reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Jasne wrzucę fotę, jak tylko będę miała bluzę
Kolor wybrałam koral taki ładny mi się wydał i w sumie ciepłych ubrań nie mam w takich kolorach

ajako a te spodnie co zamówiłam to dobre są? zadowolona z nich byłas?
POdeślesz linka do tych o których Ty myślisz?

Ostatnia edycja:
reklama
Atomówka bluza cudna :tak: Może i ja bym się na taką skusiła ;-)

Jak któraś zainteresowana to jest przecena w H&M i są przecenione rzeczy dla niemowlaczka . Np bodziak z długim rękawkiem zapinany z boku za 10 zł :tak:

Atomówka fajna bluza :tak:

Maritek ciekawa ta koszula do karmienia :tak: ja do szpitala kupiłam sobie taka z rozcięciami i zakłądami na piersi - ale to była porażka, dobrze, że przewidziałam, że piersi wystawac mogą i sobie zatrzaski wszyłam, bo inaczej świeciłabym cyckami na oddziale :zawstydzona/y: ciekawe czy tu nadmair materiału i jego elastycznośc sa na tyle duże, że przy nawale pokarmu, jak piersi są wielkie jak u Pameli nie będzie pierś wystawać...

Ja miałam koszulę zapinaną na guziczki Do porodu przez całą długość a potem tylko na biuście ... Super mi się sprawdziły . Nic nie wystawało bo jak trzeba było to się zapięłam .. No i nie były ciążowe tylko zwykłe ;-)

dziewczyny jak jest juz temat koszul do karmienia to czy w szpitalu trzeba miex koszulę czy mozna mieć piżamkę spodnie z bluzką która nadaje sie do kramienia?? Bo ja normalnie nie trawie koszul do spania :/ nie wiem czemu ale muszę miec długię spodnie do spania bo inaczej nie zasne, bede sie wiercic itp a jak przyjdzie mi byc w koszuli to chyba szlak mnie trafi :p

Wydaje mi się ze nie można mieć spodni :zawstydzona/y: Krocze trzeba wietrzyć i u nas nawet na majtki krzywo patrzyli ... No i codziennie był obchód i zaglądali nam między nogi :zawstydzona/y:

Ja też nie lubię koszulek ... No chyba żeby w nocy zakładać i rano szybko ściągać :-)

lastpetunia, zależy chyba od szpitala, u mnie były akceptowane tylko i wyłącznie koszulki właśnie dlatego, że trzeba krocze wietrzyć. O majtkach można było pomarzyć, jak tylko u kogoś majtki (nawet te siateczkowe) widzieli, to od razu ochrzan...

mini- serio zagladali miedzy nogi na obchodzie??????? myslalam, ze sie juz od lat tego nie praktykuje! bynajmniej w szpitalu gdzie ja rodzilam nie zauwazylam, zeby komukolwiek zagladano pod kołdre przy innych pacjentkach na sali, szokuje mnie to troche:shocked2:

atomowka- sorki, wstyd sie przyznac, ale ja nie potrafie wstawiac linkow:zawstydzona/y: gdzies wczesniej juz ktos wstawial link do tych spodni za 45 zl (i przesylka gratis).
te normalne jeansy, takie jak sobie zamowilas to jak normalne jeansy, na jesien i zime beda jak znalazl, bo ja swoja ciaze koncowe mialam przez cale lato (urodzilam 3 wrzesnia) wiec pozniej juz nie pochodzilam za bardzo, bo za goraco....teraz mysle, ze je znosze.
ładny ten kolorek bluzy wybralas!

reklama
Ajako niestety ale tak było szedł pan doktor z całą świtą i zaglądali pod kołderki ... Raz tylko mi się zdarzyło że tylko zapytał czy wszystko ok ..

Do góry