reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

tylko dobrze się wymierz, bo wzięłam S i są mi za duże.. :) a takie dzinsy ( SPODNIE CIĄŻOWE JEANS XXL*wysyłka gratis*PRZECENA (1832312638) - Aukcje internetowe Allegro ) polecam w ciemno, bo miałam te same przy Tymku. Fajne w nich przede wszystkim to, że w miarę rośnięcia ciała one się poddają i rozciągają;) wprawdzie nie wracają potem do swojego pierwotnego stanu, ale co tam;) Chodziłam poprzednio w nich od 4 czy 5 miesiąca aż do końca - w jednej i tej samej parze. I były super wygodne z tym panelem bez żadnego wzmocnienia między dzinsem a gumą.

Oo włąsnie te chce :-) I mam nadzieje, ze rozmiar najwiekszy bedzie ok heh Zawsze biore wieksze, a wiadomo przy takiej figurze czeka mnie jeszcze ostatni trymestr rośnięcia pewnie nie tylko na brzuchu :)
Ale biore je w ciemno wlasnie , za ta cene... :szok:

reklama
Ivi no mi właśnie te kolory też średnio pasują tych tunik, a szkoda, bo wydają się fajne i są naprawdę tanie
Ja spodni boję się kupić bez mierzenia na tyłek
Ja jestem marudna i spodnie, buty, kurtkę muszę przymierzyć bo potem rzucę do szafy i nie założe więcej

Mi przyszły te spodnie dzis . Przymierzyłam prosto po pracy. Są jak dla mnie szyte. Super.... Zrobie później zdjęcie to Wam pokaże...

a mój mąż mnie obejrzał w tych spodenkach i pomógł mi podjąć decyzje.. spróbuję wymienić na mniejsze;)

Oooo Pinula fotka bardzo by pomogła, bo jadak inaczej jak się zobaczy na kimś a inaczej jak na obrazku
Ja chciałabym kupić spodnie przez allegro ale zwyczajnie się boję, bo jak znam siebie zaraz mi nie będą pasowały
Zrób proszę fotkę tak od przodu i tyłeczka

Chce mi sie jakiejs tuniki i getrow bawelnianych bo te co mi przyszly to takie rajtopkowe, a wczoraj zamowilam te ocieplane :-)

reklama
Pinula- ja tez czekam na ta fotke, wrzucisz??
musze sie pomierzyc, bo mnie kusza te spodnie, tylko, ze 2 pary jeansow mam juz naszykowane (reszte musialabym poszukac), getry tez jakies mam i sie zastanawiam, bo jak bede musiala lezec do konca to i tak bez sensu, po co mi te ciuchy, tyle co do lekarza:crazy:

Do góry