reklama
almasta
Zaangażowana w BB
Przedstawiam Wam moją skąpą wyprawke dla maluszka, która udało mi sie już skomletowac
1 i 2 to komplecik który kupiłam już dawno....
Kolejne zdjęcia to rzeczy które kupiłam na Allegro, w tym tygodniu.
A ostatnie zdjęcie to spodeneczki które kupiłam dzisiaj w lumpku za całe 1 zł
cudne ciuszki zakochalam sie
jak ja uwielbiam te malutkie ciuszki
Mini - u nas też są na stanie tylko tetrowe,ale stwierdziłam,że te 3 dni niech se będzie w tej tetrze. Ale położne jak przychodziły to mówiły,że jak była już 1wsza kupka i siku to możemy zakładać jednorazowe jak chcemy.
no i u nas to samo - jakbyś założyła swoje ubranko to po kąpieli nie oddają tylko przechodzi na własność szpitala. (no chyba że położne są ok i im powiesz że to twoje to oddadzą)
Jak urodziłam Jagodę to miała na sobie cały czas tylko koszulkę szpitalną i pieluchę tetrową no i zawinięta była w kocyk <a raczej w pół kocyka hehe>
no i u nas to samo - jakbyś założyła swoje ubranko to po kąpieli nie oddają tylko przechodzi na własność szpitala. (no chyba że położne są ok i im powiesz że to twoje to oddadzą)
Jak urodziłam Jagodę to miała na sobie cały czas tylko koszulkę szpitalną i pieluchę tetrową no i zawinięta była w kocyk <a raczej w pół kocyka hehe>
Ostatnia edycja:
mata-kow
mama do kwadratu :)
Jopal fajny wózek pod warunkiem, że ma się domek, albo miejsce na parterze do zostawiania wózków. U mnie wszystkie Tako odpadły z powodu wagi. Ten z linku waży 23 kg, dodać do tego wagę malucha, jakieś zakupy i juz robi sie 30 kg
Ivi super lista! Pamiętam jak przy Dobrusi robiłam podobną, ale więcej pierdółek było, a okazały się zupełnie niepotrzebne ;-)
Pinula zestaw I love milk wymiata
Ivi super lista! Pamiętam jak przy Dobrusi robiłam podobną, ale więcej pierdółek było, a okazały się zupełnie niepotrzebne ;-)
Pinula zestaw I love milk wymiata
kamilaedi
Fanka BB :)
ivi- super te listy, bo ja to zielona jestem i poprosze je na maila zaraz wysle pw.
jopal
Fanka BB :)
mata-kow ten wózek waży tyle, ale w sumie, poszczególne elementy ważą mniej (nie nosi się razem gondoli, spacerówki i fotelika tylko zawsze jedno) ja go noszę z drugiego piętra i nie widzę problemu bo nie jest taki ciężki, ale gdybym miała go nosić z 4 to bym się zastanowiła ( ale wtedy każdy wydawał by się ciężki ;-) )
mata-kow
mama do kwadratu :)
Jopal a widzisz, nie zauważyłam, że wage podają dla całego zestawu ;-) no to 16 kg jeszcze nie jest dużo ale wiem, że jak ja patrzyłam sie na wózki tako to właśnie miały ok. 18-20 kg wagi w jednej konfiguracji
ja mieszkam na wysokim parterze (8 schodków na klatce i 4 przed) i wózek znosiłam tylko kilka razy, potem dzikęi zawieszeniu na pasach zjeżdżałam albo wciągałam ostrożnie wózek schodek po schodku - małą delikatnie bujało, a ja nie dzwigałam
ja mieszkam na wysokim parterze (8 schodków na klatce i 4 przed) i wózek znosiłam tylko kilka razy, potem dzikęi zawieszeniu na pasach zjeżdżałam albo wciągałam ostrożnie wózek schodek po schodku - małą delikatnie bujało, a ja nie dzwigałam
Mini55
&&&&&
Ja mieszkam na czwartym piętrze i dla mnie każdy wózek był za ciężki ... Dla mnie wniesienie fotelika z dzieckiem to było wyzwanie .
Ale mam spoko sąsiadów i możliwość że zostawiam na dole wózek , dlatego chce pożyczyć albo kupić bardzo tanio jakąś gondolkę na pierwsze trzy miesiące , a potem już może przerzucę się na ten wózek co mam ..
.
Ale mam spoko sąsiadów i możliwość że zostawiam na dole wózek , dlatego chce pożyczyć albo kupić bardzo tanio jakąś gondolkę na pierwsze trzy miesiące , a potem już może przerzucę się na ten wózek co mam ..
.
anula_mm
czekając na...
hihi ale słodki kiciuś w wózeczku
no my mieszkamy w domku parterowym więc nie będzie problemu z dźwiganiem może być i ciężki, aby funkcjonalny do autka kombi raczej też każdy jeden zapakować się da, trochę mniej problemów będzie z wyborem
no my mieszkamy w domku parterowym więc nie będzie problemu z dźwiganiem może być i ciężki, aby funkcjonalny do autka kombi raczej też każdy jeden zapakować się da, trochę mniej problemów będzie z wyborem
reklama
Podziel się: