reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Poza tym przyszedł stanik, jak otworzyłam to sobie pomyślałam: "o rany ale wielki, będę musiała jeszcze urosnąć do niego", oczywiście okazało się, że jest idealny:szok: 85 F

hehe nie martw się ja przed ciążą nosiłam 75F, teraz jestem w 13 tyg i już musiałam zmienic na wiekszy.... A jak sobie pomyślę ile mi jeszcze urosną, to juz mnie boli kręgosłup:D

reklama
ivi ale jak koszulka jest za krótka, bo już mam brzuszek duży to jak to wygląda?
poproszę męża o fotkę jutro, oki? ja mam 2 pasy - jeden "płaski" i jeden marszczony. I ten marszczony najlepiej wg mnie wygląda, bo opuszczam go dość nisko i wygląda jakbym pod bluzką miała krótką spódniczkę ;)

ja dzisiaj byłam w triumphie i też kupiłam sobie 2 staniki:) nosiłam DD, ale mąż jak mi czasem robił prezenty z markowej bielizny to biustonosze musiały być E(teraz mi się z nich wylewa) więc wchodzę do sklepu i mówię,że chyba G potrzebuje i okazało się że jednak 85F:) hehe, wiecie ja tam byłam nauczona kupować biustonosze w cenie 12-30zł hehe. Ale jak dostałam pierwszy firmowy i porządny biustonosz w prezencie od mężusia,to bez porównania.... ja mam ciężki biust i te tanie podnosiły się z tyłu, żgały mnie w pachy i szybko im druty wychodziły.... a te porządne, nic się nie podnosi z tyłu, nic nie uwiera i długo nic się z nimi nie dzieje:) a takie moje wywody i przemyślenia:) głupi stanik a taka filozofia :-D

laski wlasnie przyszly mi te legginsy ocieplane za 12 zeta, fajne sa, faktycznie ocieplone takim fajnym czyms ala mis czy polarek.
tylko UWAGA; to sa legginsy dla niskich dziewczyn jak ja, jak ktoras jest wysoka to niech sie nie skusi, nie ma sensu, bo na mnie sa akurat a ja mam tylko 1, 58 wzrostu:cool2:
aha i ten panel jest taki skromniutki, znaczy sie tez niski, nie naciagnie sie za wysoko, ale wygodny, bo konczy sie szeroka guma, dobrze sie trzyma poki co.

Pinula- dlaczego sie nie doczekalam na fote Ciebie w spodniach za 45 zl??zrobisz?

Ajako toć pisałam,że to leginsy dla malutkich kobitek
Ja mam 165 cm czyli chyba standard i dla mnie są za krótkie
Bo muszę ję podciągać wyżej,żeby krok był na swoim miejscu
Panel u mnie akurat jest spory
Za to w tych zwykłych panela nie ma prawie wcale, jest taki sam jak w zwykłych legginsach, kończy się na pępku albo nawet pod

Pinula ja też czekam na fotę z spodniach

ooo wlasnie pamietalam, ze cos ktoras z Was juz wczesniej pisala, tylko nie moglam sobie przypomniec kto to byl.
wlasnie to sa legginsy dla takich krasnali jak ja:-D , bo na mnie sa idealne, co mnie bardzo cieszy, bo wszystkie inne jakie mam to wlasnie tak mi sie lasuja do dolu (w okolicach kostki), bo sa za dlugie.

tak mnie kusza jeszcze te super tanie spodnie, bo 45 zeta, ale sie zastanawiam czy ja bede miala gdzie w tym wszystkim chodzic:baffled: bo juz teraz nigdzie nie wychodze, a co dopiero zima, ludzie ale obrosne w tluszcz:szok::-D

A ja się zarzekałam że spodni nigdy nie kupię przez neta ale jednak się skusiłam
Jak będzie zły rozmiar to odeślę z powrotem
Kupiłam takie może o tych mówisz też 45 zł kosztują
-50% Spodnie ciązowe JEANS DZINSY z panelem 40/L (1794036843) - Aukcje internetowe Allegro

No i taką bluzę też sobie wzięłam, na pewno się przyda bo kocham chodzić w bluzach
No i też taniocha
Bluza - tunika z kaprurem ciążowa bombka !!! (1820705115) - Aukcje internetowe Allegro

Póki co już nic więcej nie kupuje
Tylko płaszcz i buty zimowe

nie spodnie to nie te:no:, takich mam 2 pary z poprzedniej ciazy, tamte wlasnie wydawaly sie miec troche inny fason i material, nooo ale jak Pinula wrzuci to jeszcze sobie poogladam i pomysle.
ale bluza fajowska, bardzo mi sie podoba, wiec poprosze o info jak ja dostaniesz i najlepiej fote of course!:tak::-)
a jaki kolorek wybralas?

reklama
Do góry