reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Jasne wrzucę fotę, jak tylko będę miała bluzę
Kolor wybrałam koral taki ładny mi się wydał i w sumie ciepłych ubrań nie mam w takich kolorach

ajako a te spodnie co zamówiłam to dobre są? zadowolona z nich byłas?
POdeślesz linka do tych o których Ty myślisz?

Ostatnia edycja:
reklama
Atomówka bluza cudna :tak: Może i ja bym się na taką skusiła ;-)

Jak któraś zainteresowana to jest przecena w H&M i są przecenione rzeczy dla niemowlaczka . Np bodziak z długim rękawkiem zapinany z boku za 10 zł :tak:

Atomówka fajna bluza :tak:

Maritek ciekawa ta koszula do karmienia :tak: ja do szpitala kupiłam sobie taka z rozcięciami i zakłądami na piersi - ale to była porażka, dobrze, że przewidziałam, że piersi wystawac mogą i sobie zatrzaski wszyłam, bo inaczej świeciłabym cyckami na oddziale :zawstydzona/y: ciekawe czy tu nadmair materiału i jego elastycznośc sa na tyle duże, że przy nawale pokarmu, jak piersi są wielkie jak u Pameli nie będzie pierś wystawać...

Ja miałam koszulę zapinaną na guziczki Do porodu przez całą długość a potem tylko na biuście ... Super mi się sprawdziły . Nic nie wystawało bo jak trzeba było to się zapięłam .. No i nie były ciążowe tylko zwykłe ;-)

dziewczyny jak jest juz temat koszul do karmienia to czy w szpitalu trzeba miex koszulę czy mozna mieć piżamkę spodnie z bluzką która nadaje sie do kramienia?? Bo ja normalnie nie trawie koszul do spania :/ nie wiem czemu ale muszę miec długię spodnie do spania bo inaczej nie zasne, bede sie wiercic itp a jak przyjdzie mi byc w koszuli to chyba szlak mnie trafi :p

Wydaje mi się ze nie można mieć spodni :zawstydzona/y: Krocze trzeba wietrzyć i u nas nawet na majtki krzywo patrzyli ... No i codziennie był obchód i zaglądali nam między nogi :zawstydzona/y:

Ja też nie lubię koszulek ... No chyba żeby w nocy zakładać i rano szybko ściągać :-)

lastpetunia, zależy chyba od szpitala, u mnie były akceptowane tylko i wyłącznie koszulki właśnie dlatego, że trzeba krocze wietrzyć. O majtkach można było pomarzyć, jak tylko u kogoś majtki (nawet te siateczkowe) widzieli, to od razu ochrzan...

mini- serio zagladali miedzy nogi na obchodzie??????? myslalam, ze sie juz od lat tego nie praktykuje! bynajmniej w szpitalu gdzie ja rodzilam nie zauwazylam, zeby komukolwiek zagladano pod kołdre przy innych pacjentkach na sali, szokuje mnie to troche:shocked2:

atomowka- sorki, wstyd sie przyznac, ale ja nie potrafie wstawiac linkow:zawstydzona/y: gdzies wczesniej juz ktos wstawial link do tych spodni za 45 zl (i przesylka gratis).
te normalne jeansy, takie jak sobie zamowilas to jak normalne jeansy, na jesien i zime beda jak znalazl, bo ja swoja ciaze koncowe mialam przez cale lato (urodzilam 3 wrzesnia) wiec pozniej juz nie pochodzilam za bardzo, bo za goraco....teraz mysle, ze je znosze.
ładny ten kolorek bluzy wybralas!

reklama
Ajako niestety ale tak było szedł pan doktor z całą świtą i zaglądali pod kołderki ... Raz tylko mi się zdarzyło że tylko zapytał czy wszystko ok ..

Do góry