reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

przyszły mi te pasy ciążowe, nie jest to może super rewelacja ale w sumie mogą się przydać... miałam wszywać w spódnicę ale zdecydowanie lepiej wygląda na wierzchu niż w spodzie, no i zawsze mogę założyć do innej spódniczki albo spodni :tak:
Poza tym przyszedł stanik, jak otworzyłam to sobie pomyślałam: "o rany ale wielki, będę musiała jeszcze urosnąć do niego", oczywiście okazało się, że jest idealny:szok: 85 F

reklama
Perelandra- ładnie prosze fote Ciebie w pasie!! tez sie zastanawiam, bo mnie tu caly czas kusicie jakimis zakupami i sie chce cos kupic, ale tez zastanawiam sie ciagle czy jest sens...

ale ta niebieska jest ładna!! (uwierz mi że mówi CI to kobieta która miała większość czarnych/ciemnych ubrań w szafie,ale mąż mnie jakoś pozmieniał i teraz mam jeszcze fiolety,2białe bluzki i 1 turkusową:)

Perelandra- no ładnie, ładnie! bardzo ładnie! a jakie brzusio oooo! ale ten czarny masz pod bluzką, prawda? a ten turkusowy na wierzchu? fajnei to wyglada, podoba mi sie i wlasnie bym sie skusila,ale chyba tylko na czarny, zeby do wszystkiego pasowal tzn. do kazdej bluzki.

Olavip- jak jakos tez wiekszosc ciuchow w szafie mam czarnych, nie wiem czemu tak jest i nie wiem czy ten czarny nie dodaje troche lat, chyba musze sie skusic na jakies kolorowe bluzki na ta jesienno- zimowa ciaze, bo i tak szaro-ponuro bedzie.

olavip ja mam różne kolory ubrań w szafie - tutaj czarne pod ten czarny pas, a tak to czerwone, zielone, fuksja... lubię żywe kolorki ale ten pas turkusowy wygląda na moim brzuchu jak opona, miał być ciemniejszy... :baffled:
ajako obydwa pasy mam na bluzkę założone i właśnie fajnie, że się ten pas czarny do czarnego ubrania nie rzuca w oczy

aaaaaaaa to taki numer! no wlasnie czarny sie zleje z czarnymi ciuchami i nie podpada, ze to osobny "ciuch";-) a ten turkus to bedziesz miala taki szalowy jak bedziesz chciala, zeby sie brzuszek rzucal w oczy ot co!

reklama
Do góry