reklama
miska271
Fanka BB :)
ja kupując długo się zastanawiałam jaki chcę i oczywiście patrzyłam na gabaryty jego,kiedyś mieszkaliśmy w innej miejscowości i często korzystałam z autobusu,na razie nie mamy samochodu,mieszkaliśmy na parterze więc nie miałam problemów z wnoszeniem,ale włożenie go do autobusu graniczyło z cudem,a jeszcze trafiając na "cudownych" kierowców to mnie nosiło...wózek sporo dostał,sprawdza się na śniegu na nierównej powierzchni
teraz nas nie stać na nowy,a na te kilka miesięcy starczy,nie warto wydawać niepotrzebnie pieniądze,a mamy gdzie go trzymać więc tylko wyjmę nosidełko z maluchem i do domku
teraz nas nie stać na nowy,a na te kilka miesięcy starczy,nie warto wydawać niepotrzebnie pieniądze,a mamy gdzie go trzymać więc tylko wyjmę nosidełko z maluchem i do domku
No mi też się wydaje fajna, zobaczymy jak dotrze czy będzie ok
Dziś przyszły mi leginsy, materiał mają bardzo fajny ale ogólnie jestem raczej średnio zadowolona
Strasznie krótkie te leginsy, chyba na kobitki z krótkimi nóżkami, bo jak podciągam tak żeby brzuszek zakrywały i żeby krok był na swoim miejscu to niestety są sporo ponad kostkę No ale najwyżej po domu będę w nich śmigała
Dziś przyszły mi leginsy, materiał mają bardzo fajny ale ogólnie jestem raczej średnio zadowolona
Strasznie krótkie te leginsy, chyba na kobitki z krótkimi nóżkami, bo jak podciągam tak żeby brzuszek zakrywały i żeby krok był na swoim miejscu to niestety są sporo ponad kostkę No ale najwyżej po domu będę w nich śmigała
Angel.
Zwierzoholik;)
Do mamy tez doszły te legginsy po 7 zeta hehe Przez skypa wygladaly ok, zreszta za taka cena to co bedzie to bedzie.
Te kołyski OBŁĘDNE!!
Wiecie co ja chyba meble bede z PL siągac normalnie Tutaj sa strasznie drogie takie rzeczy!! Taka kołyska 70-90 funtow! Oczywiscie bez takich bajerow, czesto bez materaca
A ten caly zestaw wyszedlby mnie 70 funtow no prosze Was coza roznica!! Tak samo lozeczko potem tutaj.. jak wyzej bez materaca 100-200 funtow.. a tam tez takie zestawy , ze glowa boli co by nas wyszly z 90 funtow.. a jakie śliczne
Te kołyski OBŁĘDNE!!
Wiecie co ja chyba meble bede z PL siągac normalnie Tutaj sa strasznie drogie takie rzeczy!! Taka kołyska 70-90 funtow! Oczywiscie bez takich bajerow, czesto bez materaca
A ten caly zestaw wyszedlby mnie 70 funtow no prosze Was coza roznica!! Tak samo lozeczko potem tutaj.. jak wyzej bez materaca 100-200 funtow.. a tam tez takie zestawy , ze glowa boli co by nas wyszly z 90 funtow.. a jakie śliczne
ivi
uzależniona;) // I.2010
Zamówiłam dziś dwa pasy ciążowe jak przyjdą to zrobię fotkę i powiem jak się w tym czuję
Zamówiłam też tunikę sobie o taką, mega tania więc nawet jak będzie zły rozmiar to kasy nie szkoda
TUNIKA BLUZKA CIĄŻOWA WYPRZEDAŻ łosoś+ecru (1814215755) - Aukcje internetowe Allegro
Póki co kupuje takie ciuchy które mają unowerslany rozmiar
właśnie dziś przyszły moje zakupy od tego kolesia. Pisałam wam o spodniach, a zamówiłam też tunikę (ale tą fioletową). Tunika super, długa, fajny materiał jest.
spodnie też ok, ale aż nie mogę uwierzyć, bo S są za duże i nie wiem czy wymieniać czy poczekać aż mnie przybędzie
ivi
uzależniona;) // I.2010
atomówka - wysłałam Ci listę,ale Ty skasuj maila z posta bo spam Cię zaleje...
no tunika mi się tak podoba ze w niej od razu zaczęłam chodzić szkoda że więcej różnych kolorów nie mają, bo chętnie bym kupila nawet jeszcze jedna (tylko te inne kolory średnio mi pasują )
no tunika mi się tak podoba ze w niej od razu zaczęłam chodzić szkoda że więcej różnych kolorów nie mają, bo chętnie bym kupila nawet jeszcze jedna (tylko te inne kolory średnio mi pasują )
Angel.
Zwierzoholik;)
Tez chyba od tego faceta wezmę te "jeansy" zrobil przecene i jeszcze wysylke gratis heh
reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
tylko dobrze się wymierz, bo wzięłam S i są mi za duże.. a takie dzinsy ( SPODNIE CIĄŻOWE JEANS XXL*wysyłka gratis*PRZECENA (1832312638) - Aukcje internetowe Allegro ) polecam w ciemno, bo miałam te same przy Tymku. Fajne w nich przede wszystkim to, że w miarę rośnięcia ciała one się poddają i rozciągają wprawdzie nie wracają potem do swojego pierwotnego stanu, ale co tam Chodziłam poprzednio w nich od 4 czy 5 miesiąca aż do końca - w jednej i tej samej parze. I były super wygodne z tym panelem bez żadnego wzmocnienia między dzinsem a gumą.
Podziel się: