzuszku siedzi
Skarpetki, jak je zobaczyłam wiedziałam,że sa moje, koszt 2,99 maja ładny kolorek ale fotka ciemna wyszła
I łapki-rękawiczki, przesłodkie takie malunie, matko wiedziałam,że bobasy sa maciupkie ale aż tak?
Fotki
A ponadto byłam dziś w sklepie no i nie mogłam się już powstrzymac, była promocja to sobie kupiłam cosik dla dzidziusia, ależ radości dostarcza ten pierwszy zakup
Bodziaki czy co to tam jest, kupiłam za całe 5 zł. Kolor zwykły biały bo nie wiem co w brzuszku siedzi
Skarpetki, jak je zobaczyłam wiedziałam,że sa moje, koszt 2,99 maja ładny kolorek ale fotka ciemna wyszła
I łapki-rękawiczki, przesłodkie takie malunie, matko wiedziałam,że bobasy sa maciupkie ale aż tak?
kamilaedi
Fanka BB :)
atomowka super te spodenki masz !
Mini- ale sie usmialam z tego kociaczka
dzieki za podrzucenie linka z filmikami, musze sie naogladac, zeby przelamac strach, a pozniej kupic chuste i probowac na lalce
atomowka- ja bym wymienila, galotki fajne, ale takie opiete max, wieksze troszku beda git! i ja tez sie skusilam ostatnio i zakupilam kilka sztuk uniwersalnych bialych bodziakow, bo stwierdzilam, ze sie tamte po Julii spraly, wiec kilka nowych sie przyda:-)
dzieki za podrzucenie linka z filmikami, musze sie naogladac, zeby przelamac strach, a pozniej kupic chuste i probowac na lalce
atomowka- ja bym wymienila, galotki fajne, ale takie opiete max, wieksze troszku beda git! i ja tez sie skusilam ostatnio i zakupilam kilka sztuk uniwersalnych bialych bodziakow, bo stwierdzilam, ze sie tamte po Julii spraly, wiec kilka nowych sie przyda:-)
lastpetunia
Fanka BB :)
atomówka super spodnie i słodkie ciuszki dla dzidziolka ) podeślij linka do spodni bo znaleźć nie mogę :/ ślepa jestem jeśli podałaś.
reklama
Kurcze kuszą mnie te chusty.... sama nie wiem....do Jagody nie kupowałam bo wtedy akurat była ta afera że w Stanach ileś tam noworodków w krótkim czasie zmarło przez noszenie w chuście i nosidle, więc każdy się tego wystraszył.... No ale w Pl nie słyszałam o takich przypadkach, wystarczy chyba pilnować alby główka byłą dobrze ułożona? Sama nie wiem co zrobić,w końcu będę miała maleństwo, Jagodę do ogarnięcia i wszystko w domu do zrobienia.... Ależ mam dylemat
Podziel się: