reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Maritek kołyska ponoć do pół roku starcza ale to chyba zależy od dziecka, jak jest bardzo ruchliwe i będzie chciało wstawać to ja bym się bała w kołysce takiego malucha trzymać ... W łóżeczku możesz zawsze obniżyć materacyk i masz pewność że jest bezpieczny ...
Choć śliczne te kołyski :tak:

A dla dziewczynki różowiutkie :-D
somnat-ozko-dzieciece__0113353_PE265512_S4.JPG

hehe fajnie jak kolorystycznie się dobierze do płci, z drugiej strony odzywa mi się głos rozsądku - przecież na jednym dziecku nie skończę :-) będę próbować do skutku żeby mieć i synka i córeczkę :happy:

Maritek super wózek też mi się taki podoba,ale mam po Adze tylko go troszkę podreperować i można pośmigać te kilka miesięcy,a potem spacerówka
fajne są te mebelki ja na kołyskę bym się nie zdecydowała,bo to na bardzo krótki czas,wiadomo,każde dziecko rozwija się swoim tempem,jednak łóżeczko jest najlepsze

oj te kolorki są super,ja kupowałam dla Agi w kolorach neutralnych,teraz oakurat będzie pasowało i dla chłopca i dla dziewczynki
a wózek mam koloru czerwonego

http://www.kunert-wozki.pl/galeria/384.jpg dokładnie taki sam

i zadowolona jesteś z tego wózka? ja właśnie myślę, że warto na to przeznaczyć nawet wyższą kwotę, bo myślę że dzidzia jedynaczką nie będzie a a po za każdym razem kupować nowy :-)

reklama
atomowka tunia swietna :)
Wlasnie ja sie zastanawiam nad takimi pasami tylko nie wiem jak bede sie w tym czuc, ale na allegro widzialam takie co mozna rozciagnac i naciagnac na biust i wyglada to jak bluzka wiec moze byc ok, poczekam az Tobie przyjda i zobacze co napiszesz :):):):)

Do góry