reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

tylko dobrze się wymierz, bo wzięłam S i są mi za duże.. :) a takie dzinsy ( SPODNIE CIĄŻOWE JEANS XXL*wysyłka gratis*PRZECENA (1832312638) - Aukcje internetowe Allegro ) polecam w ciemno, bo miałam te same przy Tymku. Fajne w nich przede wszystkim to, że w miarę rośnięcia ciała one się poddają i rozciągają;) wprawdzie nie wracają potem do swojego pierwotnego stanu, ale co tam;) Chodziłam poprzednio w nich od 4 czy 5 miesiąca aż do końca - w jednej i tej samej parze. I były super wygodne z tym panelem bez żadnego wzmocnienia między dzinsem a gumą.

Oo włąsnie te chce :-) I mam nadzieje, ze rozmiar najwiekszy bedzie ok heh Zawsze biore wieksze, a wiadomo przy takiej figurze czeka mnie jeszcze ostatni trymestr rośnięcia pewnie nie tylko na brzuchu :)
Ale biore je w ciemno wlasnie , za ta cene... :szok:

reklama
Ivi no mi właśnie te kolory też średnio pasują tych tunik, a szkoda, bo wydają się fajne i są naprawdę tanie
Ja spodni boję się kupić bez mierzenia na tyłek
Ja jestem marudna i spodnie, buty, kurtkę muszę przymierzyć bo potem rzucę do szafy i nie założe więcej

Mi przyszły te spodnie dzis . Przymierzyłam prosto po pracy. Są jak dla mnie szyte. Super.... Zrobie później zdjęcie to Wam pokaże...

a mój mąż mnie obejrzał w tych spodenkach i pomógł mi podjąć decyzje.. spróbuję wymienić na mniejsze;)

Oooo Pinula fotka bardzo by pomogła, bo jadak inaczej jak się zobaczy na kimś a inaczej jak na obrazku
Ja chciałabym kupić spodnie przez allegro ale zwyczajnie się boję, bo jak znam siebie zaraz mi nie będą pasowały
Zrób proszę fotkę tak od przodu i tyłeczka

Chce mi sie jakiejs tuniki i getrow bawelnianych bo te co mi przyszly to takie rajtopkowe, a wczoraj zamowilam te ocieplane :-)

reklama
Pinula- ja tez czekam na ta fotke, wrzucisz??
musze sie pomierzyc, bo mnie kusza te spodnie, tylko, ze 2 pary jeansow mam juz naszykowane (reszte musialabym poszukac), getry tez jakies mam i sie zastanawiam, bo jak bede musiala lezec do konca to i tak bez sensu, po co mi te ciuchy, tyle co do lekarza:crazy:

Do góry